Újabb részletek derültek ki az egykori NAV-elnök távozásával kapcsolatban. Vidának állítólag még aznapra is volt megbeszélt munkaebédje az egyik államtitkárral, mikor bejelentette távozását – írta a Figyelő.

Ugyanakkor állítólag nagyon kiakadt Lázárra, mikor tavasszal többször is keményen kritizálta a NAV-ot, mivel a miniszterrel, ha kellett együttműködtek, így őt szövetségesének tekintette.

Az újság a NAV átszervezéséről is beszámolt: szerintük nem kizárt, hogy az adóügyi államtitkár, Tállai András mellett helyettes államtitkárként dolgozik tovább a NAV szakmai vezetője.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nyelvlecke,, volt már, vagy csak később lesz))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Vida Ildi kiakadt? Remélem, a kiakadásjelzőt kitette!
Desischado
Én is ki vagyok akadva! Mondjam miért? Azért, mert ez a banda még mindig itt szívja a vérünket!
bakegya
@Mirabilis: fajtárs-az alkoholvedelésben a druszájával és annakméltó párjával-mellesleg a lajosnál is jól illeszkedett már a koleszos időktől fogva és jóltartva.RÉGI BUTOR-vagy hogy is mondják?
mate03
@papa.49:! Vissza tért Simicskához! Ott nem kell a nyelvvizsga! Elég hogy Lajos több nyelven beszél !Elég volna ha Oroszul mondaná el Orbán disznóságait!
papa.49
@mate03: A lajos tudja azt hogy addig van valamennyire biztonságban amíg tartja a lepcses pofáját, ha beszélni kezd, egy, bemártja saját magát is, kettő, jön érte egy tektökös autó, amiből már nem száll ki, csak lábbal előre, kiveszik ))))) Ezért nem hiszek igazán abban hogy a pacák borítja a bilit))))))))))
mate03
@nemkati:! A fiuk nevében,ki kérjük magunknak! MI is SZÉPEK VAGYUNK! Csak el ne áruljátok lányok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.