Nem csupán a ménesbirtokot kell újraszervezni, hanem egy mintagazdaságot létrehozva az egész települést reorganizáló programot kell indítani Mezőhegyesen, annak érdekében, hogy a várost és a térséget megmentsük a leszakadástól – közölte Lázár János hétfőn az MTI-vel.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság néven újraalapított ménesbirtok új esélyt jelent a településnek, a mintagazdaság létrehozása érdekében az állam felfüggeszti a térségben meghirdetett földterületek eladását és felülvizsgálja a földbérleti szerződéseket is. "A huszonnegyedik órában vagyunk, új esélyt kell adnunk Mezőhegyesnek, amely megmenti a települést és a térséget a leszakadástól" – mondta el az MTI-nek adott interjújában Lázár János.

Kifejtette: a kormány ennek érdekében újraalapítja a ménesbirtokot Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság néven, így felfüggeszti a térségben meghirdetett földterületek eladását és felülvizsgálja a földbérleti szerződéseket is.

A kormány a múlt héten határozatban jelölte ki a mintagazdaságokat, köztük – állami tulajdonú mintagazdaságként – a mezőhegyesit.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Kevesebbet kell lopni, luxusozni, hawerokhoz nyomni a zsét - te pöcs lézer - akkor másra is jut ! Bonyolult, mi ?
justhpeter
@Toby: Csak pofán kellene vágni ezt a Janit ! Először szétbaxxuk Mezőhegyest, aztán kitaláljuk, hogy meg kellene menteni ? Itt már senki nem normális ? Nem is lehet sehol rendes orvosi ellátás, ahol ennyi degenerált van.
Toby
@justhpeter: Szarházi parazita luxuspatkányk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.