Facebook posztban számolt be róla az Együtt politikusa, hogy betörtek hozzá az éjszaka folyamán.

Betörtek Juhász Péterhez az éjjel

Azt írja, hogy eredetileg a Saul fia alkotóinak tervezett gratulálni, továbbá szerette volna megköszönni a vasárnapi tüntetés szervezőinek és résztvevőinek a segítségét, de végül a betörés borított mindent.

Juhász arra is kitért, hogy nem vittek el semmit tőle, illetve, hogy nem hívott rendőrt, mert nem hisz benne, hogy bármi eredménye is lenne.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pan
FÉLNEK!!!

Elkezdett tombolni, és magából kivetkőzni a fideszrendszer.
Csak így tovább, mert nő az ellenségeitek szám, ami olyan áradattá fog nőni, mi végül eltapos titeket - nem kicsit, nagyon!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem az érdekel hogy tesz-e feljelentést vagy nem csupán azért szóltam bele mert cikk lett belőle...sír a fészbukon és úgy tesz mintha ez valami sohasenkivelmegnemtörtént eset lenn...
Az ilyen ügyeket nem így kell intézni.
vukkocska
@Csizmás Kond: azért ha a tegnapi 20.02-es hozzászólásodat visszanézed, láthatod, kicsit módosult a véleményed. Nincs ezzel gondom, csak ha mindjárt ezt írod, nem írtam volna olyan hosszan, sőt, hozzá sem szóltam volna. :)
Nagy Péter
@Csizmás Kond: Te beszélsz hülyeségeket! A károsult joga eldönteni, hogy mit csinál. Attól, hogy nem jelenti, még nem lesz se falazó, se tettes társ, Ha ennyire járatlan vagy a jogban, akkor inkább hallgassál. Ha viszont túl okosnak képzeled magadat, akkor törvény és paragrafus számot írjál.
perfekt
Személyes ismeretség hiányában-csak a Juhászról látott filmek,hírek-a közszerepléseit ismerve véleményem--ez i egy hiperaktív pali ,és azt látom túlvállalja képességeit. s-hogy ez a történet megszervezett önbetörés--bizonyára nem vitt magával kulcsot-a buliba.Nem gondolnám,,hogy profi ilyen gányolást végezzen-azok kinyitják az ajtókat ,és nem baltával.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...rókaszokás...nem akarja de mégis megteszi...
mi volt a két hozzászólásom között akkora különbség hogy egy a ravaszságodon túljárt ?
vukkocska
@Csizmás Kond: az olvasás gyönyörködtet. Olvasd el ismét, én már leszálltam a témáról. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.