Hajnalban újabb csoport migráns érkezett a barcsi Dráva-hídon át Magyarországra – számolt be az M1 aktuális csatorna tudósítója.

A migránsokat az éjszaka folyamán négyóránként szállították Horvátországból a határra buszokkal, összesen 800-1000 ember érkezett. A rendőrök a barcsi vasútállomásra kísérik, majd vonatra szállítják őket. Az M1 tudósítója úgy tudja, hogy a 15 kocsiból álló szerelvény nyolc órakor indul Hegyeshalomra.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem üzentünk hadat senkinek, míg aludtam?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nem üzentünk hadat senkinek, míg aludtam?
papa.49
Akkor mennyit is ér a semmire NEM JÓ KERÍTÉS???SEMMIT!!!)))))))))))))))
SpamKontroll
Valahogy nekem ezek a számok sem nagyon jönnek össze...

Egy csomószor volt, hogy Szeribában mondtak 2500-at, aznap itthon 1800-at, ugyanaznap Ausztriában 6000-et...
Hetekig volt így...

De amúgy elképesztő... Tehát akkor most már 10-15 nap alatt összejöhet akár 50- 100 000...
zöldszem
@Manhattan: Nyugodtak lehetünk! Orbán megvédi Magyarországot és az EU-t!
pbalage
@zöldszem: Orbán már eddig is sokat bizonyított megvédés ügyben.
magyarbakancs
Nekem meg azzal van gondom,hogy meghozunk egy törvényt .
Fel állunk Röszkénél teljes vasban ,letartóztatunk pár embert,kitiltunk az országból.
Megvédjük a határainkat.
Egy héttel később meg 19 ezer ember sétál át a határon.
Minek hozok törvényt ha nem tartom be?
Nem értem az egészet.
Röszkére vonatkozik a törvény Horvát-Magyar határra nem?
zöldszem
@pbalage: Emlékszel? Folytatjuk! Lehet, hogy ez volt az egyetlen őszinte szó ami, elhagyta a pofáját?
nemkati
A csökkentagyú birkákon kívül senki nem gondolta, hogy 0rbán megvédi az úniót a menekültektől. Se szögesdróttal, se anélkül. Most ez a vonatoztatás Magyarországot annyiban védi meg, hogy összesen pár órát vannak nálunk a korábbi pár nap helyett. Ez került nekünk súlyos tízmilliárdokba (és konfliktusokba az EU országaival, a gyűlölet és a megosztottság növelésébe itthon).

Ezt az első naptól meg lehetett volna tenni. És a közös megoldásról tárgyalni az únióban: mi legyen azokkal az emberekkel, akiket Németország, és többi célország már nem tud befogadni. Ezt kellett volna hónapokkal ezelőtt végiggondolni, alaposan megtárgyalni, nem bekeríteni az országot, elszigetelni állatokat, határmenén élő, és menekült embereket, vízágyúzni, könnygázozni, összeesküvés-elméleteket gyártani.
wagabund
nem látom az út szélén a lángossütő utánfutókat, üdítős kocsikat, örömlányokat, német-útlevél árusokat..
mekkora bevétel ... jééééézusom..
picike
adni kell enni innii és mehetnek tovább tovább
picike
@wagabund: Jézus mondá : engedd el a te szamaradat ! fogadjatok szót jézusnak és engedjétek el a menekülteket hadd repüljön a célja felé
Szeparepa-
Na jó de egy csomóan elmentek Szlovénia felé... az is sok ezer.. ha nem lenne kerítés, az a 19-, lehet hogy inkább 30 ezer lenne már.. továbbá a kerítés tereli az embertömeget legalább és nem szanaszét kódorognak... van azért értelme... még én orbángyűlölőként is kivételesen most meg kell védjem azt a kurva kerítést...
sentinel216
Miért anyázza a magyar kormány a szerbeket - horvátokat? Mert összeterelik és a magyar határra szállítják a menekülteket.
Mit csinál a magyar kormány ezekkel a menekültekkel? Összetereli őket és elviszi az osztrák határra. Ezért nem kellett volna a zsiráfkantározó zseléfejű futsallistának ránk haragítani a világot!
wagabund
aszongya hiába a kerítés... ...ezek a firkászok hol élnek? ki ellen dolgoznak?

nem épül(t) hiába, csak még nincs kész teljesen...
amúgy qurvára szomorú, hogy nekünk adófizetőknek kell megvédeni a földecskénket attól az áradattól, amit merkel és társai idéztek elő...de görögországnak kellett volna megállítani...aztán bulgáriának, aztán a többinek..

remélem merkel, ha előkerül, lemond...és még árufeltöltő munkát sem kap sehol..sem az elv-társai...
Peller Anikó
@bakkancs: jogos a felvetésed természetesen. És pontosan ez bizonyítja, hogy KELL a kerítés, hatékony és hasznos. Semmi más nem állítja meg az inváziót, csak a kerítés. Ahol nincs kerítés ott átjönnek, tízezrével.

@kati: Csökkentagyú? Katicabogaram, felfogod amit írok? Csak a kerítés állítja meg őket. Hogy állítod meg őket ha nincs kerítés? Elsétálnak melletted vazze.

Persze megállítaná a géppuska is de én mégiscsak a kerítésre szavazok.

Jah, hogy te beengednéd őket szabadon milliószámra? Tízmilliószámra? Százmillió számra? Miről akarsz te tárgyalni a hazánk és európa megvédése helyett ostoba tyúk?
csa-csa
@picike: százszorosan is tovább, tovább, tovább, tovább, tovább
wagabund
@picike: tulajdonképpen megdumáltál...hadd menjenek...csak eszébe ne jusson egynek is ittmaradni.
Csizmás Kond
@picike: ..azt nem mondta, hogy engedd fel a tetvet a lábadra és a fejeden fog kikötni...?
Lepényleső
Ezt tudták ők is,de nem egy milliárdos lett a kerítés kapcsán,talán.
Csizmás Kond
Amúgy már jósokszor el volt magyarázva, hogy a kerítés nem gát hanem terelőeszköz...azoknak akik nem olyan környezetben nőttek fel ahol tisztelni kell mások tulajdonát.
...a kerítésnek a kapura terelés a szerepe...
pagoda
@sentinel216: Nem a "zseléfejű" haragította ránk a világot. Megtette ezt a mi szeretett kormányunk bőségesen.Csak vissza ne üssön.
pagoda
@Csizmás Kond: Igen, terelőeszköz, hogy ott kell mindig átmenni, ahol nincs kerítés!
Csizmás Kond
@pagoda: persze...és össze kell szarni mindent mert neki joga van ...
JAJMÁR
@Peller Anikó: Na még egyszer,hátha megérted! nem állítja meg őket a kerítés, eltereli egy másik útvonalra! Érted ezt a szót? E l t e r e l i és vagy kikerülik az országot - de ez se biztos, mert láthatod, hogy a tömeg a kerítésépítés hallatán megint felduzzadt - igen, pont ezért - és most a két szomszédos országból özönlik be -. vagy egyszerre több pontján döntik majd be a kerítést és úgy jönnek be! (Jóval többen, mintha nem lenne kerítés és nem kellene ilyesmi fortélyokhoz folyamodni.)
Ha pedig az egész országot bekerítjük, és mégis sikerül elérni, hogy egy se teszi be ide a lábát, akkor se védte meg Orbán Európát, mert más útvonalon mennek oda.
Az biztos, hogy minden egyes kerítésépítés ötlete indulásra készteti a hezitálókat is. No meg az is, hogy súlyos milliárdokba kerül, és súlyos diplomáciai veszteségbe. Tudom, nem érted, nem baj, azért leírtam, hátha... majd egyszer megérted.
verőce21
Görögországban már ez van ! A helyi lakosság már a saját privát tulajdonát, lakásait próbálja megvédeni. Köszönjük Merkel, Juncker és a többiek.

eztnezd.net/gorogorszagban-mar-ez-van-a-helyi-lakossag-mar-a-sajat-privat-tulajdonat-lakasait-probalja-megvedeni-az-invaziotol/
pagoda
@Csizmás Kond: Hátha nincs WC a közelben..
Peller Anikó
@jajgató: feltetted már azt a kérdést magadnak, hogy meg kell e védeni a hazádat (== Európát) a betörő hordák (száz)millióitól?

Amíg ezt a kérdést nem tisztázod addig értelmetlen az okosságod. Ahol nincs kerítés ott átjönnek, tízezrével, világos?

Ez itt nem az arab liga, ez itt az európai únió. Mi a fenét kampányolsz te itt, odadobod a hazádat az araboknak mert képtelen vagy felérni ésszel, hogy mi folyik itt? Itt európa megszállása, leigázása és elveszejtése folyik ha nem vetted volna még észre.

A kerítést pedig meg kell védeni, erővel, erőszakkal. Nem pedig odadobni nekik barmok módjára ahogy te tennéd.
picike
@Csizmás Kond: nem fogom a te lábadból a tüskét kivenni hogy utána nekem fájon eztis Jézus mondá ,
vagyis azért nem veszem ki hogy magamnak tegyem be a a saját lábamba a tüskét .
utána már csak nekem fáj .azt nem csinálom .
Csizmás Kond
@picike: ...nekem is ment bele de fájt miután kivettem is ...
picike
@Csizmás Kond: persze hogy fájt de hogy fájna ha visszaraktad volna , pont igy vagyok én nagyon sajnálom a menekülteket de nem vagyok hajlandó neki adni mindenem és a családom és a hazámat ,mert az már mekem is fáj ! ez nem irigység hamem igazság . dolgozni kell nem háboruzni évekig és aztán csodálkozni hogy lemaradtak mint a vonat . aztán foglalni a mások hazáját el . ez nem fog menni. !! Éljen Magyarország!!!
verőce21
Hatalmas pénz van a menekültetésben, úgy hírlik, Bill G. is 3,5 mrd dollárt tett bele.
nemkati
@picike: "dolgozni kell nem háboruzni évekig és aztán csodálkozni hogy lemaradtak mint a vonat . aztán foglalni a mások hazáját el "

Ezzel csak egyet lehet érteni. Viszont érdekes, hogy állítólag a világot a háborúk vitték előre, na meg senki nem háborodik fel azon, még a nagy hazaszerető, Magyarországot feltételek nélkül imádó emberek sem, hogy valamikor, több, mint 1000 éve az a bizonyos 7 vezér hogy tett szert erre a mi hazánkra. :)
(szálka - gerenda, tudod!)
JAJMÁR
@Peller Anikó: A hazámat próbálom védeni a sötét, eredeti gondolat nélküli, felhívásra és mutatásra bárkiből ellenséget kreáló, lelki nyomoroncoktól. Az ilyenek miatt van veszélyben.
Ha ezeket összeterelnénk egy csoportba, magad is meglepődnél, mekkora "horda" rombolja a hazánkat és az esélyeinket.

Ja, és Anikó, ha én a "jajgató" nicknevet érezném magaménak, azt választottam volna. Leszel szíves úgy írni nekem, ahogy azt általában az intelligens emberek teszik?
Peller Anikó
@jajgató félrebeszélő: azt a kérdést feltetted már magadnak, hogy meg kell e védeni a hazádat (== Európát) a betörő hordák (száz)millióitól?
JAJMÁR
@Peller Anikó: Ó és te feltetted már magadnak a kérdést, hogy mi végre vagy a világban? (Értelmezni sem tudod, amit írtam.)

De én találtam neked egy feladatot: annyira sötét vagy, hogy ijesztő! Csak ki kell állnod oda a kerítésed mögé, és ijedtében minden menekülő inkább visszarohan! Szóval, ez a te felelősséged, védd meg a hazádat és Európát tettekkel, ha érdekel a hazád sorsa, védd meg a "betörő hordák (száz)millióitól. Indulj, képes vagy rá, vagy te, vagy senki ! :)

(Nem szívesen írok ilyen stílusban, de ezt az "Anikó" szintet, már nehezen viselem :( )
szettevette
Még mennyi embernek kell elhagynia az otthonát, hazáját, hogy végre az európai vezetők rájöjjenek arra, hogy sürgősen kezelni kell ezt a helyzetet. És ott helyi szinten megoldani, hogy itt Mo-n és Európában ne legyen őskáosz.
nemkati
@JAJMÁR: Beletrafáltál (belédtrafált) ebbe az Anikóba. :)
Kívánom Neked, hogy ebben a feneketlen sötétségben, amiben ez a Peller Anikó fetreng, találj egy pislákoló fénysugarat, de attól tartok, nem fog sikerülni. :(
JAJMÁR
@nemkati: 19:29 Kösz, de ma 11:25-kor feladtam. Halványan abban bízom, hogy elindult a déli határ felé megvédeni a kerítést, és ott is marad :)
nemkati
@JAJMÁR: Mit mondjak, nekem is jobban tetszene, ha az ilyen Anikók, és a hozzájuk hasonlók nem itt tépnék a gyűlölködő szájukat, hanem elmennének a határra kerítést védeni. Amíg egy ujjal se nyúlnak egyetlen menekülthöz sem, addig ott a helyük. Ha hozzájuk nyúlnak, akkor a büntetésük minimum a 10-szerese legyen annak, amit Sándor Mária kapott a fekete ruhája miatt,
verőce21
Integrálni nem lehet őket, képzetlenek, agresszívak, primitívek, vallási fanatikusok, dolgozni sosem fognak, szaporodnak mint a patkány - szóval ideális szocialista bázis.
JAJMÁR
@nemkati: 19:50 Igen, így helyes, ahogy írtad!
Bevallom az én képzeletemben már úgy jelent meg, hogy áll a kerítésnél és a menekülteket, mint ellenpólus, pusztán a jelenlétével taszítja :-D
verőce21
Bécsben szoc. uralom van már, jöttek a törökök és jöttek.
Most pedig a választásokon török jelölt indul...
verőce21
A finnek kiálltak a határra és visszazavarták a fenébe a migránsokat. Azok csak lestek és visszafordultak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.