Facebook posztban számolt be róla az Együtt politikusa, hogy betörtek hozzá az éjszaka folyamán.

Betörtek Juhász Péterhez az éjjel

Azt írja, hogy eredetileg a Saul fia alkotóinak tervezett gratulálni, továbbá szerette volna megköszönni a vasárnapi tüntetés szervezőinek és résztvevőinek a segítségét, de végül a betörés borított mindent.

Juhász arra is kitért, hogy nem vittek el semmit tőle, illetve, hogy nem hívott rendőrt, mert nem hisz benne, hogy bármi eredménye is lenne.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pan
FÉLNEK!!!

Elkezdett tombolni, és magából kivetkőzni a fideszrendszer.
Csak így tovább, mert nő az ellenségeitek szám, ami olyan áradattá fog nőni, mi végül eltapos titeket - nem kicsit, nagyon!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
...mert ugye a fidesz szimpatizánsok nem hátrálnak meg,
folytatják az 50-es évekböl a megfélemlítést, és hasonlókat !
volvós
Pedig kellett volna rendöt hivni, nem mint Juhász Péter politikus,
hanem Juhász Péter budapesti lakos, magyar állampolgár...
Bár az eredmény ugyanaz...pár hét mulva " A tettes ismeretlen " :-(((
Toby
Juhász Péter !

Ha nem vittek el semmit, akkor "hagytak ott" pici, elektromos rovarkáét, úgy hívják, hogy " poloska" !
Betörésnek szokás álcázni a telepítést, meg házkutatásnak !
pan
FÉLNEK!!!

Elkezdett tombolni, és magából kivetkőzni a fideszrendszer.
Csak így tovább, mert nő az ellenségeitek szám, ami olyan áradattá fog nőni, mi végül eltapos titeket - nem kicsit, nagyon!!!
nezelodo
@Csizmás Kond: Szerintem nem a "kijafaszomdajcsfürtompikával" vagy a Habonnyal bulizott, sem balatoni luxushajón sem volt azzal az érinthetetlen kokós fitymaszossal,hogy megkínálják egy csíkkal...
eszegfu
Azt lehet tudni: Juhásznak nincs semmilyen vagyona... már többször rákérdeztek a kormánypártiak, mert szerintük az nem létezik, hogy valakinek ennyire semmi sincs a birtokában. Szerintem nem "rablás" szándékával törtek be, hiszen a betörők sem hülyék oda menni, ahol tudható: nincs mit elvinni. "Csak" bosszantásból, vagy bosszuból, esetleg valakinek a megbizásából "kellemetlenkedtek".
Toby
@Csizmás Kond: Tisztulnod kéne neked, elvégre ott vannak a fotók is ! A gyapjad a szemedbe lóg !
Csizmás Kond
@nezelodo: ...elolvasva a cikket neked mi jön le más ?
Csizmás Kond
@Toby:..húz ki magadból az ujjad...hátha megjön az eszed...
pan
Ha elkapják a 'betörőket', én már most borítékolom a védekezésüket:
"Biztos úr, mi nem akartunk betörni, csak átestünk egy vak komondoron."
preparátor
Csak nem füvet kerestek? :-)))))))))))))))))))
Toby
@Csizmás Kond: Belecsúsztál a barmságodba, kisgyerek ? Nyirasd meg a gyapjadat, hogy láss is !
nezelodo
@Csizmás Kond: 13:25. Én nem vagyok otthon a drog ügyekben, és nekem nem jön le más, csak az hogy nem csodálkozom, hogy nem fordult a rendőrséghez. Többször megesett, hogy én sem tettem, minek, amikor még azt sem tudhatom meg a meglévő rendszám ellenére, ki törte össze a kocsimat a parkolóban, vagy hogy egyáltalán mi lett azzal aki a sérelmemre bűncselekményt követett el.
Csizmás Kond
@nezelodo: Soha nem törtem be senkihez, és gondolom ezután sem fogok, viszont elképzelve hogy valaki csak azért kocáztassa a szabadságát, hogy egy jó bulinak tűnjön azt nem tudom elképzelni...sőt a károsult kötelessége jelenteni a károkozást, különben ő is falazónak tűnik.
nezelodo
@Csizmás Kond: Az általad leírt jelentési kötelezettség írott malaszt. Úgy ráznak le, ha feljelenteni akarsz, hogy csak ámulsz. Ezt a törvényt nem én szoktam megszegni, csupán utálom, amikor tanúnak beidézve, az ügyész oktat ki, hogy nem azt a tettest láttam akit láttam... Szóval nem vagyok nyeretlen kétéves a meséid beszopásához.
Csizmás Kond
@nezelodo: Hülyeségeket beszélsz...nem feljelent hanem bejelent és nem azonosít hanem kéri az azonosítást...
nezelodo
@Csizmás Kond: Nem beszélek hülyeséget, csak a tapasztalatom adom közre, de legyen itt Neked egy megfejtési lehetőség, harminc pere jött a hír egy családtagomhoz törtek be és ime az eljárás része a rendőrségnél: "Most 1 hónapnyi kamerafelvételt kell átnéznünk, mert biztos voltak már korábban is.

Ès persze cd-re kell írnunk. A zsaruknàl nem tudtàk kiírni. Nem volt gép hozzà. No comment."
Különben, hogy mi történik egy ilyen esetnél nekem meséled? Hahaha
Csizmás Kond
@nezelodo: egy nagyonkevés tapasztalatom nekem is van a kamerarendszerről, de azt add be a rokonaidnak, hogy valaki otthon egyhónapnyi rögzítőidős videorendszer működtet biztonságkameraként.
nezelodo
@Csizmás Kond: IP kamera, a felvétel mozgásra indul, ha még nem hallottál volna ilyenről, ingyen felvilágosítalak, nem is annyira pénz kérdése, internetkapcsolat, plusz egy kis hozzáértés. Ez egy ilyen ország rákényszerül az ember, mert két hét alatt rend lesz. Hát nem jöttek a jogászok és nem intéztek semmit, hát hiába az "oszt jónapot".
Csizmás Kond
@nezelodo: ..ja persze ..állandó netkapcsolat, állandó üzemeltetés és állandó tárolási lehetőség...és ez épp most a hír bejelentésekor a rokonaidnál...
Amúgy nem kell internet hozzá ha csak nem akarod máshonnan is megfigyelni, elég egy állandó működő kamera rögzítőegységgel...és tudás sem kell hozzá csak ismerd a konnektort.
nezelodo
@Csizmás Kond: . Amúgy kapiskálod, "a nem akarod máshonnan megfigyelni". Tudod, van olyan hogy lakás, meg munkahely. Ritkán esik egybe, esetleg lakatlan az ingatlan, és ezt azok az urak is tudják, akinek az utóbbi nincs, csak feszítővasuk az ajtóhoz, és nem zavarja őket a lebukás veszélye, mert csekély. Az aggódásod meg akkor lenne jogos, hogy milyen a rendszer, ha az Téged terhelne
Egyébként a hozzászólásaidról meg az az intelem jutott eszembe, ami arra figyelmeztet, gondold meg kivel polemizálsz, mert észrevétlen lehúz az ő szintjére Ezt elkerülendő elbúcsúzom.
Csizmás Kond
@nezelodo: persze hogy kapiskálom...sőt be is tudom szerelni képzeld el...amúgy itt most az állítólagos rokonaidról beszélgettünk akik épp most telefonáltak neked...nem emlékszel ?
sgyuri2003
Én Juhász helyében azért jól körülnéznék a lakásban. Persze nem azt keresném , hogy mit vittek el, hanem , hogy mit vittek be. Javaslom a vezetékes telefont és környékét a konnektorok és villanykapcsolók belsejét (mérő lekapcs :) ) és minden olyan készülék belsejét ami üzemszerűen hálózatba van dugva illetve az internet elérés hardware eszközeit.
Még megnézném az otthon volt PC-ket és okos eszközöket, hogy nincsenek-e spy alkalmazások telepítve rájuk.
Juhász úr tegyen nyilatkozatot, hogy köszöni jól van, nem szándékozik megöngyilkolni magát és csak hírből ismeri az afrikai nyílmérget.
Lepényleső
... lehet,hogy csak utánuk kellett volna szólni?
bakegya
Ezt is A VAGYONILAG ROGGYANT TÓNI tolta meg ilyen frissen,ruganyossan???
DEBILEK.
vukkocska
@Csizmás Kond: (13.51) Nem akartam hozzászólni, de rákényszerítesz. Szerinted milyen paragrafus alapján köteles bejelenteni károkozást, s mi alapján lesz károsultból falazó??? Kíváncsian várom válaszod a törvényhely megadásával.
Csizmás Kond
@vukkocska: :)..nagy hatással lehetek rád...:)

paragizét nem tudok...abban semmi jártasságom nincs de szerintem ha bűncselekmény történik azt vagy jelenteni kell vagy nagyon hallgatni róla különben még hivatalból kezdenek el nyomozni és akkor már neki gyülik meg a baja.
karma1
@nezelodo: Mar kezdtem aggodni Erted...:o))))
nezelodo
@karma1: Nem kell azért félteni, bár nem szerettem volna ha kideríti, hogy őriztünk együtt libákat, és ezért a "baráti hangja".
vukkocska
@Csizmás Kond: A büntetőeljárásnak megvannak azok a paragrafusai, amikor bűncselekmény esetén kötelező a bejelentés. Azután van az,mikor a sértett maga dönti el, kíván-e feljelentéssel élni. Ezek a magánvádas cselekmények, általában nemi élet elleni cselekmények, mert senki nem kötelezhető arra, hogy magát kényelmetlen helyzetbe hozza. Persze, ezek alól kivétel a fiatalkorúak és gyermekek ellen elkövetett cselekmények. Azután vannak azok, melyek hivatalból üldözendők, ha a hatóság tudomására jut, meg kell indítani az eljárást. Ilyen például a közlekedési bűncselekmények, vagy a súlyos, vagy halált okozó testi sértés valósul meg. Van ettől természetesen több is, de most a három főcsoportot írtam le Neked. Tehát ha Juhász Péter lakásába betörtek, magánügye, hogy kíván-e feljelentéssel élni, vagy sem. Mint ahogy a nyaralómba való második betöréskor én is úgy döntöttem, hogy nem terhelem a hatóságot a nyomozati cselekményekkel, mert elsőre sem találtak semmit, akkor meg minek rabolják az én szabadidőmet. Remélem, sikerült közérthetően leírni számodra, miért jobb Juhász Péternek, ha nem csinál maga körül fölöslegesen felhajtást pláne akkor, ha nem tűnt el semmi. Én azért minden esetre feltérképeztetném a lakásomat, esetleg poloskát nem helyeztek-e el. :) A büntetőeljárásnak több száz paragrafusa van, szakaszokra vannak bontva a különféle típusú cselekmények. Ha van időd, lapozgasd. :)
Desischado
@sgyuri2003: Nekem is ez a véleményem, egy az egyben egyetértünk! Juhász Péter helyében én is sürgősen körülnéznék! Remélhetőleg ez neki is eszébe jutott! Egyébként nem érdekes, hogy betörtek hozzá épp most? Nekem is az jön le, hogy a maffia kezd nagyon bekeményíteni, és nem válogat az eszközökben, mert félnek! Legalábbis remélem, hogy félnek végre!
karma1
@Desischado: @vukkocska: Csak aztan nehogy rosszul kotozze fol szegenykem a letrat, mert a ven hulye osztrak-magyar nyugdijas mar edzofutamokat tart...
preparátor
Jó hír! A füvet nem vitték el! :-)))))))))))
kukac50
Papírokat kerestek, elakarták tüntetni a bizonyítékot.
bakegya
@kukac50: nyilván,nem véletlen.Ángyán profeszorra is MELEGÉBE ráküldte a privékjeit,azzal hogy lehetetlenítsétek el az öreget-ez az orbán teknős család valódi arca-az apja ugyanilyen intrikusssss és bosszúálló.EMLÉKEZTEK A SZEMÉTÉGETŐ MUTYIJÁRA?-DE VÉRTESBOGLÁR NEM HAGYTA!!!
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem az érdekel hogy tesz-e feljelentést vagy nem csupán azért szóltam bele mert cikk lett belőle...sír a fészbukon és úgy tesz mintha ez valami sohasenkivelmegnemtörtént eset lenn...
Az ilyen ügyeket nem így kell intézni.
vukkocska
@Csizmás Kond: azért ha a tegnapi 20.02-es hozzászólásodat visszanézed, láthatod, kicsit módosult a véleményed. Nincs ezzel gondom, csak ha mindjárt ezt írod, nem írtam volna olyan hosszan, sőt, hozzá sem szóltam volna. :)
Nagy Péter
@Csizmás Kond: Te beszélsz hülyeségeket! A károsult joga eldönteni, hogy mit csinál. Attól, hogy nem jelenti, még nem lesz se falazó, se tettes társ, Ha ennyire járatlan vagy a jogban, akkor inkább hallgassál. Ha viszont túl okosnak képzeled magadat, akkor törvény és paragrafus számot írjál.
perfekt
Személyes ismeretség hiányában-csak a Juhászról látott filmek,hírek-a közszerepléseit ismerve véleményem--ez i egy hiperaktív pali ,és azt látom túlvállalja képességeit. s-hogy ez a történet megszervezett önbetörés--bizonyára nem vitt magával kulcsot-a buliba.Nem gondolnám,,hogy profi ilyen gányolást végezzen-azok kinyitják az ajtókat ,és nem baltával.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...rókaszokás...nem akarja de mégis megteszi...
mi volt a két hozzászólásom között akkora különbség hogy egy a ravaszságodon túljárt ?
vukkocska
@Csizmás Kond: az olvasás gyönyörködtet. Olvasd el ismét, én már leszálltam a témáról. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.