Orbán Viktor Lillafüreden zárt ajtók mögött pontosan megmondta a dátumot, mikor jöhet szóba egy drasztikusabb beavatkozás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@Papuska1: Pápuska

Bizony vannak még az országban olyan idióták akiknél ezek a tolvaj fideSSg..ik a legnépszerűbbek, de már egyre kevesebben vannak. Majd csak figyeld a többi tüntetést is mert lesz ám még több is 2018 ig.
Lesz mitől félni az ostoba fideSS birkáknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Addig még rengeteg lopni való van.
Majd ha itt is eléri a saját zsebbe több milliárdos "kritikus tömeget" az ellopott összeg, akkor már megszüntethető.
És majd 2018-ban, mikor már totál leamortizáltak mindent, akkor lehet róla beszélni.
Papuska1
@Mirabilis: A jelenleg mért népszerűségi adatok alapján pedig ez még néhány cikluson át nem valószínű. A baloldal épp most bomlik tovább!
Papuska1
@Szókrakész: Ez a lopás szöveg annyira tetszik Neked. Nem lehet, hogy a Te fantáziád valami ilyen alapból indul ki? Esetleg ennyire kimosták a gondolkodásod? Először szerintem deffiniáld, hogy mi a lopás, és mi az úgynevezett érdek alapú politikai elosztása a javaknak, ami a világon mindenütt természetes. Esetleg nem jut eszetekbe valami olyat mondani, ami működik, jobb, és amiért az emberek többsége rátok szavazna? Nem lehet, hogy a sok lop, lop, lop után pont titeket tekintenek problémásnak, mert aki ezt ennyire hajtogatja, valószínűleg erre készül, mint általában a forradalmárok tették balról mindig. A cél a gyilkolás és a lopás volt. Most mi lenne más?
Dr. Felipe
@Papuska1: Pápuska

Bizony vannak még az országban olyan idióták akiknél ezek a tolvaj fideSSg..ik a legnépszerűbbek, de már egyre kevesebben vannak. Majd csak figyeld a többi tüntetést is mert lesz ám még több is 2018 ig.
Lesz mitől félni az ostoba fideSS birkáknak.
kerekkocka
lássuk be, még mindig a fidessbirkák vannak többségben!!!
silber13
@Papuska1: Na mi van kisöreg?? Te is a fityiszes hordához tartozol?:-))
bencemacska
Hasonló a hasonlónak örül.
A pápuska szövegből én azt vonom le, hogy a kormánypárti támogatók zöme pápuska tanítvány volt.
Nekem viszont az a tapasztalatom: nem mindig a tanítvány tanul csak a tanárától, a fordítottja is létezik!!!-:)))
Szókrakész
@Papuska1:
Értékelem fidesz hűségedet.
Nehéz ilyet ilyen közegben tenni, felvállalni egy beteges, országot, népet tönkre vágó ideológiát.
A tipikus fideszes fekete-fehér gondolkodásod van.
Más nem létezhet, csak jobb, vagy bal oldal.

Csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy nem bűn csőlátónak lenni, csak kicsit kínos.
Szókrakész
@Mirabilis: Ha így megy tovább előbb az oktatás esik atomjaira és akkor válik okafogyottá a Klik.
Szókrakész
@Papuska1: Egyébként velem kapcsolatban bizonyítottad, hogy te is többet írsz, mint olvasol.
Hofi után szabadon.
Szókrakész
@Papuska1: Menj vissza 6-10 évet és olvasd el az akkori fidesz nyilatkozatokat.
Másról se szólnak, csak a baloldal lop, csal, hazudik.
Ennyire ne legyél agymosott, elfogult, fanatikus, megszállott, ...fideszes!
JAJMÁR
Zárt ajtók mögött homogén közegben - a mindenáron kerekasztalozni akarók - egyvezére eldönti mi és mikor legyen másokkal. Közben meg nem értik, mi a bajuk "másoknak", mikor ők olyan együttműködők :-)))))
Papuska1
@Szókrakész: Én úgy vagyok vele, hogy én ebben az ideológiai világban látom a kilábolást az ország nagyon rossz helyzetéből. Nyilvánvaló, hogy látok hibákat, rossz arányeltolódásokat és kifelejtett társadalmi csoportokat is a közszférában, de nem a problémákat hangsúlyozom és a megoldásokat keresem. A különbség köztünk az, hogy pontosan látom a távolabbi célokat, amihez néha látszólag furcsább úton lehet eljutni. Nem felejtem el azokat a hibákat, amik a neoliberális kormányzás alatt történtek. Egy valódi baloldal reális vitapartner lenne, de a baloldalt "lenyelte" a neoliberalizmus. Látom, hogy a jogos, illetve bizonyos szempontból jogosnak tűnő dolgozói, kisemberi követelések mögött egy teljesen más erőtér próbálja megszerezni a hatalmat, ami ezeket az embereket, -továbbra is hiszem- a neoliberális hatalomszerzésre használja. Az emberek többsége elfelejti, hogy milyen elégedetlenek voltunk a neoliberális irányítás alatt. Mindig voltak jól működők, de tragikus helyzetben lévők is. Mindenki ma a pillanatnyi gondját látja, azt hogy mi következhet egy ismét megszülető, országrontó neoliberális világból. Baloldal a szó klasszikus értelmében nincs, még ha a tüntetésen erről beszéltek is az előadók. A mögöttük álló politikai erők nem azt tekinti meglátásom szerint célnak, amit Ők követeltek. Az csak eszköz a számukra. De a rövidlátás az egyik oka, hogy eltűnt a valódi baloldali gondolkodás kis hazánkból. A neoliberálisok pedig az ország sírásói szerintem, és én biztos vagyok benne, hogy ezt reálisan látom! Ezért vitázok tovább!
Szókrakész
" A különbség köztünk az, hogy pontosan látom a távolabbi célokat, "

Miből gondolod, hogy én nem látom?
Hidd el, eléggé tájékozott vagyok ez ügyben.
És ne gondolj nagyképernyősnek, szélesvásznúnak, arcnak.

A furcsa megközelítési mód pedig egészen találó. Ha tudod, hogy kik irányítanak és mennyit, mit engednek meg Viktoréknak a végrehajtásért és hallgatásért cserébe.
Peller Anikó
@pápuska: na és mik a távolabbi célok bogaram. Amikor már mindent szétloptatok nemliberálisan akkor miféle boldogító célt látsz magad előtt?

Te simán összekevered a hibákat és ügyetlenségeket (mondhatnék ügyefogyottságot is) a gazemberséggel, ez a te bajod.

A hitlerék sem voltak sem buták sem ügyetlenek. Profik voltak. Profi gazemberek.
Papuska1
@Szókrakész: Először is néhány hozzászólás alapján eszembe sem jut ilyen következtetéseket levonni! Én úgy gondolom, hogy itt nem emberek, hanem vélemények, vagy meggyőződések ütköznek, a mögöttük lévő ember nagyon sokféle lehet! Amit én látok, az az, hogy egy nagyon hosszú időszakban az Unió úgy adott, hogy adott is, meg nem is! Amit adott támogatásban, azt az Ő érdekében mozgó tőkések nyerték meg, és többnyire kivitték a pénzt innen. A kormányok a maguk által mozgatható pénzt az emberek jóléti kiadásaira adták oda, amit fel is éltek. Nagyon elcsépelt hasonlat szerint nem hálót adtak a halásznak, hanem halat! Ez jelentősen megváltozott. Minden gazdaságban jól kiszámítható, hogy egy adott termelési érték mellett hány nem konkrétan termelő embert tud eltartani. A termelők közé tartoznak a szolgáltatók is. Kis hazánkban sok évtizede kb. háromszor annyi volt az ilyen eltartott (aki egyébként becsületes, dolgos ember is lehet, sőt főként az!). Hiába volna ennyire szükség, ha nem tudjuk eltartani. A hiányt évtizedekig kölcsönből fedeztük. Így jutottunk idáig. Most körülbelül felét tudjuk eltartani az inaktívaknak (nagyon gonosz ronda szó, de nem tudok mást!). Ez hosszabb időre továbbra is tarthatatlan. Én azt látom, hogy a kormány ezt felvállalja rendezni. Most először! Ha valami értéket termel, az megmarad. Legyen bár stadion, kisvasút, kultúrház, vagy múzeum. Ráadásul a bekerülési költség kb 60%-a bér és költségei, és csak 35-40 a belefeccölt anyag. Igy a stadon 60%-a is az építőipariak bére. Tudom berzenkedtek tőle, de az. Ráadásul ilyen jelentős beruházásokat utoljára Rákosi csinált nálunk. Ha a fontosabb és látható építményeink (akár a stadion is) lepukkant, az mindenki számára feltűnő. Egy lepukkant országba a tőkés nem hoz pénzt! Ha átlépsz Ausztria, vagy Szlovénia felé a határon, nem csak a táblán veszed észre! Én azt látom, hogy ebben van nagy változás, és ez a dolgok kulcsa! Talán ki tudsz hámozni valamit abból amit írtam. Nehezebb elmagyarázni, mint érteni!
Szókrakész
@Papuska1: "Amit én látok, az az, hogy egy nagyon hosszú időszakban az Unió úgy adott, hogy adott is, meg nem is! Amit adott támogatásban, azt az Ő érdekében mozgó tőkések nyerték meg, és többnyire kivitték a pénzt innen."

Ez most is így van.
A GDP 30%-a visszafolyik nyugatra.
Mennyit kapunk cserébe?
Töredékét.
Szókrakész
@Papuska1: Stadionok helyett bérlakásokat. Az építő ipari 60%-n felül még pénz is visszatérül.
Stadionok helyett kórházakat. Az építő ipari 60%-n felül még betegeket is lehet gyógyítani.
papa.49
2018 után miből gondolja ez a szerencsétlen sarlatán hazugovics hogy addig ő a posztján marad, én remélem hamarabb véget ér az ámokfutásuk az országban!!!Vajon a kinek fog akkor nyalni a pacák???
Papuska1
@Peller Anikó: Kedves, ha gazemberekről van szó, akkor az igazságszolgáltatásnak kell megítélnie. Ha maga teszi, akár tévedhet is! Biztos nincs minden információ birtokában, mert akkor komoly pozícióban lenne! A tévedésekből már forradalmak törtek ki, és ezreket pusztítottak el ártatlanul valódi bűnösök helyett. Nem kellene az ítélkezést azokra bízni, akik értenek hozzá? Nem lehet, hogy az ilyen forradalmár típusú hozzáállás a Francia Forradalom emberpusztító, igazságtalan, és a normális Franciaországot megsemmisítő világához hasonlatos, vagy Kun Béla tömeges gyilkosságai alapját adtak, esetleg az ÁVÓ bosszúgyilkosságainak voltak szellemi alapjai. Ilyenen alapulnak, alapultak a lincselések! Kit kéne esetleg felakasztani, vagy felkoncolni? A hangvétele erre mutat! Jól sikerült elhitetni Önnel dolgokat! És ha fele sem igaz? És ha ez éppen manipuláció, és ha véletlenül másért és másképpen vannak a dolgok, amit nem ért, vagy érteni vél? Gondolt már erre?
Peller Anikó
@pápuska: igen pápuska gondoltam. És az is lehet, hogy a Hold túlsó oldalán ül a nagymamám és éppen réklit kötöget nekem. Sőt az is lehet, hogy az Androméda figyel minket valamint az is lehet, hogy csak egyszerűen buta vagy. Mondom csak lehet.

Semmiképpen nem szükséges minden információ birtokában lennem, mint ahogyan egy gyilkos elitélésekor sincs minden információ birtokában az ítélőszék, de nem is érdekli őket.
Dr. Felipe
Még 2018 ig szívatni kell a tanárokat hogy tudják hol a helyük. Aztán majd 2018 után őfelsége az oráliai csuti g..i elgondolkodik esetleg a KLIK megszüntetésén.
zöldszem
Édes Istenem, hogy lehet valaki ennyi ésszel igazgató?? Ja tudom, most is kinevezett a Klik, egyet akire senki sem szavazott!
"Amit én látok, az az, hogy egy nagyon hosszú időszakban az Unió úgy adott, hogy adott is, meg nem is!"
Igaz ez még 2014-es adat!
Az ábra szerint tavaly például Magyarországra majdnem 6 milliárd euró támogatás érkezett, befizetnünk viszont csak 920 milliót kellett.
teljes cikk:vanholnap.hu/mennyit-fizetunk-be-es-mennyit-kapunk-az-eu-tol-az-ellenseg-nem-kulfoldon-van/
Papuska1
@Szókrakész: És a kórházba orvost honnan, addig, amíg a nyugat igényt tart a komolyabb szellemi tőkére. Egyébként lehet, hogy elkényeztetett helyzetben vagyok, de ahol én élek, egy olyan kórház működik, ami messze jobban felszerelt, mint a szomszédos Ausztria körházai. Két új, modern CT, köztük az egyik olyan, hogy csak kettő olyan van az országban, két MR az egyik Európai ritkaság! Az egyéb felszereltsége is hasonló, most épült egy 12 milliárd forintos belgyógyászati tömb, egy viharban és sötétben is használható helikopter leszálló, a felújított műtőket részben napkollektor segíti működni. Szinte minden fontosabb osztály most kapott 4D ultrahangot, de még folyik az építés. Persze ez nem Budapesten van, mert az nem érdemel ilyet! Tudtommal minden megyeszékhely kapott 8-12 milliárdot a kórházak korszerűsítésére. Pestre sajnos nem lehet Uniós pénzt vinni ilyen célra, mert az Unió szerint a város túl fejlett. DE gondolom, ezt Te is tudod. Persze orvoshiány, meg várólista nálunk is van, de az utóbbi időben ötödére rövidült. Egyébként nem vicc, de Pestről is jönnek betegek, meg jó pénzért Bécsújhelyről, sőt Bécsből is. Melyik megyeszékhelyen van még lepukkant kórház? (Egyébként Szombathelyről beszélek!) A lakásokra lehet, hogy szükség lenne, most pont erre megy majd egy csomó támogatás. Mindent csak sorjában! Egyébként én félek, hogy a sok városba épülő lakás oda csábítja a falvakból az embereket. Így is van, még itt is falun, üres egészen modern családi ház is. Főként az ide áttelepülő München melletti nyugdíjasok veszik ezeket. Lassan többen lesznek, mint mi magyarok. Érdekes, hogy az orvos nyugatra megy, a München mellől a nyugdíjas meg hozzánk költözik. Vajon miért? Lehet, hogy a kormány által teremtett ország egyeseknek nem utálatos, hanem kívánatos? Ezt hogyan ítéli meg?
Papuska1
@Peller Anikó: És azon elgondolkodott már, hogy mi lenne, ha ez mégis igaz volna? Én egyszer egy vitában azt kaptam, hogy "könnyű nekem, hiszek Istenben!" Dühödten vágták a fejemhez, de nagyon jól esett! Mi van, ha mégis az én verzióm az igaz? Mi van, ha valahol az életen túl valahogy valakik mégis számon kérnek? Ha van tovább? Én mégis úgy vagyok benne, hogy örökké élek. Most lehet röhögni. Persze nem a tudatom, de gyermekeim, unokáim vannak, akiknek tovább adtam a családom hagyományait, a gondolataimat, és szinte mindent, amim volt, van. Persze tudom, hogy ők csak egy részét adják tovább, és van, amit másképp látnak, de tovább adnak valamit, mert így tanulták tőlem, és egy pici belőlem talán ezer év múlva is élni fog. Én így gondolkodom. Persze mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, ez joga! Én így gondolom, és senki sem bizonyította be még, hogy így nem lehet! Nem jött vissza még senki! Lehet röhögni! Ha úgy lehet, így miért nem? Mert ezt hinni ciki? Mikor egy vitában az ismerőseim között a hitemhez érünk, mindig mosolygok! A gyűlölködésük mögött mindig érzem, hogy bár elfojtják, de van nem is kis irigység. Magában biztos nincs, de a többiekben van!.
Szókrakész
@Papuska1: Csak azért kérdem, mert írod a bécsiek is odajárnak.
Tudomásom szerint a bécsiek max Sopronba járnak, az is fogászat,...
A többi már messze van nekik.
Papuska1
@Szókrakész: Szombathely környékén egy csöpp kis faluban lakom. És semmilyen pozícióm sincs. Nem azért aggódok, hanem az unokáimért! Nekik sincs pozíciójuk, senkinek a családban, és vagyonunk sincs. Abban reménykedem hazám marad! A neoliberálisok ezt akarják elvenni tőlem. Ha nekik nincs, mert képtelenek ilyenhez kötődni, nekem se legyen!
Szókrakész
@Papuska1: Vannak dolgok, amiben egyetértek veled.
De ha igazán hívő lennél, akkor nem a fidesz jelentené a megoldást a gondokra.
Mert a 10 parancsolat minden pontját közvetve, vagy közvetlenül, akarva-akaratlan megszegik, megsértik.
Csak gondold végig!
Toby
@Papuska1: " Abban reménykedem hazám marad! A neoliberálisok ezt akarják elvenni tőlem. "

Ne mondd !

Ezek szerint a te hazád egy jogfosztottságtól hemzsegő, korrupt, osztogatós/fosztogatós/ígérgetős/ urambátyám te nekem, én neked, trafikmutyis, foldmutyis, ismeretségi alapon szelektáló kormányzatú ország !

Nem is annyira kár a te hazádért !
verőce21
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Papuska1
@Toby: Én szeretem! És amit szeretek, azt biztos szebbnek látom, amilyen, de ennyire nem ismerem félre. Nem azt mondom, hogy itt nincsenek hibák, vagy az enyéim közé nem keveredik néha egy-egy csibész, de összességében a jelenlegi lehetőségek alapján annak a kezében érzem a legnagyobb biztonságban, akinél most van!
Toby
@Papuska1: A mazochizmus nem bűn, csak fura tulajdonság !

@verőce21: A " 36 kiváló kommunista" ott van a volt Kisz-.titkár karámjában, de nem csak 36., hanem jóval több ! Szépen számold csak össze, elég feledékeny vagy, ami ebben a tárgyan nem meglepő !

Aztán nézzük az echte "civil" cöföt, a volt állambiztonságis szizmadia vezetésével ! Állambiztonsági tiszt csak megbízható kommunista lehetett. Mondtam már, hogy eléggé feledékeny vagy ?

Aztán nézzük a pártsajtót, élén bencsik elvtárssal, aki anno a Népszabi volt főszerkesztője volt, tudod, annak a sajtóterméknek, amelynek címszava emígyen szóla vala: " Világ proletárjai, egyesüljetek ! "
Ugye, mondtam, hogy eléggé szelektív az emlékezeted - pártcica !

Ezt a múltat, nem sikerült végképp eltörölni ! Szar ügy, mi ?
"Tovább is van, mondjam még ? " (Nagy-Bandó .)
JAJMÁR
@Papuska1: 15:22 Aggódhatsz is az unokáidért, minden okod megvan rá! Ahogy nekem is, ha hagyjuk szétlopni a hazánkat. Soha még ekkora hiénák nem tépázták az országot.

Ezt nem látod? Hiszen annyi mindent látni vélsz!
Az lenne a minimum az unokákért, a gyerekeinkért, hogy ne droidokat, bólogató jánosokat és rabszolgákat neveljünk, képezzünk belőlük, de te még ezt sem érted, - pedig állítólag pedagógus vagy - mert valaki bemagyarázta, hogy ezek a jobbak, akik most hatalmon vannak és mindez majd egyszer jó lesz. (Nekik biztos, hisz azon vannak, de nem népnek.)
A politika elfogult szemüvegén át nézed még a szakmádat is. Papuska, a "tieid" legtöbbje finoman szólva se jó ember, és nem a keresztény konzervativizmus vezéri őket, - mert akkor nem itt tartana az ország!

A liberálisoktól félsz? Ők nem árthatnak, és nem is akarnak ártani neked. Hogyan árthatnának?
A másik: a vallás magánügy. Azok, akik beemelték a politikába, zászlajukra tűzve, és mindezt kisemberek hitét kihasználva a saját hatalmuk és gazdagodásuk érdekében, a vallást is alázzák!
Persze, lehetsz lojális, hiszen a hatalomhoz annak kell lenni, de meddig?!
JAJMÁR
Hazafelé hallgattam a híreket, hogy majd 2018. után visszatér rá Orbán, hogy megmaradjon-e a Klik, és ez nem vicc, mint ahogy az első hírből gondoltam. (Már, hogy 2018. választási év után)
Vigyázat, beleverik az emberekbe már most, hogy nincs más alternatíva, és nincs más lehetőség, ők Magyarország örök kormánya, de 2018.-ban mindenképpen el kell zavarni őket oda, ahová valók!
Már csak ezért is!
Toby
@JAJMÁR: Odaadnám lézer-piszkos életét, orbánc lemondásáért !
JAJMÁR
@Toby: Máris van egy támogatód, mert én szintén!
Papuska1
@JAJMÁR: Na itt a különbség! Én nem látok lopást, mert szerintem nincs is. Fidesz-es környezetben élek, és nagyon kevés gazdag barátom és ismerősöm van. Akkor kik lopnak? Voltak a mi közelünkben is törtető, mindent akaró ifjak. Mi magunk buktattuk meg Őket, és utólag az derült ki, hogy több volt a dolog füstje, mint a lángja. Lerobbant , négyszázezer kilométer felett futott kicsicsázott BNW-vel furikáztak. Többet költöttek a gazdagság látszatára, mint amijük volt. Ismerek olyan volt FIDESZ-es országgyűlési képviselőt, aki Ausztriába jár ki szőlőt metszeni, hogy a viszonylag alacsony nyugdíját ki tudja egészíteni, hogy megélhessen. A magas jövedelem csak 4 évig jár, egy választásnál a megtakarítást rá is költi a kampányára, és ha nem nyer, senki nem áll mellé. Ez is verseny. Egyáltalán nem úgy működnek ennek a világnak a hétköznapjai, mint ahogy képzelitek! Persze van néhány szerencsés kiválasztott, aki tehetségesebb, erősebb, mint a többség, de Simicska példáján láthatod, hogy nem is biztos, hogy lelkileg FIDESZ-es. Közben a gazdaság átállításához erő kell, az erőhöz meg pénz! Ha nincs a gazdaságbanb olyan hozzánk lojális kör, amilyen szükséges, lehetetlen volna az országban és a világban végig vinni az általunk tervezett változásokat. Ha nem lenne komoly tartalékunk, a nyugat régen megzsarolhatott volna bennünket. Persze ezt nem látja, vagy nem így látja, aki csak egy másik propagandán keresztül értesül a megcifrázott áltényekről. A liberalizmussal kapcsolatban: Nem Petőfi, vagy Deák liberalizmusával van baj. Az újliberalizmus (neoliberalizmus) teljesen más! A világ mielőbb való elpusztulását hirdeti, és azt, hogy éljünk a mának. Nem kell törődni a múlttal és a jövővel. Ráadásul egy csomó dogmát követel meg. Gondolkodás rendőrséget üzemeltet, és aki vét az elvárt gondolkodás ellen az rögtön fasiszta, meg bűnöző. Nem lehet kimondani benne a problémákat! Az általa eldöntött dogmák nem vitathatóak, nem kérdőjelezhetőek meg. Ez nem szabadság ez durva diktatúra!
JAJMÁR
@Papuska1: 13:18 Ezek után nincs már mit mondanom. Nem tudok látást javítani :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.