Szakirányú tapasztalata nincs, eddig ügyvédként dolgozott, de apja fideszes képviselő, úgyhogy ez pont elég volt ahhoz, hogy ő legyen a Békés megyei NAV igazgatója. Kovács Tamásról van szó, akinek apja második ciklusát tölti a parlamentben.

Az Együtt szerint érthetetlen, hogy miért ő lett a megyei adóhatóság első embere, ráadásul pályázat nélkül, pedig nem annyira bonyolult kérdés ez:

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Te fiam., hülye vagy ehhez ! Mit mondtál. apád hol képviselő ? Hétfőn jöhetsz ! Ez volt a pályáztatás !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Te fiam., hülye vagy ehhez ! Mit mondtál. apád hol képviselő ? Hétfőn jöhetsz ! Ez volt a pályáztatás !
papa.49
Egy újabb csókos aki bármit megtesz amire utasítják!!!
zöldszem
A Fidesz siserái után én már a szomszédban lakó, pszichiátrián kezelt Malvin bácsit is el tudom képzelni bármilyen beosztásban...L.Simon, Tállai, Rubovszky...
agnes200
És ha lecsökken majd a NAV adóbevétele, akkor a Gyurcsány lesz a hibás! :)
wadnarancs
@Mirabilis: Kérlek TE mint jogkövető példás polgár megmutatnád nekünk agymosott polgároknak ,hogy ilyen helyzetben mi lenne a helyes magatartás? Csináljunk Braziliát Magyarországból? Menjünk be a NAV elnökhöz vonszoljuk ki és lőjük fejbe?
Mindig imádtam az agymosottozó embereket akik soha életükben meg nem mernének szólalni szemtől szemben csak ahhoz értenek ,hogy egész nap a billentyűzetet verjék és szidják a többi dolgos embert.
Kérlek mond el mit tegyen egy egyszerű ember?!
human
Erről egy Bödőcs vicc jutott az eszembe. A rendőr reggel belép a fürdőszobába, meglátja borotválkozó apját és így szó:
- Személyit, forgalmit, jogosítványt kérek.
- Te hülye vagy? Én vagyok az, az apád!
- Nono. Azt bárki mondhassa.
human
"Orbán vejének bátyja NAV-os vezető lett"
Ezt a 2014. szeptemberi beküldésemet sajnos közben törölték, de itt még el lehet olvasni:
index.hu/gazdasag/2014/09/10/orban_vejenek_batyja_nav-os_vezeto_lett/

"Orbán Viktor vejének testvére, Tiborcz Péter a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Informatikai Fejlesztési Főosztályát vezeti – írja az Átlátszó. Tiborcz Péter korábban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikai tanácsadójaként dolgozott, és igazgatósági tag volt a NAV informatikai elnökhelyettese, Vágujhelyi Ferenc korábbi vállalkozásában."

Szólok, hogy ez 2014 szeptemberi történet. Úgy tűnik az informatikai terület a navnál nagyon fontos Orbánéknak. Csak nem machinálnak az adatokkal?
cs.n.
Néha már kezdem azt hinni, hogy a mai magyar döntéshozók Móricz Zsigmond "Rokonok" c. művét játsszák újra. Csak a helyszínt bővítették ki az egész országra.
vadnarancs
@wadnarancs: Mi van pubi? Kitiltás után megtetszett a nevem? Remélem véletlenül sem kevernek egyszer sem össze a birka fajtáddal!
vadnarancs
@wadnarancs: Te is egy agymosott birka vagy, nem kell itt játszanod a fejed. Te szorgalmasan dolgozó ember? Ne nevettess... te román korcs!
coni
Amióta a NAV a kormány szárnyai alá került, nem túl szofisztikált egy területi NAV vezető feladata. Ha a fiú figyelte az apját biztosan tudja utánozni a mozdulatot.
kkalman
Nem értem, mi ez a háborgás. Egy szakember került a megfelelő beosztásba. A szakmája: seggnyaló.
Na ugye, hogy minden rendben van?
szaboria1
Mint ügyvéd nagyon is ért ahhoz, hogy mosson ki egyes adó csaló havert.
eszegfu
@vadnarancs: 23:52 Jelentem: én máris "összekevertelek"!:((( Bocs.!!
Hellcat
Üdv a rendszervisszaváltásban. Értesz, hozzá? Nem...de fideszes vagyok! Akkor üdv a csapatban!
www.youtube.com/watch?v=BzQ9TIHHMaA
magyarbakancs
"NAV-vezetőt csináltak egy fideszes képviselő fiából."
Ki közel a tűzhöz könnyen melegszik.
magyarbakancs
őwy Árpád: Disznólkodni szabad


PROTEKCIÓ

Áldott egy kis ország ez a Magyarország.
Minden, ami jó van, itt két kézzel osztják.
Nem nézik, hogy mi vagy, magyar, zsidó vagy tót,
Boldogulsz, hogyha van egy kis protekciód.

Légy bármi nagy ökör, tökkelütött kamasz,
Kapsz hivatalt olyat, amilyet csak akarsz.
Címet, ordót, rangot, s zsebrevágnivalót,
Persze akkor, ha van hozzá protekciód.

Tudós akarsz lenni? Vagy tán képviselõ?
Fõispán, trafikos, pandúr vagy közjegyzõ?
Nem kérdik, mit tudsz, mit nem - nem nézik sorod,
Eligazít mindent itt a protektorod.

Csak egy hely van, ahol a szép szó nem használ:
Hogyha baszni akarsz és a faszod nem áll.
Ha nem tudja farkad hol a direkció,
Szart sem ér ottan már a jó protekció.

- megjegyzés:

ki kéne végre valamit találni !
tán a farkat kéne - megreformálni!
Papuska1
Egész biztos vagyok abban, hogy ha a baloldal lenne hatalmon, kizárólag az ellenzékben lévő jobboldali képviselők és politikusokból választanának munkatársat! Egyszerűen nevetséges ez a hisztéria! Ők nem a hozzájuk közelállókban bíznának meg jobban, mint az ellenfélben, aki egyre inkább sajnos , ahogy veszít népszerűségéből, egyre inkább ellenségként viselkedik. Úgy őszintén, ha ön dönthetne egy jó ismerőse és az ellensége közül, melyiket választaná, ha választhatna? Hozzáteszem, hogy az új hivatal olyan széles kört fog át, hogy annak minden területéhez nem lehet érteni, ha egy terület szakértőjét nevezik ki, a többit háttérbe fogja szorítani. Itt a vezetőnek egy dologhoz lehet érteni, jó helyetteseket kell szakterületenként választani maga mellé!
Aki Én
@Papuska1: Egészen elképesztő ez a bárgyú, ostoba, minden szart megmagyarázó demagógia. Én meg abban vagyok egészen biztos, hogy ha ezt a baloldal tette volna, akkor más lenne a véleményed. Én azt sem pártoltam. De ha olyan nagyon fogy a baloldal, akkor talán lehetne választani szakmai alapon is, nem csak pártszimpátia és sógor-koma jó barát alapon, nem? Gondolom a külügyben is csak a focista haverok voltak jók szakmailag, mi?
Majd lesz neki is pár tíz tanácsadója közpénzből, az jó lesz?
Felháborító ez a fajta szar magyarázó hozzáállás. Azt a mondatot, hogy ,,szakirányú tapasztalata nincs" érted egyáltalán? Egy NAV-ról beszélünk, az első számú stratégiai állami szervről. Hogy valaki ennyire na lássa mi folyik itt, és még van képe győzködni az embereket. Pffff...
dr. prédikátor
Két barát hosszú idő után találkozik. Hol voltál ilyen sokáig? már öt éve nem láttalak.Válaszol a barát: tudod egy híres agysebész professzor kioperálta az agyamat egy kisérlethez. mire a másik És te mit csináltál azalatt az idő alatt??A válasz: elmentem NAV igazgatónak!!!
Gyuri Géderről
"NAV-vezetőt csináltak egy fideszes képviselő fiából"
Természetesen, hogy az összeférhetetlenség látszatát is kerüljék, ugyan abba a megyébe ahol a papa képviselő.
Nálunk Magyarországon, ez a korrupció elleni harc első lépése.
kutyahűség
Kovács papa majd megbukik, a Fideszével együtt, mint kútban a vödör, és a kisfia másnap kinn találja magát az utcán. Pont olyan gyorsan, amilyen gyorsan benn találta magát a NAV-ban. Addig pedig az utálja a háta mögött, aki nem szégyelli. Rohadt nagy karrier, szó se róla. :(
human
@Gyuri Géderről: A korrupció valójában kormány program. Ezt a századvégesek mondták.
Papuska1
@Aki Én: Csak egy gond van, az ország annyira a három pólusra állt át, hogy nincs független. Egyszerűen nem is lehet. A FIDESZ összeszedte és egybe tömörítette a balközéptől a szélsőjobbig terjedő társadalmi spektrum minden résztvevőjét. Mindenki a FIDESZ-ről, mint az ifjak rendszerváltó pártjáról beszél. Ez már régen egy kis csoport. Orbán az "egy a zászló" jelszóval összehozta az egykori legalább öt színű MDF minden erejét a "népnemzetitől" a "radikális polgáriig" az agrárszövetséggel ebben a csapatban zenél az egykor volt összes "Kisgazda" ismerősöm, néhány már egykor összeférhetetlen kilógó kivételével. Itt van együtt az egykor külön-külön szervezkedő három "keresztény" alapon szerveződő párt, és minő csoda, egyre több volt "Szocdem" is itt talált helyet. Sőt itt vannak a volt "Reformkommunisták" közül is jó néhányan. KI nem FIDESZ-es ma már? A nemzetet alapból gyűlölő, eredendően irigykedők, akik soha nem fértek meg magukban sem. Nemzetünk kiváló feljelentgetői, akiket időben kihányt magából a FIDESZ. Ők magukat is feljelentik, szövetségre alkalmatlanok! Itt vannak még a társadalmi valóságot látni képtelen álmodozók, akik a sakkban is legfeljebb két, három lépést képesek előre látni, és azt hiszik, hogy mindenki egyformán gazdag és boldog lehet egy általuk irányított falanszterben. Csak az a gond, hogy mindegyikük irányító akar lenni, egyik sem a falanszter polgára! A független már rég választott magának itt vagy ott függőséget, csak ravaszul leplezi. Ön tényleg arra bízna bármi fontosat, akinek nincs véleménye, vagy nem mer megnyilatkozni? A függetlenekről hamar kiderül, hogy valamilyen szélsőség meggyőződéses híve, vagy személyiségzavaros. Rá kellene bízni a felelősséget? Nagyon kérem mutasson nekem ebben az országban egyetlen egy független embert! A legjobban azon röhögtem, amikor hallottam, hogy a "jobboldali független" polgármesterek egy tanácskozáson majdnem összeverekedtek a "baloldali függetlenekkel"! Akkor inkább a biztos barátok!
Aki Én
@Papuska1: Féligazság, de inkább nem! Orbánban a csókosai, az elkötelezettjei és a végtelenül félreinformált tudatlanok bíznak. Aki látja mit tesznek nap mint nap, az nem hisz nekik.
Nagy tévedés bal meg jobb oldalról beszélni manapság, különösen az ex-szociktól hemzsegő öregedő fidesznél. Jó lenne megérteni végre ennyi év után, hogy a kormánykritikusok többsége nem kér a többi dilettánsból sem. Olyan, hogy független csak addig van, míg a csalódott tömeg nem kap egy élhető alternatívát. És mi az a földöntúli, felháborító butaság, hogy aki nem fideszes, az nemzetgyűlölő, irigykedő.
Már azt sem értem, hogy lehet egy tolvaj, hazug bandát hazaszeretőnek, nemzetmentőnek nevezni? Feljelentgető??? A mai ,,nagy" feljelentők kivétel nélkül fideszesek. Ezrével rabosítják a kritikusokat.
Ezt a fajta hazug kormány promót hallom a köztévén, kösz de nem kérek belőle.
Az nem hazaárulás, ha valaki az eu-tól kér segítséget a hazai töketlen ellenzék helyett, mert kinyírták a jogállamot. Lásd lengyelek a napokban.
Aki Én
@Papuska1: ...és még valami. Nem ez az egy eset veri ki a biztosítékot, hanem az, hogy manapság minden csak így működik. Haverok, rokonok, csókosok, család számolatlanul kapják a közpénz milliárdokat. Szabályok, törvények intézkedések nekik kedveznek, csak a látszat miatt nem mondják, hogy csak XY-ra érvényes. Örüljünk, hogy a maguknak hozott kedvezményekbe néha beleesik egy kis réteg?
namihami
Vajon honnan veszi a cikkíró, hogy nincs szakirányú tapasztalata?
Hiszen a következő mondatában szó szerint ezt írja" de apja fideszes képviselő".
Hát mi az igazi szakértelem, ha nem ez? Mi az Úristen haragja kéne még neki? Hát ennek a skriblernek már semmi nem elég jó?
Tanulja meg végre, hogyha a Viktor vagy valamelyik samesza kinevez valakit, akkor az ért is hozzá.
Hiszen akinek az Isten (mondom ISTEN) hivatalt adott, annak észt is adott hozzá.
NA UGYE...
Papuska1
@Aki Én: Állítasz egy csomó olyan dolgot, amit sem bizonyítani nem tudsz, de egyáltalán nem is így van. Azt a sok lopást, illetve általad lopásnak nevezett dolgot hogy és hol teszik? Azt, hogy a magyarokra rátelepedett és rátelepített a háború után durván, embertelenül és mesterségesen az ország élére állított elittől visszaveszik az általuk bitorolt javakat, nem lopás, hanem igazságtétel. Vagy nem így van? Akik most lopással vádolnak egyeseket, azok szülei rekvirálással vették el a javakat, és itthon kiáltották ki kollektív bűnösnek a magyart, azt aki nem feküdt le annak az Európának, ami ma pusztítja el saját magát, és ami teljesen idegen értékrendű, szokású tömegek betelepítésével próbálják nyomorítani, tönkretenni, idegen szokások felvételére kötelezni saját népüket, mert csak így látják ideig óráig meghosszabbíthatónak hatalmukat. Nagyon hamar felejtünk! Abban a bizonyos egyre rózsaszínebben látott 45 év szocializmusban a 200 ezer párttag és hozzátartozóján kívül a többiek egy "épphogy élünk, de jogunk nincs", illetve egy állandó felsejlő "félelem és fenyegetés" világában éltek, és a határainkon túl élő 5 millió magyar teljesen gyökértelenül el volt hagyva. Ahhoz, hogy 20 év késéssel az elhazudott rendszerváltás után, létrejöjjön egy elitváltás, sajnos óhatatlanul igazságtalanságok, és igazságtalanságok látszata kell, hogy sajnos megtörténjen, de a gazdaság, és maga az ország és még inkább a nemzet ébredése és állapotának a széteséstől a tőlünk idegen és számunkra elfogadhatatlanba való kényszerintegrálódás elkerülését lehetővé tevő léte érdekében ez sajnos elkerülhetetlen. Megúsztuk a csődöt, lehetünk magyarok, és egyre inkább megtudja a világ, hogy megint van egy ország, aki alapvetően tudja mérete ellenére döntően befolyásolni tág környezetét.Szerintem előre lépdelünk, bár átmenetben élünk. És a lényeg, amit Te is mondtál: nincs egy még csak megközelítően elfogadható alternatíva sem, csak önfeladásra való demagóg felszólítások. Erre nem vevő a nemzet!
egyvandor
A nerben minden pozíciót fideszes nertársnak kell betöltenie.
Így működik ez az ország ezer éve. Ezért vagyunk mindig a béka segge alatt. Néhány seggfej akár érdemtelenül, csupán születés jogán felelősségmentes pozíciókat kaphat, felélheti mások javait, befolyásolhatja sorsukat. Egyedüli elvárás hogy jó nertárs legyen.
A rendszerváltás után álmodtunk egy pár évig, aztán rá kellett döbbenni Gorbánt nem a diktatúra zavarta, csak az hogy nem az ő kezükben volt az ostor és a gyeplő.
Aki Én
@Papuska1: Biztos orbán mszpm párttitkár apjának bányaszerzéseire is gondolsz...
Szerinted mi a bánattól gyarapszik mindegyik bőven a jövedelme feletti mértékben?
Aki ma nem látja a simliket, lopásokat, saját kézre átjátszásokat, az egész egyszerűen fogyatékos. Ennyi!!!
Kardos Erzsébet
A Kovács főorvos úrnak, hosszú a nyelve !!! Én már csak tudom, főnököm volt 6 évig...
Nem őszinte ember !!! Csalódtam benne !!!
Sikerült bedugni a fiát egy jól kereső állásra !
Mert ugye, ők, nagyon szegények...lassan a saját bőrét is kihízza !!! Egyszerű szó illeti ; TELHETETLEN !!!
justhpeter
Kit dugjanak be vezetői állásba ? Tán engem ?
human
@egyvandor: Nem értettem mit akarnak ezzel a NER-el. De tényleg egyre nyilvánvalóbb, hogy a közös rablást értették alatta.
Papuska1
@Aki Én: Szerintem aki nem látja a gazdaság tudatos átrendezésének realitását, és azt, hogy ez miért ésszerű, az a fogyatékos!
bagira
@Papuska1: Az unokahúgom az egyik előző Orbmány idején az egyik megyei adóhivatal vezetője volt. Jött az MSZP, ő pedig rettegett, hogy kirúgják. Nem történt meg, mert szakmailag tökéletesen megfelelt, szakirányú diploma, gyakorlat. Aztán jött újra az Orbán és csapata...na akkor rúgták ki, mert hogy bal oldali kormány alatt volt tisztségviselő. Nem számított a szakértelme a jó munkája az sem hogy annak idején pont ők tették oda. Igaz nem haveri alapon (és sose volt baloldali)
emerencia
@egyvandor: "A rendszerváltás után álmodtunk egy pár évig"

Mi itt az ország kevésbé napos oldalán már a rendszerváltás elején megláthattuk a vadkapitalizmus foga fehérjét. A többi honfitársunknak csak akkor kezdett derengeni valami, amikor már másfél millió regisztrált munkanélküli volt az utcán országszerte. Anno ezek az emberek még nem vállalhattak szabadon munkát a jóléti gazdaságokban, s sokaknak kellett valahogy megmenteniük szerény otthonukat a kamatadó miatt. Ha akkor egy kicsit jobban figyelt volna az ország népe ezekre a jelenségekre az álmodozás helyett, talán most nem tartanánk itt.
kerekkocka
Olyan cikkek nincsenek, ami egy fidesznyik lecsukásáról szólnak?
Papuska1
Az első Orbán kormányt a saját hivatalaiban otthagyott megrögzötten ellenzéki emberek buktatták le. Ma is folyik a politikai harc, az intézkedések végrehajtásának szabotálása. Jó példa erre a KLIK. Sajnos 45 évig a nyílt és titkos szabotálásokra, az "eelenség" elleni ellenállásra lettünk "kiképezve". Ebbe bukott bele az első Orbán kormány (még inkább az Antall-Boros kormány). Gondolja, hogy nem fél, lehet, hogy néha fokozottan is, a mostani Orbáni vezetés a hasonlókról? Ráadásul most, amikor a migránsválság alapján nyilvánvalóvá válik, hogy valójában hogy működik, és manipulál a mai nyugati "demokrácia". Milyen, már számunkra alig elképzelhető módszereket használ saját hatalmának megőrzésére a nyugati elit, akik nálunk is próbálnak hasonlóan tenni. Ön bárkivel szemben bizalommal lenne ez után?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.