A munkanélküliek száma 51 ezerrel 279 ezerre, a munkanélküliségi ráta 1,2 százalékponttal, 6,2 százalékra csökkent november-januárban az egy évvel korábbihoz képest – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

A 15-74 éves munkanélküli férfiak száma 29 ezerrel 148 ezerre, munkanélküliségi rátájuk 1,4 százalékponttal 6,0 százalékra csökkent. A nőknél 22 ezerrel kevesebb, 131 ezer munkanélküli volt, munkanélküliségi rátájuk 1,1 százalékponttal 6,4 százalékra mérséklődött november-januárban az egy évvel korábbihoz képest.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a rend kedvéért; a KSH szerint dolgozott az, aki az időszak során bármilyen tevékenységért ellenértéket kapott! =))
Nem viccelek, ha Manci-néninek segít a szomszéd nyugdíjas bácsi egy képszöget beverni a falba, s az meghívja érte egy kávéra, akkor a segítő szomszéd a nyugdíja mellett dolgozott! =))
nevemnick
Ja, az életszínvonal az öt éves terv szerint meg 250%-ra sikeredett. Mínusz előjellel...
nemkati
51 ezren mentek el tavaly az országból?
Hellcat
Írtam már ezt másik cikknél...Egy bizonyos idő után ha az ember nem talált munkát akkor kikerült a rendszerből...munkahelye nem lesz de a statisztikát nem rontja tovább. Tehát ezekre az adatokra nem szabad adni ez is csak manipulatív átbaszás...a fidesz csak ehhez ért.
Aki Én
Valaha a jövőben:
,,hol van itt munkanélküliség?" Kérdezte 9 millió közmunkás, és leváltották kormányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.