Eddig méltatlanul keveset lehetett hallani a Honfoglalás 2000 nevű egyesületről, akik igazán szorgosan tevékenykednek a magyar haza boldogulásáért. Nemcsak, hogy megalakították a Vlagyimir Putyin Baráti Kört, de most az MTA elnökét, Lovász Lászlót kérték valami igazán különleges dologra.

Íme a szervezet rendhagyó, ám annál tökéletesebb közleménye, amelynek értékéből tényleg semmit nem von le, hogy a készítők nem tudják helyesen leírni, hogy "Nobel-békedíj".

A civil szervezet postázta az MTA elnökének, Lovász Lászlónak írt levelét, melyben kérte a tudós társaság elnökét, hogy javasolja megosztva Nobel Béke-díjra Orbán Viktort, illetve Vlagyimir Putyint.

A világ legolvasottabb magazinjai (köztük az amerikai kiadású Politico) és az európai közvélekedés szerint fel kell figyelni a magyar miniszterelnökre, aki a béke ügyére a legnagyobb hatást gyakorolja. Orbán a migráns-válság bölcs, megfontolt kezelésével elhárította a közvetlen háborús veszélyt: ezzel a legtöbbet tette a kontinens békéje, biztonsága, az európai értékek védelme érdekében.

Putyin a világ egyik vezető országának vezetőjeként minden erőfeszítésével arra törekedett, hogy fenntartsa a békét és nyugalmat Európában, de tevékenyen hozzájárult a bolygón kirobbant bármely konfliktus békés rendezéséhez – olvasható többek között a Time és a Forbes amerikai magazinok oldalain.

A két nagyformátumú politikust szerte Európában javasolják a rangos kitüntetésre, támogatóik tábora szakadatlanul növekszik, tevékenységüket példaértékűnek tartják. A Honfoglalás 2000 Egyesület szerint méltóak a Nobel Béke-díjra.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nobel békedíj egy állandóan ellenségképet és ellenségeket gyártó elmebeteg miniszterelnöknek aki ugyancsak élenjáró a korrupcióban és a lopásban, na az több mint felháborító. Még akkor is ha megosztanák a díjat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Megszólalt a mai napra ide rendelt hülye is.
teuton
@Csizmás Kond: Latszik mennyire tajekozott vagy, vagy csak eltevesztetted az oldalt? Milyen nemzetisegü az ISIS? Mert több mint 100 nacio fiai harcolnak enne, köze több tucatnyi magyar is...
teuton
De MAGYAROK! Ezekre miert nem büszkek az arpadsavosok???
teuton
@Csizmás Kond: A nemzet ellen nem, csak a szelsöjobb, nacik es az orszag elen levö jelenlegi tolvajbanda ellen.
gulyasgyula
De kár hogy Orbán nem engedte be a migránsokat ..Ha itt lenne 100 000 migráns legalább lenne aki, UNALMÁBAN OLVASSA EZT SZÉP SOROKAT ..Ugye jó lenne ?? Tele lennének a Pesti aluljárók ...Lenne mit takarítani , etetni, itatni Internetet nekik, orvosi ellátást ,stb ..Na akkor mit irnátok rólla...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.