A Fidesz-frakció szerint a szocialisták kormányzásuk alatt utcára tették az egészségügyi dolgozókat, csökkentették a fizetésüket, 600 milliárdot vontak el az egészségügyből, eladósították a kórházakat és még a betegeken is üzletelni akartak.

Így reagált a nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MSZP elnök-frakcióvezetőjének hétfői kijelentésére. Tóbiás József szerint a Fidesz-kormány tétlenül nézi a kórházak szenvedését az elmúlt évek forráskivonása után, az egészségügy az összeomlás szélére került, ezért azonnali fizetésemelésre van szükség, különben sztrájk lesz.

A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, az egészségügy volt az első, ahol a Fidesz béremelést indított, és idén is biztosítja az ápolók, orvosok magasabb bérét. Az egészségügyi dolgozók ma számíthatnak a kormányra, mert az ismeri áldozatos munkájukat és mindent megtesz azért, hogy jobb anyagi és jobb munkakörülmények között dolgozzanak – írták.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Van bőr a képükön másra mutogatni?! Azóta rohad az egészségügy (is) mióta ők vannak hatalmon! Már majd 6 éve! Lett volna idejük rendbe tenni az egészségügyet! De ők csak rabolni tudnak, na meg hazudozni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
De gyerekek--abból a pénzből mit stadionokra ,kéjutazásokra, vadászatokra,magánvagyonok felhalmozására eltapsoltatok-mindenre jutna!Attól hogy ők loptak -akkor ti is?
pbalage
A fidesz közleményei simán verik a Ludas Matyi legjobb hasábjait.
Apropó, van még Ludas Matyi?
egyvandor
Nekem úgy tűnik Gorbánék üzletelnek az egészségüggyel. Befizettetik az átlag kereső emberekkel az ellátás költségeit, majd előjogokkal élve, hálapénz alapján vagy a maradék elvén dől el, ki részesülhet ellátásban, ki maradhat életben..

A fideszesek mindig jók voltak handabandában, jogészkedésben, propagandában. Ennyi!
Toby
Csak a szokásos, Gyurcsány-Bajnai szindróma !

És ahhoz mit bégettek bírkák, hogy van olyan Gyurcsány-cég, amelyik 25 év alatt közbeszerzésen sem indult és támogatást sem kért ?

Nektek ez hihetetlen és szokatlan, mi ?
papa.49
Hé fütyiszek!!!Megint fordítva ültök a döglött dakotalovon azért beszéltek ilyen baromságokat 6. éve hogy ti kormányoztok 2/3 dal mennyiből tartott volna azt mondani minden pénz az egészségügyre DE NEM MONDTÁTOK, CSAK HAZUDOZTOK MINDENT BELE A NÉP ARCÁBA, KEMÉNYEN MEGFIZETTEK EZÉRT MÉG!!!
zöldszem
2002-2010 között hallgattuk, hogy "minden csak akarat kérdése" meg " a Fidesz mindenre tudja a megoldást" ..
Tessék, most lehetne bizonyítani, az akkor oly nagy vehemenciával harsogott szakértelmet!
6. éve Fidesz kormány van, a korrupció mértékén kívül nem sok minden növekedett ..
1/ közmédiára költött 450 milliárd
2/stadionokra elvert 180 milliárd
3/Simicska, Garancsi, Vajna, becsléssel kb 500 milliárd...ez a 3 tétel kb 1000! milliárd..
Ha ez részben az eü., kapja mindjárt jobb lenne a "jány" fekvése. Csak akkor a saját láb szarban lenne. Így viszont az eü. van szarba.
világlátó
Hatszáz milliárdot kivonni az egészségügyből az egy óriási probléma , ha ez így történt. Miért mi rágjuk ezt a gumicsontot, miért nem, cáfol tényszerűen az Mszp.?
Tizenhét - tizennyolc ezer milliárd Ft. a költségvetés kiadási oldala. Utoljára 2008.-ban láttal egy olyan táblázatot, ahol az akkor még 13.800 ezer milliárd Ft.ról látni lehetett hogy mire mennyi megy. Én azóta sem látok ilyen grafikont, statisztikai táblát, vagy tételes kimutatást.
Ilyen információk nélkül nem mond semmit a hatszáz milliárd Ft. csak annyit, hogy nagyon sok. Ma egy Duna híd 20 milliárd Ft.
.
Desischado
Van bőr a képükön másra mutogatni?! Azóta rohad az egészségügy (is) mióta ők vannak hatalmon! Már majd 6 éve! Lett volna idejük rendbe tenni az egészségügyet! De ők csak rabolni tudnak, na meg hazudozni!
silber13
" Az egészségügyi dolgozók ma számíthatnak a kormányra, mert az ismeri áldozatos munkájukat és mindent megtesz azért, hogy jobb anyagi és jobb munkakörülmények között dolgozzanak "
Hát hogyne!! Az orvosok, eü dolgozók a fenti idézet miatt mennek tömegesen nyugatra
micfild
@papa.49: 40 év múlva is ugyanez az "emmútnyóóócév" lesz duma. attól tartok...
mást vádolnak azzal amit ők követtek el..
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
papa.49
@micfild: Mást nem is tudnak csak HAZUDOZNI, de már nagyon elegem van ebből...
szaboria1
A fidesz frakció sürgősen keressen fel egy elmeorvost.
solidedge
A Fidesz két motivációja a pénz és a népszerűség. Mindent ennek vet alá, semmi mással nem foglalkozik. 15 millió magyar miniszterelnökének indult, most másfél millió magyar miniszterelnöke. Illene már a többségnek is választani egy másikat.
Aki Én
Erről hallgassuk meg a betegeket és az eü dolgozókat.
Főleg a kivándorló eü dolgozó tömeget...
kukac50
Ha a Fidesz közeli vállalkozóknak 2 hét alatt 100 milliókat tudnak adni, (adófizetők pénzén)a feltőkésített bankok tudnak adni állami tulajdon magánkézre játszására milliárdokat, akkor van pénz és jutna az egészségügyre is.Az a cél ha rosszul működik az egészségügy többen meghalnak nem kell nyugdíjat fizetni Nekik.
Állami cégek vezetőinek 3 millió forint fizetésemelés lehetséges akkor az orvosoknak, nővéreknek csak jutna dupla fizetés.
papa.49
@szaboria1: Inkább egy hóhért, mi jobban járnánk...
Jankó123
Nektek ellenben ez nem üzlet!
Sajnálom azokat, akiknek meg kell ezt tapasztalniuk!
prime777
Mert ezt kell szajkózni a híveiknek.
És azok vannak annyira ostobák,hogy be is veszik.
Hihetetlen ,hogy mennyire lenézi a fidesz még a saját táborát is.
Mennyire primitív népségnek tartják őket.
De azok is sajnos,hiszen mindent elhisznek.
@micfild: "mást vádolnak azzal amit ők követtek el"
Na ezzel beletaláltál.A fidesz mindig is ilyen volt.
Amikor jönnek a komcsizással is,pontosan,hogy ők viselkednek úgy mint azok.
A hívek védik úgy a rendszerüket mint anno a komcsik a kommunizmust.
Akkor is az volt,hogy a komcsi azt hitte ez a legjobb rendszer nekünk.
Ezek is szentül megvannak győződve,hogy Orbán és köre a legjobb ma Magyarországnak,és minden ami ezzel ellentétes azt el kell nyomni.
Ez meg ugye tiszta fasisztoid szemlélet is.
Csodás kilátások.
De nekem semmi bajom nem lenne velük,ha ezek csak a havi fizetésükkel gyarapodnának minden hónapban és egy árva fillérrel sem többel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.