Egyre gyakrabban találkozhatunk azzal, hogy mi magyarok igen leleményes és találékony emberek, nagyon jó mesemondók vagyunk. Különösen, ha politikai pályára adjuk a fejünket, lehettünk korábban – végzettségünket tekintve tanárok esetleg költők – azért idővel megmutatkozik, hogy különös tehetségünk van arra, hogy a semmiből teremtsünk több százmilliós vagyont.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A "semmiből teremtsünk vagyont" kijelentés igen tág fogalom. Első lépés a feketegazdaságba történő beilleszkedés, csak azt kell eldönteni, hogy politikai pályára áll az ember, vagy egyszerű köztörvényes bűnöző lesz, ámbár ez a két oldal egyre inkább összemosódik! :((
nezelodo
Már megint ez a Sajmon van soron, olyan szorgalmasan, olyan sikeresen dolgozott, és annyi földecskét vett, hogy nem tudott megdolgozni az áráért! Biztos azért, mert a gonosz szocik elbaltázták a barackmagos bulit, hát deficit lett a vége. Jól van de helyrebillen ami kibillen, ha majd vesz fel hitelt. Na kérem, ha nem piszkálják még hitelt sem kellene felvennie! A "Ha majd"-ról meg az jut eszembe ha a templomtoronynak szoknyája lenne az lenne a kiflicsücsök szenátorasszony, és a torony is az égig érhetne a MANYUP pénzekből.
namihami
@lópicigáspár: Sajnos vagy hálistennek, de nincs igazad.
Ezeket a mi derék Fideszes politikai és gazdasági potentátjainkkal való egy kategóriába való sorolást már egy magára valamit is adó egyszerű gyilkos vagy rabló ordítva kérné ki magának.
Ha szinvonalat kellene ezekkel illusztrálni, akkor max. a csecsemőgyilkosokkal, pedofilokkal vagy annak megfelelő egyházi méltóságokkal lehetne őket egy kategóriába sorolni.
És a papság még az anyagi vomalon is egyre inkább kezd felzárkózni. Államunk egyre hathatósabb segítsége révén.
lópicigáspár
@namihami: Így hogy most leírod, lehet benne valami! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.