A Jobbik szerint miközben a Fidesz a nyilvánosság előtt élesen támadja a baloldalt, addig a háttérben segíti a volt szocialista és szabaddemokrata politikusokat.

Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a nagy infrastruktúraberuházásokat évek óta igazolhatóan felosztja egymás érdekeltségei között a jobb- és baloldal.

A jelenlegi kormányoldal emellett másként is segíti elődjeit – folytatta a politikus, példaként említve többek között Kóka Jánost, az SZDSZ korábbi elnökét, aki szerinte Szijjártó Péter külügyminiszter segítségével járja a világot, az üzletkötésben pedig diplomata útlevél segíti.

A Jobbik képviselője szerint a Fidesz azért tekintett el az ígért elszámoltatástól, mert korábban a szocialisták sem vonták felelősségre az első Orbán-kormányt.

A Quaestor-botrányban is "nagykoalíciós összekacsintás" történt, hiszen a cég korábbi vezetője a volt szocialista és a jelenlegi Fidesz-kormánnyal is jó kapcsolatot ápolt – értékelte Volner János. Közölte, a Jobbik kormányra kerülve antikorrupciós központot hozna létre és mindkét oldalt elszámoltatná.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ön elszámoltatás? Ezt már ismerjük a NAV esetében. Ott is kivizsgálta a Nav elnöke Vida Ildikót a NAN elnökét.
"Volner János, az ellenzéki párt ..." ne csináljátok már! Miről beszéltek ellenzéki párt???
Nem ellenzéki párt vagytok ti, hanem a Fidesz ifjúsági tagozata!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Választási duma. A jobbik a fidesz mellékterméke!
Toby
Volnerke ! És mi a f@szom van a fantomcégeiddel, elszámoltál róluk ?
kakaósbögre
asszem először a Volnernek kéne tisztáznia magát.
nyanya001
Jesszusom !
A tolvaj kiált rendőrért ?
nyanya001
www.atv.hu/belfold/20130506_tizmillios_koztartozassal_valt_fantomma_a_jobbik_alelnok_cege

Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás: többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket. Volner szerint a cég fantomizálók ellen határozottan fel kell lépni, saját érintettségét viszont tagadja.
világlátó
No akkor újabb börtönök építését is el kell kezdenie a jobbiknak, miután nincs már üres hely a hazai börtönökben. De ezzel nincs is elrendezve az ügy, mert az igazságszolgáltatást is alaposan át kell reformálni, a rendőrségtől a kúriáig. Aztán majd ki kell válogatni a belekeveredett jobbikosokat is.No lám mennyi ellenérv van itt néhány sec.alatt. Az elszámoltatás eddig sem ment, ezután sem fog menni. Túl sok zajjal járna ez, nagy szelet is kavarna, és ... addig mi mit csináljunk? Nekünk egyszerű halandóknak dolgoznunk kell, új értéket kell teremtsünk,gyerekeket kell csinálnunk, kutatnunk- fejlesztenünk kell, meg földet művelni, hadd ne soroljam, mi nem érünk rá ülni az ország nagy színházában több felvonásban még több jelenetben figyelni az elszámoltatást.
A csatába szólító jelszó jól hangzik, de ehhez ez kevés.Reméljük még a választáshoz való előkészület során belátják ezt. A harag, a bosszú rossz tanácsadó. Nekünk egyszerű magyaroknak békesség, nyugalom, megélhetési biztonság kell, ezt várjuk el a mindenkori kormánytól. Csak ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.