A következő napokban minden hazai iskolába becsöngetnek. Eközben soha ennyien nem jelentkeztek még alternatív iskolákba mint az idén, kétszer, háromszor annyian szeretnének ilyen intézményekben tanulni, mint eddig. Ki mondta, hogy nincs pénzük az embereknek?

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezen nem csodálkozom. Senki nem szeretné ha a gyerekéből fideSS jugendet nevelnének akit kivezényelnek március 15. én a diktátort éltetni.
Dr. Felipe
Ezen nem csodálkozom. Senki nem szeretné ha a gyerekéből fideSS jugendet nevelnének akit kivezényelnek március 15. én a diktátort éltetni.
justhpeter
@Dr. Felipe: Pluszban még a leépülést is szeretnék elkerülni.
human
Gondolom az egészségüggyel is ez lesz. Na nem azért, mert több pénzük lett az embereknek, csak annyira alacsony már a színvonal, hogy a kevésbé kényes pénzesebbek is inkább a fizetős ellátást választják (ha nem akarnak fertőzést kapni vagy műhibát)
enslaved
Miért, már nem kizárólag a keletit lepték el a menekültek? :-) Egyébként meg persze hogy van pénz, csak az emberek szeretnek sírni.
Desischado
Érthető, senki sem akarná, hogy egybítes jobbágy legyen a gyereke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.