Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint a Németországban márciusban, három tartományban tartandó választásokon a hagyományos pártok várhatóan nem nyernek majd teret.

A "szakértő" vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában azt mondta, a három térségben március 13-án tartandó választásokon elszigetelődhet a kereszténydemokrata CDU/CSU merkeli politikája, a hagyományos pártok, mint az SPD nem nyerhetnek teret, új pártok viszont bekerülhetnek a parlamentbe. Ezek között említette az AfD (Alternatíva Németországnak) pártot.

Nógrádi György beszélt arról is, hogy Görögország zsarolja Európát a határvédelmi gyakorlatával az országnak juttatott kölcsönök elengedése érdekében. Mint mondta, az elmúlt időszakban Görögország csak olyan megoldási módot választ a migrációs helyzet kezelésére, amely azt mutatja, nem hajlandó a határvédelemre.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Eriksson: "A görögök a törökökkel megoldanának."
Mit?
A Görögök-Törökök mindig harcoltak egymás ellen.
Lásd Ciprus mai napig két résre van osztva.
A lakosok egyik fele Görög a másik Török.
A Görög adósság nagy része az 2004 Olimpia megrendezésekor keletkezett.
Nekünk is kell olimpia?
Rendezünk ,hogy még jobban adósodjunk el.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
keves ekkora barom van meg a porondon, mint szakerto... O aztan mindent tud,... Meg azt is, hogy a gorogok zsarolnak, es nem akarnak hatarvedelmet... Te baromallat! A tenger felol jovo menekultekkel mit kene csinalnia??? Vizbe loni oket, kerdezes nelkul? Mert mast nem nagyon csinalhatnak veluk... Ugyanez van Ausztraliaban is: ha akarnak, akkor se tudnak visszakuldeni a rengeteg szir, sri lankai , thaifoldi menekultet, merthogy ausztral kikotobe erkeznek, nem a szarazfoldon keresztul, mint pl. Roszke...

Ajanlgassa a hulye keriteset valaki masnak, de ne a szerencsetlen gorogoknek. Igaz, hogy ok is minden penzt eltapsoltak, nem hoztak rendbe a gazdasagukat, de ok kuzdenek a legnagyobb menekult letszammal, mert ok az elso allomas. Meg a torokok. Akiknel Erdogan a penznyelo automata, attol csorok. Talan naluk "szakertsen" ez a sztarhulye...
teuton
Tessek mar mondani honnen lett ez a "szagertö" tanar? Es mi van, ha a "joslatai" nem jönnek be? Leköszön es nem fogtöbbet sehol sem szerepelni? Egyebkent mar amit mond is hülyeseg, mi az, hogy "nem fognak a tradicionalis partok "teret nyerni"? Nem kerülnek be a parlamentbe? Az, hogy nehany kisebb part radikalis -neonaci- programmal bekerül nemet parlamentekbe az nem kivetel, többször elöfordult, ennyit elbir a nemet demokracia! Aztan kivetel nelkül ki is kerültek a következö valasztasokon, lasd Republikanusok, NPD, stb...
Eriksson
Ha elengednék a görög adósságot, nem kellene törniük a fejüket az unió fejeseinek, hogyan állítsák meg a népvándorlást. A görögök a törökökkel megoldanának.
De amíg Merkel keménykedik pénzügyekben, addig sokkal többe kerülnek ezek a világjárók. Akik ugye még Európa nyugalmát is felborítják.
szaboria1
@papa.49: Amióta fidesznek nyal azóta már meg sem hallgatom.
Toby
Ez gibbon közpénzből van eltartva ?
wagabund
..."Görögország zsarolja Európát a határvédelmi gyakorlatával az országnak juttatott kölcsönök elengedése érdekében. "...

na, erre mondta Orbán, hogy akkor legyen kerítés a görög határon...aztán majd szöszmötölhetnek a többszázezer feltorlódott migránssal...

akkor másként fognak beszélni..
magyarbakancs
@Eriksson: "A görögök a törökökkel megoldanának."
Mit?
A Görögök-Törökök mindig harcoltak egymás ellen.
Lásd Ciprus mai napig két résre van osztva.
A lakosok egyik fele Görög a másik Török.
A Görög adósság nagy része az 2004 Olimpia megrendezésekor keletkezett.
Nekünk is kell olimpia?
Rendezünk ,hogy még jobban adósodjunk el.
Eriksson
@magyarbakancs: Ebben viszont nagyon egyetértenek, mert egyik sem azt kapja az uniótól, amit elvárna. A menekültáradat komoly fegyvertény a kezükben.
Az olimpia csak egy megalomán álom, nem lesz abból semmi. Még az alapozáshoz sincs tőke.
peno
@karma1: ...előfordulhat,hogy Nógrádi pubi sumák és hülyeségeket habratyól,de mi van akkor ha netán igaza lesz.Mert mit tudunk a német helyzetről, tulajdon kép nem sokat csak azt amit a hivatalos média közöl.De azt is már kétkedve lehet fogadni mert amit szilveszterkor csináltak nem éppen demokratikus volt,és még ők tanítanak demokráciára röhej.Szóval mi van akkor ha tényleg a Görögök szeretnék ha elengednék a lóvét mivel tartoznak nem semmi ugye és a Törökök miért kell elfeledkezni arról,hogy nagyon szeretnének az Eu.-ba kerülni és hallgatólagos beleegyezés volt a kívánalmakra,hogy három év után vissza térnek rá.Hát itt tartunk,viszont aki szeretne befogadni menekültet migránst az önkéntes alapon megteheti szerintem,de gondoskodjon is róla tartsa el őket adjon nékik munkát és az orvosi hozzájárulást fizesse is be utánuk a TB-nek.Viszont elképzelhető,hogy a szomszédok fognak kerítés emelni köré és a befogadottak köré.
karma1
@peno: A nemet valasztasok miatt NEM nekunk kell aggodnunk: majd onnan kell venni az akadalyokat, ha uj helyzet alakul ki, ha nem Merkel lesz tobbe a kancellar. Addig, amig a nemetek befogadjak a menekulteket , hidd el, az eltartasukrol es a szocialis ellatasukrol is fognak gondoskodni, mert Nemetorszagban minden szinten fegyelem van, a szilveszteri buli mas orszagban is elofordulhatott volna, es NEM egyertelmu azota sem , hogy kik csinaltak a balhet. (Csak nagyon keves migrans volt koztuk, de a vizsgalatok meg folynak).
A torokoket - Erdogan diktatorral az elen - soha nem fogjak bevenni az Unioba, eleg nekik orban basi unioellenes politikaja - mikozben semmi masbol nem el meg Magyarorszag, kizarolag az unios penzekbol -, nem akarnak meg egy kigyot venni a kebelukre.
libellle
@Eriksson: A görög és török egymással? Hmm ... pillanatnyilag kizártnak tartom ezt a konstelaciot.
Eriksson
@libellle: Jobban teccik a német-arab?
libellle
@peno: Az EU- mindig visszatér a témára, ami a tötökök EU belépését illeti. Már nem tudom hány éve ez megy. Törökország demokráciája olyan mint a magyar. Vagyis egyik sem demokrácia. Ezér lessz nehéz a bejutás. Ahogyan Merkel mondta még nagyon-nagyon hosszu út áll elöttük. De reméljük, hogy nem is fog gyorsan megtörténni mert akkor Itt Németországból török-gyarmat lessz. Miert engedjük el a Görögök tartozáát? Azert, hogy egy év múlva megint becsödöljenek. Cak fizessék ki az adósságaikat. A milliárdosaikat felmentettek minden adókötelezettségektöl, ezeket miert finansierozzuk mi. Mit gondolsz mi lesz ha Németország köré ( amennyiben jól értettelek) keritést emelnek a szomszédok?. Amennyiben egy kicsit mélyebben elgondolkodsz akkor bizonyára meg adod magadnak a választ.
www.wiwo.de/politik/europa/eu-haushalt-die-groessten-netto-zahler-der-eu/7179190.html?p=10&a=false&slp=false#image
libellle
@Eriksson: Nem ezt irtad, igy az én valaszom nem ezt a témát érintette. Ellenben nállunk már a jelenlegi migránsok elött is rengeteg moslem volt. Hol a fájdalmad?
Eriksson
@libellle: Elmondtam amit mondani akartam ezzel kapcsolatban. Mit szeretnél még hallani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok