Baltával a kezében rontott be a szülinapi partira a volt válogatott kézilabdázó, hogy megtudja, ki miatt került kórházba imádott gyermeke – írja a Blikk.

Az országosan is ismert sportoló, aki korábban a magyar válogatott játékosa volt fiának és barátainak kibérelte a kultúrházat. A buliban a fia olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá és kórházba vitték.

Az apa ettől olyan dühös lett, hogy a művelődési házhoz ment, ahol azt követelte, hogy mondják meg neki, hogy ki itatta le a fiát. Összeveszett a bulizó kamaszokkal, majd baltát ragadott és tört zúzott. Kiütött egy ablakot és kettétört egy asztalt.

Garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőr-főkapitányság. A nyomozás érdekei miatt részleteket nem közölhetünk – mondta Orosz Katalin szóvivő.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Javaslom most fogjanak össze az apukák, és puszta kézzel kérjék számon miért terrorizálta a gyerekeiket?
Dr. Felipe
Én ezt az ürgét a kis mocsainak nézem. Akkor így már nem csodálkozom.
amaramaistanna
@Dr. Felipe: Mocsai Tamás 37 éves, kicsi a valószínűsége, hogy lenne egy 16 éves fia.
Fradigege
És ha saját magától rúgott be ennyire. Egyszer az egyik haverom felesége hívott fel éjjel 1 kor, hogy miért itattam le Zolikát. Le se itattam. Ivott ott mindenki össze-vissza. Egyszer csak azt vettük észre, hogy kint hány. Hagyjuk már ezt.
Egyébként ez nem az Illés Feri?
krumpli
A blikk képe alapján szerintem Gaál Gyuszi. MKB-s Veszprémi mezben.
Dr. Felipe
@amaramaistanna: Valóban, akkor ezt benéztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.