A Jobbik megnyerte mindkét körzetben a tapolcai időközi választást, a fideszes függetlenek és a szocialisták se tudtak labdába rúgni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Mirabilis: Az egyik szemünk sírjon, a másik meg üveg..!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Az emberek Szebb Jövőt akarnak. Ennyi. Mikor nagy az elkeseredettség az országban az mindig a szélsőséges pártoknak kedvez, nem mintha a fideSS nem lenne elég szélsőséges de a Jobbiknak még meg van az az egy előnye hogy ők még nem kurmányoztak de most már közelednek a kurmányrúd felé.
Dr. Felipe
@Horizont: Á az jobban fáj neki mikor a fideSSoton kap ki. 2017 ig lehívják a 2020 as pénzeket is oszt jónapot, aztán elvonulnak a rablott holmival. Abból kitartanak még jó pár évig ellenzékben és áskálódnak az új kormány ellen ahogy szokták.
kkalman
Ez az időközi választás rámutatott a bal oldal gyengeségére. Mindegy melyik pártot nézem a bal oldalon, molyfingot nem érnek se együtt, sem pedig külön, külön. Csak a nagy rizsaduma megy náluk, meg a folyamatos "felszólítjuk a fid€$$-t, hogy...!", "felszólítjuk a kormányt, hogy...!"
Hát a nagy lóf@ßt kedves bal oldal! Elég a felszólításokból! Határozott embereket kell vezetőnek megválasztani, határozott programmal. Csak Lenin elvtársat tudom nektek idézni: "Tanulni, tanulni, tanulni!" Most a Jobbiktól.
kkalman
@justhpeter: Nem lesz. Már régóta az. Grazban már várják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.