Kubatov Gábor méltatlannak tartja a múlt héten a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történteket, és parlamenti képviselőként támogat minden olyan törvénymódosítást, amellyel elkerülhetők az ahhoz hasonló helyzetek.

Az MTI csütörtökön a müncheni repülőtéren érte utol Kubatov Gábor Fidesz-alelnököt telefonon, amikor éppen az Egyesült Államokból tért vissza.

Arra a kérdésre, hogy hallotta-e, mi történt múlt hét kedden az NVI épületénél, azt válaszolta, hogy az Egyesült Államokban tartózkodva értesült a történtekről.

"A videofelvételek alapján méltatlannak ítélem meg, ami ott lezajlott" – mondta a politikus. "Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az ide vonatkozó jogszabályokat" – tette hozzá.

"Parlamenti képviselőként minden olyan törvénymódosítást támogatni fogok, ami ahhoz szükséges, hogy az ehhez hasonló helyzetek elkerülhetőek legyenek a jövőben" – közölte az MTI-vel Kubatov Gábor.

Arról nem beszélt az MTI-nek, vagy elfelejtették megkérdezni tőle, hogy a több szálon hozzá, illetve a Fradi Securityhez fűződő kopasz és nem kopasz résztvevőkhöz mi köze van a Fidesz pártigazgatójának.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Horizont: A NASA már érdeklődött az arcbőrük felőle...kiváló hőálló tulajdonságuk miatt tökéletes lenne űrsiklók szigetelésre és hővédelmére a légkörbe való visszatérés során.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@kkalman: szerintem arra gondol, hogy az egyik húgyagyú az átlátszó dossziéval próbálta a kamerát kitakarni az ajtónál és amiatt le tudták fotózni, hogy ennek a drága, jó ügyet szolgáló nemzeti néninek az aláírása szerepel a dossziéban lévő íven.
Tehát, a húgyagyú méltatlan arra, hogy máskor is megbízást kapjon Kubatovéktól.
Maximum autók gyújtogatására és emberek agyonverésére vetik majd be, ahhoz nem kell gondolkodni.
Levendula
fidesz-alelnök... ilyenek igazgatják az országunkat... vicc... sicc...
Bercifiu
@kkalman: Az a gond, hogy mindenből pártpolitikát csinálnak. Teljesen mindegy nemre, korra, politikai hozzáállásra tekintet nélkül, senkinek nem korlátoztatják magánemberek az alapvető jogot. Pálfi, mint a hivatal vezetője, amint észlelte a törvénytelenséget, kötelessége lett volna intézkedni a törvény betartása érdekében. Nem tett semmit, tehát alkalmatlan a feladat ellátására. A bizottság tagjai nem tudom mit képzelnek magukról, hogy törvénytelen szavazatot hoznak.
Hol van a FŐ!!! ügyész??? meg a többi felelős rendfenntartó erők vezetője. Alkalmatlanok a megbízatásukra.
preparátor
Szerintem a cinizmus számlálót azok a "civilek" akasztották ki, akik az oktatási kerekasztal szakembereit dilettánsnak tartják és ők az igazi szakértők. Bravó! Két könyvelő és egy klíma szerelő majd elmondja, milyen legyen a jövő iskolája. Igazgató, egyetemi docens, pedagógiai szakértő az csak dilettáns lehet.
Ezek amúgy mit képzelnek magukról és ki az orvosuk?
kkalman
@Bercifiu: ma, 16:06 Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy a felsoroltak alkalmatlanok a megbízatásukra. Az, hogy szakmailag mindegyik egy nagy nulla, nem jelent hátrányt nekik, mert a párthűségük annál nagyobb, a nyelvükről nem is beszélve. E két utóbbi tulajdonságuk teszi őket alkalmassá arra a pozícióra, amit betöltenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.