Szakirányú tapasztalata nincs, eddig ügyvédként dolgozott, de apja fideszes képviselő, úgyhogy ez pont elég volt ahhoz, hogy ő legyen a Békés megyei NAV igazgatója. Kovács Tamásról van szó, akinek apja második ciklusát tölti a parlamentben.

Az Együtt szerint érthetetlen, hogy miért ő lett a megyei adóhatóság első embere, ráadásul pályázat nélkül, pedig nem annyira bonyolult kérdés ez:

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Te fiam., hülye vagy ehhez ! Mit mondtál. apád hol képviselő ? Hétfőn jöhetsz ! Ez volt a pályáztatás !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
@Aki Én: Szerintem aki nem látja a gazdaság tudatos átrendezésének realitását, és azt, hogy ez miért ésszerű, az a fogyatékos!
bagira
@Papuska1: Az unokahúgom az egyik előző Orbmány idején az egyik megyei adóhivatal vezetője volt. Jött az MSZP, ő pedig rettegett, hogy kirúgják. Nem történt meg, mert szakmailag tökéletesen megfelelt, szakirányú diploma, gyakorlat. Aztán jött újra az Orbán és csapata...na akkor rúgták ki, mert hogy bal oldali kormány alatt volt tisztségviselő. Nem számított a szakértelme a jó munkája az sem hogy annak idején pont ők tették oda. Igaz nem haveri alapon (és sose volt baloldali)
emerencia
@egyvandor: "A rendszerváltás után álmodtunk egy pár évig"

Mi itt az ország kevésbé napos oldalán már a rendszerváltás elején megláthattuk a vadkapitalizmus foga fehérjét. A többi honfitársunknak csak akkor kezdett derengeni valami, amikor már másfél millió regisztrált munkanélküli volt az utcán országszerte. Anno ezek az emberek még nem vállalhattak szabadon munkát a jóléti gazdaságokban, s sokaknak kellett valahogy megmenteniük szerény otthonukat a kamatadó miatt. Ha akkor egy kicsit jobban figyelt volna az ország népe ezekre a jelenségekre az álmodozás helyett, talán most nem tartanánk itt.
kerekkocka
Olyan cikkek nincsenek, ami egy fidesznyik lecsukásáról szólnak?
Papuska1
Az első Orbán kormányt a saját hivatalaiban otthagyott megrögzötten ellenzéki emberek buktatták le. Ma is folyik a politikai harc, az intézkedések végrehajtásának szabotálása. Jó példa erre a KLIK. Sajnos 45 évig a nyílt és titkos szabotálásokra, az "eelenség" elleni ellenállásra lettünk "kiképezve". Ebbe bukott bele az első Orbán kormány (még inkább az Antall-Boros kormány). Gondolja, hogy nem fél, lehet, hogy néha fokozottan is, a mostani Orbáni vezetés a hasonlókról? Ráadásul most, amikor a migránsválság alapján nyilvánvalóvá válik, hogy valójában hogy működik, és manipulál a mai nyugati "demokrácia". Milyen, már számunkra alig elképzelhető módszereket használ saját hatalmának megőrzésére a nyugati elit, akik nálunk is próbálnak hasonlóan tenni. Ön bárkivel szemben bizalommal lenne ez után?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.