Akcióegységbe tömörültek a közlekedési szakszervezetek a korkedvezményes nyugdíj ügyének rendezése érdekében; ha nem kezdődnek érdemi tárgyalások, sztrájkot hirdetnek - mondta el a Mozdonyvezetők Szakszervezetének alelnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Már régen és folyamatosan kellett volna, hogy egy nyugodt percük ne legyen aljaséknak !
justhpeter
Ismét tiszta levegőben gyalogolhatunk nagyokat. Az csak hab a tortán, hogy közben a kormány is kapitulál.
emerencia
Nem a korKEDVEZMÉNYES, hanem a korENGEDMÉNYES nyugdíjért kellene harcolni össztársadalmi szinten legalább a fizikai dolgozók esetében!

Azzal, hogy elkésünk miattuk a munkahelyünkről nem oldottak meg semmit. Szegény nővérkék is csodálkoztak a múltkor, hogy a reggeli akciójuk nem aratott osztatlan sikert Budapesten. Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben más, "könnyűnek" titulált szabadpiaci munkahelyeken is szenvednek a korosabb dolgozók, miközben a +8-10 éves, a nyugdíjszakértők szerint büntetőéveknek titulált éveiket próbálják túlélni. ))))))))):

Kedves közlekedési szakszervezetek! Fogjatok össze a többiekkel. Egyedül nem megy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.