A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szeretne négyszemközt beszélni az úszónővel és a Kisalföldnek elmondta, hogy a szervezet minden sportolónak segít abban, hogy a szükséges eszközökkel készüljön az ötkarikás játékokra. Borkai Zsolt példaként hozta, hogy Berki Krisztián a londoni olimpia előtt jelezte, hogy egy olyan lovon szeretne gyakorolni mint amin kinn is versenyeznie, a MOB ezután vásárolt neki egy ilyen sporteszközt. A Hosszú Katinkával kialakult konfliktus elsimításához "mindenképpen le kell ülnünk négyszemközt beszélni. " Borkai elmondta, hogy egy megoldást lát maga előtt: "mindenki tegye a dolgát, és ne nyilatkozzon többet, mert az csak újabb olaj a tűzre. Arra nincs idő, hogy a lelkeket ápoljuk, szóval senki ne várjon békítést, egymásra borulást. Most Rio az első, ez a sportoló érdeke, utána lehet értékelni az ellentmondásokat. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szóljon már valaki ennek a derék párt-katonának, hogy Berki nem is lesz ott! =)) Ahogy a focisták sem!
nyanya001
Eddig is tette a dolgát, úgy hogy pofád lapos !
Clavigo
??? Még hogy "fogja be a száját."...Talán inkább becsülni kellene azt,,hogy még nem amerikai színekben versenyzik..,,nem pedig a szót "belefojtani" ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.