Egy több mint két évvel ezelőtt eltűnt személy megölése miatt tartóztattak le két férfit, egyikük Gál Roland, a Fidesz dunaújvárosi önkormányzati képviselője, aki egyébként a Közbiztonsági Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának az elnöke – írja az Index.

A dunaújvárosi önkormányzati egyik fideszes képviselője is gyanúsítottja annak az emberölési ügynek, amelyről csütörtök este adott hírt a rendőrség a honlapján. A helyi Castellum.do nevű online újság írt először arról csütörtök este, hogy Gál Roland önkormányzati képviselő a két gyanúsított közül az egyik.

Bréking: Gyilkossággal gyanúsítanak egy fideszes képviselőt

A lap értesülését az Indexnek az önkormányzat egyik névtelenséget kérő képviselője is megerősítette.

A rendőrség csütörtök este annyit közölt, hogy a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy dunaföldvári férfi több mint két évvel ezelőtti eltűnése ügyében emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2016. január 5-én nyomozást rendelt el. Az üggyel összefüggésben két gyanúsítottat az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezett, mindkét gyanúsított dunaújvárosi, az egyiknek Sz. J., a másiknak G. R. a monogramja, mindkettő ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

A Castellum tudni véli, hogy egy "Dunaújvároshoz ezer szállal kötődő", több mint két éve eltűnt vállalkozó, Molnár Antal az áldozat. Molnár eltűnéséről korábban márjelent meg egy cikk a Dunaújváros Online-ban.

Gál Roland egyébként a Közbiztonsági Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke és 2010-ig a Fidelitas tagja is volt. 2013-ban azzal került be a hírekbe, hogy kis híján karambolozott.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Miért is nem csodálkozom a híren!!!Fütyi-széknél ez igy szokás!!! Vagy autóba vagy, egy osztrák nyugdíjas,vagy infarktus, vagy éppen agyonverik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Szerintem mikor ez a hír nyilvánosságra került, már meg volt a holttest, a korona tanú, stb., egyébként nem merik még csak megemlíteni sem a gyanúsítottak monogramját.
Nem véletlen, hogy már a másik megyében van a nyomozás is! Az ügy túllépett az eltussolás határán!!!
Fradigege
Izomagyú fsz. Hiába határolódik el a zsírmore együgyü bandája. Késő! Zsírmoréból is egyszer kiverte a szrt a fater. Orsós Győzike jó komcsi párttitkár vót! Hagyjuk.
bakegya
KEREM SZÉPEN-amíg nem késő-A KARAKTERGYILKOS FIDESS VÁLASZTÓKAT IS KÉREM LEKAPCSOLNI--mert azok vagyoni-még hatványozottabban nem vagyoni károkkal még az unokáinkat is kinyírták A MAGYAROK TÖRTÉNELMÉBŐL.
G...TEKNŐS FOSZTOGATÓ REFORMJAI KIVÁLÓN MŰKÖDNEK!-de csakkk felcsutka és tiborc-tanya környékén.
kukac50
A Felcsúti juhász gyilkosát is elfoghatnák már! Van sejtésem kiknek állt útjába!
kukac50
Ha elfognák a gyilkost vagy a felbujtóját nem kellene kisvasút sem az állami föld!
Lepényleső
Azt tudtam,hogy eljön ez az idő is,azt nem,hogy ilyen hamar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.