A kötelező kvóta rossz, Brüsszel bosszúja, Soros György – nagyjából ezeket mantrázta végig Rogán Antal és több kormánypárti politikus napirend előtt a Parlamentben. Az MSZP a demokráciát félti, az LMP a klímacsúcsról beszélt, a Jobbik pedig ismét rasszista kijelentéseket tett – foglalja össze a lényeget a hvg.hu

Rogán Antal miniszterként háromszor is elmondta, hogy a kormány jogtalannak tartja a kötelező menekültügyi kvótát, amit legkésőbb december 14-ig megtámad a kormány az Európai Bíróságon.

Kósa Lajos „sorosgyörgyözésére” Rogán „sorosgyörgyözéssel” válaszolt, mert szerinte most Brüsszel bosszúként fenyegetőzik a hetes cikkellyel, pedig két hete még leszavazták. Olyan civil szervezetet támogat Rogán szerint Brüsszel, amit Soros György finanszíroz.

Rogán szerint a török EU-csúcson elért megállapodás nagy eredmény, ám csak azt sikerült elérni, hogy a Törökországból jövő menekülteket ne kelljen befogadni.

Az MSZP a demokráciáért aggódik, a civileknek és szakszervezeteknek több jog kell. Az LMP szerint a klímacsúcs vesztese Magyarország lett.

A jobbikos Mirkóczki Ádám több percen keresztül beszélt a cigánybűnözésről. Kontrát Károly belügyi államtitkár viszont visszautasította a cigányságot támadó rasszista kijelentéseket. Az államtitkár szerint a jobbikos politikus minden minden alap nélkül támadta a cigányokat, a magyarokat, csupán mert zuhan a párt népszerűsége.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@eugen4402: hehehehehe! Ez jóóóóóó!sorosgyörgygyöntyúk !! :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
A Kossuth tér 5-7 alá költözött az új nagycirkusz???
eugen4402
@dr. prédikátor: A múltkor kiokosítottál a zsákmánymadár tenyésztéssel kapcsolatban, már ennek a cikknek a címét is "sorosgyöngytyúkozásnak" olvastam. Úgy látszik, ma őrá lőttek az udvari vadászok...
dr. prédikátor
@eugen4402: hehehehehe! Ez jóóóóóó!sorosgyörgygyöntyúk !! :)))))
Toby
Unalomból elb***ták az időt - milliókért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.