A miniszterelnök családjában szinte mindenki vállalkozó – mondta a leggazdagabb magyarokról cikkező lap munkatársa. A 33 leggazdagabb magyarról közölt listát a Forbes üzleti magazin – a leggazdagabbak köréből épphogy kimaradt a miniszterelnök családja, de a lap – a rendelkezésre álló céginformációs adatokból – kiszámolta, mekkora lehet Orbánék vagyona. A miniszterelnök nevén ugyan nincs vállalkozás, édesapja viszont bányászattal foglalkozik: a családi vállalkozás zászlóshajója a Dolomit Kft., amely tavaly 3,3 milliárdos forgalom mellett 1,1 milliárdos adózott eredményt könyvelhetett el. Ebből 900 milliót ki is vettek osztalékként.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Amikor a szorgalom, a rafináltság és a gátlástalanság találkozik, eredményes a vagyongyarapítás . Hangzatos, hazafias retorikájával ,Orbán ügyesen átverte a szavazók egy részét. Igaz, megmondta: " ne azt figyeljék mit mond, hanem azt a mit csinál " !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Amikor a szorgalom, a rafináltság és a gátlástalanság találkozik, eredményes a vagyongyarapítás . Hangzatos, hazafias retorikájával ,Orbán ügyesen átverte a szavazók egy részét. Igaz, megmondta: " ne azt figyeljék mit mond, hanem azt a mit csinál " !
kamazuka
Gyerekek!
Minden zöldutat kap,de csak rajtunk keresztűl!
Ezen lehet változtatni.
szaboria1
Még több az a strómanoknál. Vajon a forstlady nevén mennyi föld lett megint.
lampa laz
Ezek nagyon óvatos becslések, ha tehetné most megsértődne, hogy mérhetetlen mohóságát "csak" ennyire értékelték fel. Sajnos azt csak ő tudja szűk körével együtt, hogy mennyit lopott össze tőlünk az eddigi pályafutása alatt és még tovább is, ha nem gáncsoljuk el.
pistapapa
Lássunk tovább az orrunknál! Mit gondolnak,kié a felcsúti sportkomplexum,a főút melletti szálloda és több óriási földingatlan.Mondanák sokan,hogy a Mészárosé,de úgy az övé,mint Orgovány Béláé a Quaestor. Mészáros csak kezeli a neki tulajdonított vagyoneszközöket.
dr. prédikátor
Ha a bevallott vagyonukat megszorozzuk 100- al akkor talán megkapjuk a valódi összeget!!!
A viktor szopkin vagyonát a csuti gázbúvár kezeli, vagy már az is egy szingapúri bank mélyén pihen a csányiéval együtt!!!
zöldszem
ORBÁN VAGYONA! Orbán épp csak azóta lop, amióta lehetősége van rá: 1993 óta. Az Orbán család ingatlangyarapodásáról kulcsfigurája a felesége. A kormányfőt ő egy olyan vállalkozónak tekinti, akinek nincs cége, „a politika maga a vállalkozása". Lévai Anikó pedig ennek a politikai vállalkozásnak a gyümölcsszedő asszonya”. „Volt egyszer egy farmeres srác, most meg van egy dandy család… Ma már egyértelmű, hogy Orbán új feudalizmust épít és saját dinasztiát, nem négy, nem nyolc évre, hanem hetedíziglen.”

www.parlament.hu/irom37/18470/18470.pdf
nyanya001
Amennyivel több, az most az enyém lehetne ?
magyarbakancs
Munka és értékteremtés nélkül ,hogy lehet valaki ilyen gazdag.
Az édesapja is azért kapott bányát mert a fia a miniszterelnök.
Orbán édesapja meg pártitkár elvtárs is volt.

Orbán veje is pont ez miatt szerzett közbeszerzéseket.
zöldszem
@Aki Én: + Anikó asszonynak, a "munka" mellett non-stop szét volt téve a lába...
Nem is értem miért nem ő a pénzügyminiszter? Ha családi vagyont így feltudta turbózni...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.