Vissza kellett szállítani a kórházba Andrew G. Vajnát – írja a Blikk. A producernek állítólag kiújultak a láb­problémái, ezért szorul újra kezelésre.

Ugyanabban a kórteremben fekszik a budai szívklinikán, mint ahonnan néhány napja hazament. Nagyon jó kezekbe került, de már korábban, egy éve is ápolták egy budai klinikán. Akkor nem igazán derült ki, mivel kezelték, csak az, hogy felesége, Timi szinte minden idejét vele töltötte.

Újra kórházba került Andy Vajna

A lap szerint Andy Vajna néhány napja még úgy gondolta, hogy lábproblémája végérvényesen megoldódott.

Úgy tudom, a filmügyi kormánybiztosnak újból szétnyílt a sebe a lábán. A szív- és érklinikán fekszik, de nem a ketyegőjével van a baj. Ha jól tudom, Vajna úr lábán valami miatt nagyon lassan gyógyul a seb.

Én úgy látom, hogy most egy kicsit rosszabb bőrben van, már kevesebbet járkál, és kevesebbet mosolyog. Annyit sem, mint amikor legutóbb itt volt. Nagyon sajnáljuk, mert ez egy igen fájdalmas dolog, arról nem beszélve, hogy az egész kórházi hercehurca lelkileg is nagyon megviselheti.

– mondta egy dolgozó.

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Nem volt hely a kórházi osztályon ezért a beteg a padon töltötte az éjszakát a budapesti Szent Imre kórházban." Na, nem a vajnáról van szó, neki VIP szoba jár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
Tiniként megmutatta a legutóbbi számlát?
Qqberci
@Edmond Dantes: A villanyszerelőnek nincs pénze. Inkább gázszerelőt kellene választania...
nezelodo
@Gauntlet: Lehet, hogy megmutatta neki a Timike a legutóbbi számláit, egyből ágynak is esett szegény szunyókapapa! Így már semmi és senki sem állhatja útját a babaprojektnek sem...
mariaberta
No és? Neki ez nem probléma,pénze van, kórház van, a lába is meg van. Sok beteg nem dicsekedhet ilyen pozitívumokkal! Még kórházba is csak több hónapos várakozás után kerülhet, addigra a lába???
CsipkeRózsa
"Újra kórházba került Andy Vajna"

Ez az írás két és fél éve készült, azóta újra és újra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél