A terroristák az ellenségeink, nem az előlük menekülők. Még ki sem hűltek a tetemek a párizsi mészárlás után, de azok, akik eddig is a „menekültáradat=a szélsőséges iszlám térhódítása” képlet szerint gondolkoztak, elárasztották „lám, lám” típusú bejegyzéseikkel a közösségi médiát. Akkor most ezt nekik. 1. Érdekes a trójaifaló-elmélet, csak semmi értelme nincs. Franciaországban például a menekültáradattól függetlenül kb. 5 millió muzulmán él, nyilván vannak köztük szélsőségesek is. Tehát egy muzulmán szélsőségesnek tök fölösleges migráns-álcát öltve elbújni a tömegben, hogy Európába, akár Franciaországba bejusson. 2. Franciaország konkrétan háborúban áll a Közel-Keleti és afrikai muszlim dzsihadistákkal, formailag az Iszlám Állammal , ahogy egyébként az egész EU, így tulajdonképpen mi is. A terrorcselekmények ennek az – egyébként, sajnos, szükséges – háborúnak szörnyű eseményei. Az Iszlám Államnak nincs légiereje, terroristái viszont vannak. 3. A menekültek zöme, mint már sokszor...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Mindig mindent meg és ki is lehet magyarázni.
A terrorizmus épp azzal kapott lábra, hogy a modern liberális felfogás próbálta megakadályozni a nemzet, nemzet elleni támadását. Régebben az ilyen háborúhoz vezetett ma meg tüntetésképpen vagy magamutogatáskánt karonfogva sétálnak az államelnökök öt percet..példa erre a januári hebdonos cirkusz.
Az álcázás meg kitaláció, senki nem maszkírozta magát tehát nem is volt álca viszont az ellenőrizetlen áradatban könnyen bejuthattak körözött vagy nyilvántartott gyilkosok.
Igaz, hogy Franciaország háborúban áll az isis valamivel viszont az még ma sem konkretizált tény, hogy kik is azok és hogy jöttek létre ki támogatja stb...az is lehet egy álcázott népirtás az egész . ...kitalált ellenségként ölnek ártatlanokat akik tudják és így próbálnak bosszút állni.
Az ami biztos, hogy már több nyugati államfő kijelentette, hogy egy globalizált vagyis vegyitett uniót akar ahol nincs nemzet nincs önérdek csak kötelezettség...és ez az mi felettébb gyanús.

.
katalin70
@Csizmás Kond: Igazad van, itt valami nem stimmel. Képzeljük el hogy az USA-ba,vagy Ausztráliába... így lehessen bevonulni bármilyen népcsoportnak,a politikusok asszisztálasa mellett!!! És ez már a merénylet előtt is felháborító volt.Hallgassa mindenki Drábik Jánost! Ha csak a fele igaz,akkor is gáz van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.