Kovács Péter Balázs, a DK Somogy megyei elnökségi tagja, Siófok egyik legismertebb polgára nem is sejthette, hogy micsoda lavina fogja nemsokára elragadni, amikor idén februárban az Árpi Lapjairól Kitiltottak Társasága nevű Facebook-csoportban meglátta ezt a bejegyzést, amit a saját fb-oldalán megosztott. A laza megosztás következménye azóta több rendőrségi kihallgatás, sőt, mivel az ügyészség is beszállt, Kovácsot már rabosították is. Nem egyedüliként, sőt, a magyar facebookozás történetéből hirtelen nem is emlékszem olyan súlyos ügyre, ahol 17 ember után nyomoznának, pusztán azért, mert nyomtak egy-egy share-t. Az érintettek egy része biztos abban, hogy politikai bosszúhadjárat folyik, mert a volt fideszes polgármester a feljelentő, a gyanúsítottak között pedig van két helyi DK-s vezető és több MSZP-s is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az összesen több mint 40-szer megosztott bejegyzés – visszakereshető forrásokra hivatkozva – egy még 2014-ben lezajlott gyanús helyi ingatlanügyet szellőztet meg. A posztíró egy siófoki belvárosi ingatlan sorsát ismerteti, amit Balázs Árpád polgármestersége alatt meghökkentően olcsó, nem egészen 76 ezer forintos négyzetméteráron adtak el a szomszédos épület tulajdonosának. A bejegyzés több ponton megkérdőjelezi az eladás jogszerűségét. A lakás például nem szerepelt az ingatlannyilvántartásban, így a szerző szerint forgalomképtelen volt.

Ehhez képest Így nyúlhatott le több százmilliót Farkas Flórián

Fejenként több százezer forintot számláztak ki három hónapig dolgozó közmunkások nevére benzinköltség címén Farkas Flórián elnöki keretéből. A pénzt természetesen nem a közmunkások kapták meg. Az ORÖ gyanús pénzköltéseit felfejteni próbáló képviselők megmutatták, mire mehetett el az a háromszázmillió körüli összeg, amivel Farkas több éve nem számol el.

Azután, hogy durva visszaélések gyanúja merült föl az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egyik, nagyrészt uniós finanszírozású programjával − Híd a munka világába − kapcsolatban, az is kiderült: miközben ORÖ-elnökként közel 300 millió forintnyi elnöki kerettel rendelkezhetett Farkas Flórián, a féléves kötelező beszámolókat egyszer sem sikerült benyújtania. Arról tehát, hogy azt a pénzt hová tette, mire költötte, senki nem tud semmit.

Makai István, a Roma Polgári Tömörülés elnöke, Lakatos Oszkár, az ORÖ Lungo Drom-os tagja, illetve Vajda László, a Lungo Drom alelnöke mai sajtótájékoztatójukon azt mutatták be, hogyan költhette el Farkas Flórián az elnöki keretét úgy, hogy a papíron kedvezményezettek egy fillért se láttak a pénzből.
Szabadlábon van és nem rabosították !
Van egy két szaftos szó amit letudnék írni de inkább nem teszem !
Pálinkafőző Rézüst
@profon: Elnök Úr! Csatlakozom magvas véleményéhez! :)
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Csak azt sajnálom, hogy már a román ügyészség is tökösebb mint a magyar. A mienk csak tökölős. Tudjuk ki miatt ! De psszt...
Pálinkafőző Rézüst
@profon: csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja...
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod mit sajnálok ? Úgy gondoltam, hogy politikus leszek és meggazdagodom. Erre most gürizhetek, hogy gazdag legyek és már nem látom értelmét, hogy belevágjak Magyarország rendberakásának.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: mélységesen megértelek, de gondold át még egyszer alaposan, mert akkor az én pümin jellegű elfoglaltságom is veszélybe kerül! Legalább rám gondoljál, ha magadra nem is..:))))
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Magam által, rám ruházott hatalmamnál fogva, kinevezlek utódomnak !
Most, hogy Te lettél az elnök, el kell árulnom, hogy eladtam a székházat és egy alagsori mosókonyha lett az új székházunk. Hát sok sikert !
Pálinkafőző Rézüst
@profon: kicsit szűk nekem az átruházott ruházatod :) De a mosókonyha telitalálat! Ott pénzt (is) lehet mosni! Lesz abból még High Tower is. Azé ilyen tanacsadóizének megtartanálak...:)) Természetesen előbb felemeljük a mostani 5 millás állami lószart 10 millára!
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Igazán ? Lehetek a Te Habony Árpid ??? Köszönöm !
human
fidesz kiskirály : szólásszabadság - 1:0
Várjuk a visszavágót.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: mivel mi egy nem korrupt tolvajkormány leszünk, ezért bármelyik lenyúlós hely a tiéd lehet, szabadon választhatsz :)
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Nem is gondoltam, hogy ilyen bőkezű leszel ! Visszaviszek 5 milkót a pártkasszába.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: ne fáraszd magad ilyenekkel Társelnök Úr (máris előléptettelek!), ez csak aprópénz a jövőt tekintve.
profon
@Pálinkafőző Rézüst: OK ! Föni :)
hetöndöe
@profon: @Pálinkafőző Rézüst: Lehetnék alelnők?:-)
Pálinkafőző Rézüst
@hetöndöe: lehetsz, csak nehogy megpuncsoljál minket ...:))))
profon
@hetöndöe: Férfi vagy-e avagy fehérnép ?
hetöndöe
@Pálinkafőző Rézüst: Van az a pénz,amiért hallgatok szorgalmasan.:-)
Pálinkafőző Rézüst
@profon: hívhatsz kollégának is, mint Társelnök...:))))
Pálinkafőző Rézüst
@profon: hetöndöe férfinép, de jó pénzért hallgat, ha éppen nem beszél...:))))
hetöndöe
@Pálinkafőző Rézüst: Beszélni is tudok persze,ha megadják az instrukciókat,hogy mit kő mondani.:-)Mondom,van az a pénz,amiért beszélni is megtanulok.:-)
profon
@hetöndöe: Nem bánom ! Mondjuk jobban örültünk volna egy nőnek. Mi a véleményed a nem változtató műtétekről ? Csak úgy kérdem :)
hetöndöe
Pénzért mindent,még a NER-t is magamévá teszem,csak ne legyen büdös.:-)
Pálinkafőző Rézüst
@profon: gondolod, van az a pénz??? :)))))))) Meghallgatnám a Lalit szoprán hangon szónokolni...:))))))))))))) esek le a röhögéstől...:)))))
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Remélem főni, emlékszel majd a pénzosztásnál is, hogy egyszer megnevettettelek !
hetöndöe
A magas hang képzése külön prémcsivel jár ám,hát még a magassarkú.:-)
Pálinkafőző Rézüst
@profon: máris emelést kaptál, így 3 nekem, 1 neked majd az osztásnál...:))) Csak így tovább, ilyen szorgalommal!
Pálinkafőző Rézüst
@hetöndöe: szeretem, ha valaki ilyen kreatív...:))))
profon
@Pálinkafőző Rézüst: @hetöndöe: Imádom, hogy "testvériesen" osztod el a pénzeket. Hetöndöe ! Ezzel a hozzáállással max a honvédelmi tárcát kaphatod meg !
hetöndöe
@profon: Az is jó lesz nekem,majd veszünk ólomkatonákat darabonként i milláért meg papírrepülőt 10 misiért de miénk lesz a világ legelrettentőbb hadserege,propagandában biztosan.:-)A pór nép majd tapsol örömében,hogy milyen óccsón műkszik a sereg.:-)
profon
@hetöndöe: Igen ? És mit tesztek ha jön egy tenorista ?
Pálinkafőző Rézüst
@profon: mindig az igazság eszméje vezérelt nehéz, kátyúkkal teli utamon! Legalább egyvalaki elismeri eme születési jó oldalát is! Köszönet érte! :))
@hetöndöe: pedig, mint taszári veterán, kitűnően alkalmas a posztra! :) Persze majd csak a műtéte után!!
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Jómagam szintén Taszáron szolgáltam, mint repülésirányító, harcálláspontos :)
Pálinkafőző Rézüst
@profon: Apám 53-56 között szolgált ott...:)))
Pálinkafőző Rézüst
@profon: megyek,megálmodom a jövőt...:)
Jó éjt mindenkinek :)
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Te még álmodban is ! Megérdemel téged ez az ország :)
bakegya
NAHÁT,aha !-hol az a minden nemzeti falu vagy város ahol ez ne így működne-hála teknősünk felszolgáló személyzetének.
profon
@hetöndöe: Csak annyit, hogy a mai napig tudok visszafele írni :))
hetöndöe
@profon: Plopp Öcsi volt akkor a góré?
profon
@hetöndöe: Istenem ! De régen hallottam ezt a nevet.:)) Ő volt a törzs főnök. A Gőgös alezredes volt a pilóták főnöke. A leszerelés előtti napon akartak lecsukni, mert bevittem egy infúziós készletet. Az üveget feltöltöttük vörösborral a cső végét meg Hemi barátunk szájába tettük, mert onnantól Ő már öreg katonának számított, így természetesen már az ágyból sem bírt felkelni. A baromarcú Barta kapott rajta minket és vitt a Plopp elé aki majdnem megszakadt a röhögéstől. Másnap az egyes kapunál elhagytam a néphadsereg kötelékét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.