Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezete elnöke erről az ATV 21 órakor kezdődő híradójában beszélt Simon András műsorvezetőnek. Elmondta, hogy ha Orbán Viktor miniszterelnöknek nem lesz érdemi válasza levelükre, akkor nem zárja ki egy esetleges pedagógussztrájk lehetőségét 2016 januárjában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es vannak, akik fenyezik magukat...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@karma1: Gondolom, te sem a sztrájkot választottad a munka helyett, vagy tévednék?
karma1
@enslaved: Ha 3 honapja nem kaptam volna fizetest, tutira a sztrajkot valasztom...Tudod, eleg jolfejlett igazsageretem van, es nekem - ha KOZALKALMAZOTTKENT dolgoznek az allami koltsegvetesnek - nem adnanak 3 honapig fizetest, a legkevesebb lenne a sztrajk.
zöldszem
@enslaved: " Én annak az embernek a stílusát utáltam, ahogyan utálom a mai napig, ennyi, és nem több."
Azt írod Gyurcsányt utálod. Oké! De, akkor más miért nem utálhatja, a számára ellenszenves politikust? Szerintetek Fideszesek szerint, akik nem értenek egyet az politikájukkal az nem is magyar.
... ellentétben az Orbánt utálók is teljes értékű magyarok.
enslaved
@zöldszem: Miért ne lenne magyar, aki Orbánt nem szereti? Sorry, de én ilyet soha nem mondtam, kizárólag a pót selejtező kapcsán mondtam, hogy nem magyar az, aki a válogatott kijutása ellen szurkol.
enslaved
@karma1: Lehet, hogy igazad van, elvi kérdésként is felfogható, nem kizárólag anyagiakban.
nezelodo
A Gaskó ettől kisebb súlyú dologért már régen gördült volna a hernyótalpain, hogy sztrájkoljon a szocik alatt, nemzetvezetői buzdításra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.