Ha bebizonyosodik, hogy a párizsi merénylők első generációs bevándorlók, történelmi változás állhat be az európai migránspolitikában, az ugyanis, hogy a francia titkosszolgálat egy ilyen összehangolt akcióba nem tudott beépülni, azt jelenti, mostantól Európa bármely városában sor kerülhet hasonló merényletekre - hangsúlyozta a szakértő az M1-en. Ha kiderül, hogy a párizsi merénylők első generációs bevándorlók, történelmi változás állhat be az európai migránspolitikában, az ugyanis, amit eddig Németország mondogatott, hogy a migránsok közt esetleg terroristák is lehetnek, bizonyossággá válhat - jelentette ki Nógrádi György az M1 híradójában.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Je, elobukkant a "nagy szakerto"! Es mit josol, mi fog tortenni, ha kiderul, hogy "elso generaciosok?" Mert azok is "elso generaciosok", akiknek Franciaorszag mar megadta az allampolgarsagot, es mondjuk 5 eve tisztessegesen dolgozik. Hulye nogradi! Akiket a rendorseg kilott, azok PAPIROKKAL JUTOTTAK BE Franciaorszagba, nem egyenloek a mostani, papirnelkuli migransokkal. (Az egyiknek szir, a masiknak egyiptomi utlevele volt).
Na, akkor most mit lepsz, te operetthuszar?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@JAJMÁR: Csak nyilatkozgatnak, mint a celebek, megprobaljak hozni a nogradi-fele szintet (attol minosulsz tudosnak, hogyha minnel tobbszor szerepelsz a TV-ben, show-kban)
Celjuk semmi, csak a szel lebegteti a nyelvuket...
JAJMÁR
@karma1: 09:43 Erre való a köztévé, sokmilliárdért!
karma1
@JAJMÁR: Igen, es ezek utan nagyon kivancsi leszek a "partatlan, fuggetlen' sajto mukodesere... Mit, mennyit es hogyan fognak talalni a valos hirekbol...Egyetlen felretajekoztatas is katasztrofahoz vezethet... De ezt a csuti csungohasu egyaltalan nem meri fol esszel...
eszegfu
Ennyire akár mindenki lehetne szakértő, még én is! Pont olyan, mint: HA sok lesz nyáron a napsütéses órák száma, HA nem lesz csapadék, akkor akár aszály is LEHET. És máris félhetek, retteghetek, mennyibe fog kerülni a zöldés-gyümölcs!
karma1
@eszegfu: Ja, az elet csupa moka es kacagas, ahogy irod: Ha-HA-HA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.