Nem maradt állás nélkül a NAV-tól távozó Vida Ildikó. Új munkahelyét a Simicska-birodalom biztosítja – írta a hvg.hu.

Vida felügyelőbizottsági tag lesz a Mezort Zrt.-ben, amiben 2009-ig Tarlós István is szerepet vállalt. A vállalat a Simicska-Nyerges érdekeltségű agrárbirodalom központi cége, összefogja a Sárvári Mezőgazdasági Zrt.-t, a Szombathelyi Tangazdaság Zrt.-t és a Lajta-Hanság Mezőgazdasági Zrt.-t.

A Mezort tavaly 1,7 milliárd forint árbevételt és 98 millió adózott eredményt mutatott ki, a tulajdonosoknak 102 millió osztalékot fizetett.

Vida szintén Simicskának köszönheti NAV-os karrierjét, anno még a nagyvállalkozó tette meg őt elnökhelyettesévé az adóhivatalban.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem szinkron-tolmácsként alkalmazzák...A magyar-magyar fordításban tuti,,hogy nélkülözhetetlen .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Koszi, tul melyen nem erdekel a kerdes, mar regen kiderult, hogy orban es simicska azt jelentik a politikaban, hogy az egyik kutya, masik eb...
Valamint mindegyikuk igyekszik megtartani a huseges partkatonait, es vidarol mar kiderult: az esz megle'te nem volt alapfeltetel a NAV igazgatoi allasahoz, ugyanis vidaek meg a takaritonotol is megkoveteltek, hogy tudjon valamilyen idegen nyelvet, de o maga igencsak kiabalt tolmacsert, amikor Goodfriend urat akarta kerdore vonni. Engem mar a beszelgetes modja is gondolkodoba ejtett annakidejen, hogy vajon egy ilyen magasrangu vezeto nem ismeri a protokollt, es csak ugy letamadja az utcan az amerikai nagykovetet?

Amugy az FB-vel kapcsolatos kerdesem koltoi volt, (azert koszi, hogy valaszoltal ra...:o))), de amilyen nyilvanosan leszerepelt vida a Goodfriend-del valo parbajaban, ugy azt gondolnam, hogy egy tiszteletdijas FB tagsag csak felfele' bukas a szamara, mert valoban, Simicska sem hagyja az utszelen a sajat embereit.
Ha en csinalnek szakertokent valamit a kormany reszere, bizony kikernem magamnak, hogy egy ilyen elfuseralt liba felugyelje, kritizalja, hogy mit mondok, mit teszek. Gondolom, par masik embernek is fogja nyomni ez a bogyet...:o((
wagabund
@dömdödöm: gondolkozz egy csipetet.. nézd meg a fiatalabb kori képeit...
wagabund
@dömdödöm: csak vicceltem, hátha... ha nem, hát nem..
:-)

akkor csak a tudása lehet az ok...nincs más magyarázat.
dömdödöm
@wagabund: az biztos nem , vszinű üveges volt és egy gittet rágtak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.