Félmilliós bírságot kapott az Egyenlő Bánásmód Hatóságtól a miskolci városgazdálkodási cég. A határozat szerint azért nem hosszabbítottak szerződést a közmunkások egyik munkavezetőjével, mert a férfi a DK színeiben politizált. Lehet, hogy Magyarországon máshol is küldenek el embereket a szakmai munkájuktól függetlenül, a politikai meggyőződésük miatt, de Tibor története abból a szempontból mindenképpen egyedi, hogy itt volt bizonyíték. Felvette ugyanis, mit mondanak neki a munkahelyén. - Azzal követtem el a hibát, hogy én ki is nyilvánítottam, hogy ellenzéki vagyok? - Nyilván ez is számít, ez egyértelmű. Nem vagy hülye, tehát ez egyértelmű. - Ha nem indultam volna ellenzéki színekben, hanem fideszes színekben, vagy egyáltalán nem indultam volna, akkor én maradhattam volna? - Szerintem igen. Így alakult a beszélgetés Tibor, és a városüzemeltetési vezető között. Értelmezési vitáknak első ránézésére nem sok helye van.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: Erre van egy hasonlo tortenetem, barati korbol: Volt egy baratunk - sajnos, mar elhunyt rakban, eleg fiatalon - , aki - amikor bemutatkozott, hogy Marosan Tamas vagyok - akkor mindig latta az uj ember szemen a Nagy Felismerest, hogy akkor o biztosan a Marosan Buci Gyuri fia lehet, es persze ezt mindenki meg is jegyezte... Mire a baratunk mindig szemermesen felrefordult ilyenkor, persze, nem mondott semmit sem, mert hazudni nem akart, es igy eleg sok elonyt szerzett neha, bar Buci Gyurival csak kozeli nevrokonok voltak, semmi kozuk nem volt egymashoz...:o))

Szoval megint szamit a nev?

Paraszt bacsi bemegy a tanacselnokhoz, es mondja, hogy szeretne nevet valtoztatni.
- Aztan hogy hijjak, batyam?
- Ganye' Jozsefnek, tanacselnok elvtars...
- Hat, ez valoban nagyon nem szep nev. Es mire szeretne valtoztatni?
- Ha' Ganye' Laszlora, ha vo'na ra lehetoseg...:o))))
karma1
@human: Erre van egy hasonlo tortenetem, barati korbol: Volt egy baratunk - sajnos, mar elhunyt rakban, eleg fiatalon - , aki - amikor bemutatkozott, hogy Marosan Tamas vagyok - akkor mindig latta az uj ember szemen a Nagy Felismerest, hogy akkor o biztosan a Marosan Buci Gyuri fia lehet, es persze ezt mindenki meg is jegyezte... Mire a baratunk mindig szemermesen felrefordult ilyenkor, persze, nem mondott semmit sem, mert esetleg hazudni nem akart, es igy eleg sok elonyt szerzett neha, bar Buci Gyurival csak kozeli nevrokonok voltak, semmi kozuk nem volt egymashoz...:o))

Szoval megint szamit a nev?

Paraszt bacsi bemegy a tanacselnokhoz, es mondja, hogy szeretne nevet valtoztatni.
- Aztan hogy hijjak, batyam?
- Ganye' Jozsefnek, tanacselnok elvtars...
- Hat, ez valoban nagyon nem szep nev. Es mire szeretne valtoztatni?
- Ha' Ganye' Laszlora, ha vo'na ra lehetoseg...:o))))
karma1
@kutyahűség: Csak aztan vigyazzon magara ez a szegeny ember, jol kosse fel a letrat, nehogy arra jarjon egy osztrak trotty, es persze arra is vigyazzon, hogy nehogy hatulrol tarkonlove megongyilkolja magat..

Mert esetleg az az ember, aki ezeket a szep, kerek valaszokat adta neki, bemorcosodik... Nem mindenki szereti visszahallani a sajat hangjat a diktafonrol...:o)))
nezelodo
@karma1: Kifelejtetted, hogy bal kézzel széles jókedvében... A szemtanú meg marha nagyot ugrott a ranglétrán, megláthatta a sikereket, a család viszont még holtan se láthatta többé a családfőt.
karma1
@nezelodo: Kosz a pontositast...:o)) Mert kb. igy nezne ki a jegyzokonyv...:o(((
Hellcat
Meg lehet köszönni a fidesznek a rendszervisszaváltást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.