Orbán Viktor megérkezett Brüsszelbe, az európai uniós állam- és kormányfők csütörtöki csúcstalálkozójának helyszínére – tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Havasi Bertalan közölte: a magyar miniszterelnök először az európai néppárt vezetőinek megbeszélésén vett részt a belga királyi akadémián, ahol külön találkozott Angela Merkel német kancellárral.

Délután a visegrádi országok (V4) miniszterelnökei egyeztetnek, majd a csúcstalálkozó kezdődik – tudatta a sajtófőnök.

A csütörtöki EU-csúcs fő témája várhatóan a migrációs válság közös uniós kezelésének kérdése lesz.

Nem hagyták, hogy megázzon
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár GergelyNem hagyták, hogy megázzon
Merkellel, az immáron szokásos kézcsók közben
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár GergelyMerkellel, az immáron szokásos kézcsók közben
Orbán és Merkel az Európai Néppárt vezetőinek megbeszélése után, a belga királyi akadémián találkozott
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár GergelyOrbán és Merkel az Európai Néppárt vezetőinek megbeszélése után, a belga királyi akadémián találkozott

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Igaz, nem tudjuk ki mit mond a másiknak egy ilyen megbeszélésen, de én nem is értem Merkel kancellárt, hogy miért nem rúgja ki "négyszemközt" két lábbal ezt a köpönyegforgató bugrist. Van pofája ott vigyorogni, kezet csókolni, itthon meg nyomja a közmédia a bekagya által idézett ocsmány kormány hírdetést orrba-szájba. Folyton arról hírelnek, hogy mennyire lecsökkent Merkel népszerűsége, szerte Németországban tüntetnek ellene, írásban tiltakoznak párttársai és tartományi vezetők menekültpolitikája ellen, stb. Már nem elég a fidessnek a polgártársaik karktergyilkolászása, már beállnak Merkelt is sárba taposni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Azért valaki a protokollosok közül felhomályosíthatná
a csúti tahót, hogy a nyugati országokban nem szokás
a kézcsókolás, föleg egy ilyen nyálas szájjal !!! Csak a
kézfogás, ha a Nö nyújtja !!!

Bercikének jól áll a prémes kiskabát, a PRIDE-n
láttam hasonló nemi identitásuakon...
nemkati
Az már azért kész röhej, hogy 0rbán már csak terpeszben tud leülni, hogy a hordóhasa elférjen a két lába között. :)))
bakegya
@nemkati: engem az zavar,hogy még mindíg és egyedül eza pálinkásbutykos bunkó TÁRGYAL A MAGYAROK NEVÉBEN.
Sose fogjuk megtudni,KI IGAZÍT EL KIT!!!-minden esetre Merkel kancellár-asszony remélhetőleg hallotta,olvasta a MI fele királyságunknak,A TEKNŐSKÉNEK( BUKOTT EU) MENEKÜLT-KAMPÁNYÁT amit reggel, délben, este,de még hajnalban is nyomat a hazai médiában NEMZETMENTŐ ÉS VILÁGMEGVÁLTÓ KURMÁNYPROPAGANDÁVAL,állampénzen a magyar költségvetés terhére.
nemkati
@bakegya: Én is már töprengek egy ideje azon, hogy miért ilyen féloldalas a tájékoztatás. Megjelenik egy közlemény, hogy xy tárgyalt itt meg ott, és ezt és ezt mondta. Ha tárgyalt, és azt mondta, akkor nyilván választ is kapott. De könyörgöm, mi volt a válasz??!!! Sokszor az jobban érdekel, mint az, mit mondott a fociminiszterelnök, vagy kakastaréjos bábuja.
wagabund
ha már kézcsók... azzal nem is lenne semmi baj, de jobb körökben a bal kézfejét nyújtja a hölgy a hódolója felé...mert így szokás..
itt a kocsmában többen felhördültek...hogy nemááá..még a nagycsöcsű Jutka is tudja melyik a bal keze, ha jön egy kanosabb...
colibri
Igaz, nem tudjuk ki mit mond a másiknak egy ilyen megbeszélésen, de én nem is értem Merkel kancellárt, hogy miért nem rúgja ki "négyszemközt" két lábbal ezt a köpönyegforgató bugrist. Van pofája ott vigyorogni, kezet csókolni, itthon meg nyomja a közmédia a bekagya által idézett ocsmány kormány hírdetést orrba-szájba. Folyton arról hírelnek, hogy mennyire lecsökkent Merkel népszerűsége, szerte Németországban tüntetnek ellene, írásban tiltakoznak párttársai és tartományi vezetők menekültpolitikája ellen, stb. Már nem elég a fidessnek a polgártársaik karktergyilkolászása, már beállnak Merkelt is sárba taposni.
bakegya
Ez mindíg kiköveteli magának a különleges egyéni bánásmódot-merem remélni meg is kapja!!!
jancsipapa
Előbb kellett volna a visegrádi négyeknek találkozni és egyeztetett állásponttal menni a mostanra már teljesen talajt-vesztett mutterhez ...
bretagne
@volvós: Már bekapta Merkel kacsóját, Én szájon vágtam volna!
bretagne
@volvós: Talán a protokollosok sem tudják,. Bunkók ezek mind!
nemkati
@wagabund: Ez úgy szokott történni 0rbánnál, hogy mire a hölgy feleszmél, 0rbán már megragadja az egyik kacsóját, és nyálazza ezerrel. Márpedig 0rbánnak bármi fontosabb az etikettnél, bal vagy jobbkéz, mindegy, utána úgyis zsebredugott kézzel fog tárgyalni. Várom, mikor jön el a nap, amikor letérdel elé, és lábcsókkal üdvözli a hölgyet.
libellle
@colibri: Merkel mindennel tisztában van. Kivárja az idöt amikor orbánt hidegre teszi.
Papuska1
Szerintem pedig változni fog a helyzet. Úgy tűnik, hogy a német TV-s tegnapi nyilatkozata, hogy a kancellária megmondja a német sajtónak, hogy mit írhat és mit nem, sőt arról is beszélnek, hogy Merkel felszólította a Facebook tulajdonosát, hogy szűrje a tartalmakat az Ő utasítása szerint és ez belehallatszott egy mikrofonba, egyre hangosabban jut vissza Németországba. A németeket elég jól megdolgozta a manipulált sajtó, de mégsem birkák. Lesz itt még balhé! Az egyik baklövés vonzza a másikat, az egyik lebukás következik a másikból. Bizony ki fog lógni a lóláb. A mesterségesen az embereknek eladott rózsaszín világ recseg-ropog. Nem tudom, ki lesz képes megállítani ezt a folyamatot. Az emberek sem manipulálhatók a végtelenségig! Legalább is remélem!
nemkati
@Papuska1: Erről nem hallottam, de amit leírtál, az nagyon ismerős. Vajon csak Magyarországra hasonlít, vagy ez mindenütt így van?
bakegya
@nemkati: a mi teknősünk már a világpolitikát manipulálja angol nyelvű facebook oldalt oszt meg a saját maga belpolitikailag fényezett nemzetmegváltói színben feltüntetett eGÓJÁVAL és még személyes családi fotókkal fűszerezve kampányol pl rühellke esküvőre viteli fotójával is megfűszerezve azt-ezt még a legnagyobbak is visszafogottan csakkk hazai körökben teszik-igazi cigánytempó,kivagyiság-hát kellett ez nekünk???FOLYTATJA!!!
Desischado
Én páros lábbal rugdosnám ki, nemhogy kezet hagyjak neki csókolni, pfujj!
kamazuka
Valami itt nem kerek.
Merkel-t rugdossa saját pártja.
Pillanatnyilag azt látom,hogy az egész balkán mintha be lenne zárva a migránsok áradatának storyjával egész európa lakossága legalábbis akit érdekel a migráns kérdés foglalkoztatja.
Mintha előre megrendezett színjátékot látnánk.
Orbán a 6 pontjával,Merkel a nyílt üzeneteivel,egy folyamatot szerepelnek le.
Különös,mindeközben a közelkeleten folyik a vérontás.Talán messziről a szuezi válsághoz hasonlítanám.
USA haderő felsorakozik európa közép-keleti részén.
Szerintem ezek, megegyeztek a háttérben.
Oroszországé szíria, ezzel a földközi-tengeri kikötő bázis biztosított.A feketetengeri megtartható de mintha ukrajnát átengedné ezért cserébe,a nyugatnak.
A kézcsók az kézcsók de lehet egyfajta szimbólikus jelentősége,hogy látassák, a szerplők a forgatókönyv szerint játszanak.
Két eus politikust látunk kiket kennek vágnak jobbról balról miközben sok hűhó semmiért.
A háttérben valami készűl.
Gondolatban eljátszom,hogy a migráns áradat mindaddíg porondon kell,hogy maradjon,míg stabilan lábat vet Oroszország, Szíriában.Különös,hogy néhány ejnye-bejnye alhangzása ellenére Obama nem tesz semmit.Kétségtelen hogy a balhét Merkel és Orbán viszik el.
Elgondolkodtató hogy ezért cserébe jobb besorolási osztályba kerűltünk.
Gyanítható,hogy menetközben a németek meggondolhatták magukat,mert ripsz ropsz bedobta USA a VW botrányt,hogy a megbeszélt helyes úton tartsa a történéseket.

Hát ez van srácok!
kamazuka
Mindeközben a hallgatás, a Vatikán felől a legfeltűnőbb!
wagabund
@kamazuka: vágod a témát..
...mint tuggyuk, az usa akkor is csinál valamit, ha nem csinál semmit...de vajon mit?...a többi szereplő nem tényező...
Strong
durva dolgot mondok:

Merkelnek Putyinnal kéne inkább konzultálnia a megoldásról...
Főlökött
@kamazuka: "Obama nem tesz semmit" :)

Törökökhöz nyomott egy csomó katonát és technikát, mivel az oroszok sűrűn megsértik a török légteret. Ha jól emlékszem, a legkorszerűbb technikával dotálta a törököket.
Azt se feledjük, hogy hozzánk pedig A-10 csapatot nyomott :
"Varacskos disznó vagy tankgyilkos. Így becézik azokat az A10-es csatarepülőgépeket, amelyekből tucatnyit telepít Magyarországra az Egyesült Államok" Na ezek a gépek bombázták annó Jugoszláviát.

Szóval megy a játék elég rendesen, már csak az a kérdés, mi van ténylegesen a háttérben, mire is megy ez a sakkparti, melyben a migránsoktól, a VW.-ig, van minden.

A Pápa pedig már megkezdte az aggódást :).
krumpli
Rugdosnátok mi, ja a Boszorkát... úgy rendben. :D
Lepényleső
Ovi legalább annyira illik a képbe,mint a márványasztalon az ásványvizes műanyag palackok.
bakegya
Ez a teknős ilyen alkalmakkor saját magát rúgja tökön ezekkel a kézcscsókolgatásaival.
Egy se nem keresztény,se nem néppártoló-úgy rúgnám seggbe a kancellár helyében ahogy van. Bajorokat is ez ültette fel -minket meg végképp-hányinger ahogy nyomul,aztán amint hátatfordítanak neki...tőrt ránt...tipikus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.