Vissza kellett szállítani a kórházba Andrew G. Vajnát – írja a Blikk. A producernek állítólag kiújultak a láb­problémái, ezért szorul újra kezelésre.

Ugyanabban a kórteremben fekszik a budai szívklinikán, mint ahonnan néhány napja hazament. Nagyon jó kezekbe került, de már korábban, egy éve is ápolták egy budai klinikán. Akkor nem igazán derült ki, mivel kezelték, csak az, hogy felesége, Timi szinte minden idejét vele töltötte.

Újra kórházba került Andy Vajna

A lap szerint Andy Vajna néhány napja még úgy gondolta, hogy lábproblémája végérvényesen megoldódott.

Úgy tudom, a filmügyi kormánybiztosnak újból szétnyílt a sebe a lábán. A szív- és érklinikán fekszik, de nem a ketyegőjével van a baj. Ha jól tudom, Vajna úr lábán valami miatt nagyon lassan gyógyul a seb.

Én úgy látom, hogy most egy kicsit rosszabb bőrben van, már kevesebbet járkál, és kevesebbet mosolyog. Annyit sem, mint amikor legutóbb itt volt. Nagyon sajnáljuk, mert ez egy igen fájdalmas dolog, arról nem beszélve, hogy az egész kórházi hercehurca lelkileg is nagyon megviselheti.

– mondta egy dolgozó.

150 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Nem volt hely a kórházi osztályon ezért a beteg a padon töltötte az éjszakát a budapesti Szent Imre kórházban." Na, nem a vajnáról van szó, neki VIP szoba jár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Lassan eltelik három év! Nincs újabb hír? Akkor talán abba lehetne hagyni. Mert az újság - általában - új információt, és nem 3 évest jelent. Szerintem, de én egy vén marha vagyok.
ittott
@advocat: csak hogy örüljünk. ezért...
papa.49
Foglalkozni kell a szörcsögő télapóval, ha már a ,,neje,, hónapokra, évekre itt hagyja ))))))))))))))
kokopelli
@papa.49: ...hogy jött el ...hogy elő megint a "gömböcke" mint prominens beteg? (:-()
papa.49
@kokopelli: Csak nem döglődik ???
Adjon neki az Isten hosszú szenvedést, mert nagyon megérdemli !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.