Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos megtartotta az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) budai, Széchenyi-hegyen található 160 milliós luxusvillájának a kulcsát, s feltehetően azóta is sajátjaként használja, noha egy éve nincs köze az ÖRO-hoz – írja a RomNet.

A lakást az ÖRO két évvel ezelőtt "karácsonyi ajándékként" kapta az államtól.

A RomNet a közérdekű adatszolgáltatás keretében megkapott információk alapján szerette volna megtekinteni a budai ingatlant, de az ORÖ hivatalának tájékoztatása alapján erre azért nincs lehetőség, mert Farkas Flórián, aki 2011 januárjától 2014. október 31-ig vezette az önkormányzatot, a lakás kulcsait a mai napig nem szolgáltatta vissza, így – mint azt közölték – minden bizonnyal ma is a volt elnök használja.

Farkas Flórián közleményben cáfolta az ÖRO állításait, azt mondja, soha nem használta az ingatlant semmilyen célra és most sem teszi.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kulcsot azért nem adta le mert még nem költözött ki ez a mocskos tolvaj tróger.
Azt hitte, ha a szar felkerül a polcra ő lesz a lekvár.
A cigányok legalja vagy !
Azokat loptad meg akik a társadalom perifériáján vannak te gané !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Én hülye még azt hittem, a flóri-féléknek is üzentek a háromcsapással a kormánytagok, ehelyett az ismétlődő tolvajlásával és a KE-i kegyelemmel már majdnem beilleszkedhetett közéjük. Azzal meg, hogy a Lenciihez hasonló magasságokba emelkedhet, végleg bekerülhet a fészekaljába, bár nem javaslom a tisztakezűeknek azért strómanként...
Macskaszem
A vajda megvédi a díszcigányát, hiszen csak azt csinálja, amit a vajdától lát. Lop, csal, hazudni csak azért nem szokott, mert nem beszél. Sem felszólalni nem szokott, sem vádakra nem válaszol. A lopáson kívül semmit nem csinál, és ezért még jól meg is fizetjük.
1magyar
Ez a kérdés rohadt egyszerű megoldása, hogy zárat cserélnek és kész. Talán még egy plomba, ha feltöri börtön.
nezelodo
@1magyar: Nem emlékszel? Az efféléknek találták fel a KE-i kegyelmet.
Strong
A flóri köztörvényes...már ült is..

Tehát lelkiismereti problémát nem fog neki okozni..
vonotok
@Desischado: Drága Des ! Én már csak reménykedem. Túl sok szépet és jót ígérni bármelyik prolitusunk tud. De azt következetesen betartani, végig vinni, hát itt már hömpölyög bennem a kétség. Kérlek vigyáz magadra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.