Az állásába kerülhet Vujity Tvrtko múlthét pénteki kijelentése, amiben Berki Krisztiánt támadta. A Mokka műsorvezetője élő adásban a következőket mondta:

Az egész életem az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva én nem látom a produkciót semmilyen szinten. Én nem tudok a lányod szájra puszijáról, az órádról, a cipődről beszélgetni.

A Bors arról számolt be, hogy kijelentése miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítették őt, illetve a Mokka felelős szerkesztőjét is, hiszen élő adásban becsmérelte a csatorna egy másik műsorát, illetve annak szereplőjét. 

Vujity Tvrtko egyszer már önként távozott a TV2-től, jelenlegi helyzetben úgy tűnik, ha még egy hibát elkövet, akkor ismét búcsúznia kell a csatornától.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem is ertem mit keres ott? Tvrtko jobb riporter annal, hogy egy ilyen szennycsatornanal vesztegesse az idejet.
Yoda69
Nem is ertem mit keres ott? Tvrtko jobb riporter annal, hogy egy ilyen szennycsatornanal vesztegesse az idejet.
sgyuri2003
@Szeparepa2: Nem értünk egyet. Lehet , hogy az amit Berki művel valahol valamilyen valóság műsor. De ez a nézők olyan alantas ösztöneire épít, mint mondod is legyen kit fikázni köpködni . Tehát lehet fikázni köpködni, de a véleményét nem mondhatja meg egy másik műsorvezető. Pedig ezt is értelmezhette volna a csatorna a show részének.
Az persze Berki saját döntése, hogy milyen mocsokba merül alá , de ha ebbe a szarba a gyermekét is magával rántja, az viszont szerintem és lehet hogy a gyermekvédelmi törvény szerint is bűncselekmény. Én konkrétan hányni tudok egy ilyen láb , hónalj szagú valóságtól.
Vujity Tvrtko , mint egy jó profi, megkülönböztetve magát szándékosan tanácsoltatta el magát ettől a színvonal alatti csatornától. Szerintem ebben a kérdésben többet nyomott a latba a tulajdonos váltás mint egy agyhalott magamutogató semmi ember.
szaboria1
Ez várható volt Vajnának csak pénzt szabad adni kérni tőle tilos.
mariaberta
Állítólag már repült. Mi is az igazság? Ennyi hiteles újságot,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.