Interjút adott Erdei Bálint, Orbán vejének egyik üzlettársa. Erdei, aki tulajdonostársa volt a példátlan sikerű Elios Zrt.-ben Tiborcz Istvánnak – a VS.hu-nak nyilatkozott Sájer Gáborral, a cég vezérigazgatójával együtt.

Mint ismert, Tiborcz áprilisban adta el részét az Eliosból. Közleménye szerintt azért, mert sokat támadták családját, miután milliárdokat nyertek el közbeszerzéseken a települések közvilágításának korszerűsítésére.

Összeszedtük a Tiborczot érintő idézeteket az interjúból, íme:

- Istvánnal régóta ismerjük egymást. Egy közös ismerősön keresztül találkoztunk. Mindjárt felismertük egymásban a lehetőséget, és jól kiegészítettük egymást.

- István nagyon jó gondolkodású, és jó stratégiai készséggel rendelkezik. Ez mindenképpen hiányozni fog a cégből.

- István egyéb elfoglaltságai miatt is visszahúzódott, ráadásul ő sokkal inkább építeni szeret, nyughatatlan természet – persze a legjobb értelemben.

- Istvánnal van közös vállalkozásom, ez azonban teljesen más területen, az ingatlanfejlesztésben működik, ami nyilvánvalóan nagyon távol áll az Elios tevékenységétől.

A teljes interjú itt olvasható, ebből többek közt kiderül még, hogy az Elios még mindig nem kapott állítólag hivatalos értesítést arról, hogy nyomozna utánuk az EU.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
- és István maga a megtestesült tökély, ő az Univerzum Esze, A Gallaktika Vállalkozója ,Istvánban különösen a saját lábon állása teccik, meg a "traktoros ismerete"...meg még az is tecci,m Istvánban, hogy ha fa kell, akkor nem cicózik, tarra vágja a szomszédét, mi ez, ha nem bátorság ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Erdekes hogy ez a "szuperzseni" a taho hatalomra jutasa elott sehol nem volt. A cege meg a csod szelen botorkalt, csakugy mint meszaroslorinc vallalkozasa. Persze az adofizetok penzebol mindenki tud vagany lenni.
mate03
@Lepényleső:! Ez annál durvább! Itt a fojtsd meg a gyengébbet, elv uralkodik,mint az állat világban! Ahol az erősebb kutya b...ik!
Szeparepa
Parazita fosztogató hazaáruló féreg... az összes ilyen aljadéktól fillérig mindent vissza fog venni a nép...
Dr. Felipe
"István egyéb elfoglaltságai miatt is visszahúzódott, ráadásul ő sokkal inkább építeni szeret, nyughatatlan természet"

Vajon mi lehet az a más elfoglaltság? G vicctorral nem jár szotyolát köpködi, el nem tudom képzelni mivel köti le idejét hacsak saját lábon állással nem.
Építeni szeret, ehhez képest jól letarolták az akác erdőt szó se róla.
bakegya
@Dr. Felipe: építik a mészárosbaráttal közösen a királyi pompával megálmodott gellérthegyi palotát!-A környékönk már egy éve le van zárva-a hatalmas daru az égig ér- a hegy gyomráig ásott már a lőrinc lányának a haverja-Gellért püspők folyamatosan üvölt-segítsetek,adakozzatok a szegényeknek -de senki se hallja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.