A bevándorláspárti politika elleni nyilatkozatot fogadtak el a Fidesz XXVI., tisztújító kongresszusán a küldöttek.

A politikai nyilatkozat elfogadása előtt Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter azt mondta, azért van szükség a nyilatkozatra, mert erős Európát akarnak és benne erős Magyarországot, olyan Európát, ahol a bevándorlók helyett munkát adnak a munkanélküli európai fiataloknak, olyat, ahol erősítik a családokat, a felelős gyermekvállalást, olyat, ahol nem mecseteket építenek, hanem templomokat.

Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke, európai parlamenti képviselő azt mondta: ma már egyre többen látják, hogy a brüsszeli kötelező betelepítési kvótás "álmegoldásból" sosem lesz igazi megoldás. Szavai szerint az a feladat, hogy "idegenek helyett elsősorban a magyar családoknak adjunk lehetőséget".

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"... olyan Európát, ahol a bevándorlók helyett munkát adnak a munkanélküli európai fiataloknak, "

A " gyere haza fiatal" pénzmosási projekt már bemutatta, hogy mire vagytok képesek, te lószerszám !
Téped azt a mocskos pofádat, miközben már régen a sitten kéne fejlődnöd !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Mi van a 40 ezer kínai és vietnami betelepülttel? A törvény csak azokat a migránsokat célozza meg, akiknek eszük ágában sincs Magyarországon letelepedni?
eugen4402
Ennyire kapós lett a világpiacon a magyar szentmise? Meraszongya a Tóni, nem mecseteket akarnak építeni, hanem templomokat. (Holott a meglévők karbantartása is súlyos milliárdokba kerül évente.) :-)
bakegya
Keresztény-néppártoló megkülönböztetett rasszal (előrehozott,óvatossággal) törvényt alkotott és most ,hogy újraindíthatja teknősünk a fidess takarítŐ brigádot, eszem ágában sincs találgatni.!
Az őrangyalkák nyilvánvaló nem a megkoptatott vörös hajnal csillaggal-hanem egy rakás g...vicctor strómannal felfegyverkezve fognak támadásba lendülni-már ki is állt a T.Bence:a menekültek visszatoloncolását meg tudjuk akadályozni-ilyen csúcstechnológiás negatív kampány tisztességes KIS ZEMBER soha nem fog kitalálni-nem hogy a legmagasabb értelemben beüzemeltetni egy egészséges felelős nemzetet furmányosan de már nyiltan is át vágva,CSAKKK A FIDESS -egyedül vicctor szopkin.HAJ RÁ MAGYAROKKK...ÉLJEN AZ ORBÁNKOMMUNIZMUS.
Aki Én
Már megint az a személyiségzavaros szereptévesztés. Miért hiszik, hogy nekik kell megmondani milyen országban szeretnénk élni? Már ott el van baszva, hogy ezek nem csak a beszélőn hallathatják a hangjukat. Nem lehetne, hogy a választók mondják meg milyen Magyarországot szeretnének? Csak néha oda kellene figyelni rájuk. Még mindig nem tudják, hogy országot nem maguknak, a maréknyi csoportnak kell építeni, hanem egy nemzetnek, akiket képviselni kellene?
bakegya
@Aki Én: KÖZÉRDEKKÉPVISELETTEL minisztrálni-ja, hogy a cigánytempó minden másra feni a a fogát.ami a másé, az már az övé-na ez megy a jogvégkényeknek!!!
kukac50
Abba kellene hagyni ezt az uszítást a kormánynak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.