Kubatov Gábor méltatlannak tartja a múlt héten a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történteket, és parlamenti képviselőként támogat minden olyan törvénymódosítást, amellyel elkerülhetők az ahhoz hasonló helyzetek.

Az MTI csütörtökön a müncheni repülőtéren érte utol Kubatov Gábor Fidesz-alelnököt telefonon, amikor éppen az Egyesült Államokból tért vissza.

Arra a kérdésre, hogy hallotta-e, mi történt múlt hét kedden az NVI épületénél, azt válaszolta, hogy az Egyesült Államokban tartózkodva értesült a történtekről.

"A videofelvételek alapján méltatlannak ítélem meg, ami ott lezajlott" – mondta a politikus. "Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az ide vonatkozó jogszabályokat" – tette hozzá.

"Parlamenti képviselőként minden olyan törvénymódosítást támogatni fogok, ami ahhoz szükséges, hogy az ehhez hasonló helyzetek elkerülhetőek legyenek a jövőben" – közölte az MTI-vel Kubatov Gábor.

Arról nem beszélt az MTI-nek, vagy elfelejtették megkérdezni tőle, hogy a több szálon hozzá, illetve a Fradi Securityhez fűződő kopasz és nem kopasz résztvevőkhöz mi köze van a Fidesz pártigazgatójának.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Horizont: A NASA már érdeklődött az arcbőrük felőle...kiváló hőálló tulajdonságuk miatt tökéletes lenne űrsiklók szigetelésre és hővédelmére a légkörbe való visszatérés során.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Gyere vissza, Kubatov! Mi annyira várunk és olyan vendégszerető nemzet vagyunk!
A kényszermigráncsokat is imádjuk!
Szókrakész
Azért nézzünk már utána a telefonbeszélgetéseinek, levelezéseinek.

Lehet, hogy nem volt itthon, de az ő emberei voltak.

A mai világban, már távműtéteket is le lehet zongorázni.
Nem kell személyesen fogni a szikét.
nezelodo
Van bőr, igen vastag bőr, készülhet a csizmatalp...
Szókrakész
""Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az ide vonatkozó jogszabályokat" – tette hozzá."

B közép verőlegény kompatibilissé teszik?
volvós
Kiakasztotta ???
Gábor cicus !! Nehogy téged akasszanak ki
a Fradi stadion egyik kandelláberére !!!
Szókrakész
@volvós: Azért sormintának mellélógatnám a teljes fidesz stábot.
Hellcat
@Horizont: A NASA már érdeklődött az arcbőrük felőle...kiváló hőálló tulajdonságuk miatt tökéletes lenne űrsiklók szigetelésre és hővédelmére a légkörbe való visszatérés során.
Szókrakész
@Hellcat: Ezekét napkutató szondákra is szerelhetnék.
Hellcat
@Horizont: @Szókrakész: Egy ideje mondogatom itt, hogy ha netalántán indulnék a válsaztásokon a Magyar Űrprogram fellendítése benne lenne a programomban de csak azért hogy ezeket a senkiházikat belelőhessem a napba :D
Lepényleső
A sokat szidott 90-es évek előtti időkben,ha csak a tizedét csinálták volna egy év alatt,amit ezek
nem egy egész hét alatt,borítékolható lett volna a közhangulat.Vérszemet kaptak, mert az emberek kussolnak,ők megmosolyognak,aztán büntetlenül hazudnak,csalnak,lopnak,rabolnak,
(stb?)ha kedvük tarja,erre még törvényt is hoznak. Van ilyen?
Hellcat
@Horizont: Az már mind1 :D Engem maga a kísérlet érdekel..A kísérlet neve az lesz hogy:
"Hazudozó rabló politikusok elégése kritikus közelségben a napohoz." Szép téma szerintem.
Slade
Ha kitör a balhé ez a kubatov nevű ánusz gyümölcs az elsők között lesz akit elevenen megnyúznak.
Yoda69
Himler tanulhatna ettol a kocsog geci nacitol.
dr. prédikátor
Te szarkupac! Titeket kellene már módosítani!Egy úthenger megfelelő eszköz lenne a számotokra!!!De jó volnátok aknakutatónak is egy aknaszedő elejére lógatva!!!
zöldszem
@Hellcat: ..."Magyar Űrprogram fellendítése benne lenne a programomban "..
Ezt tényleg olvastam már tőled. Anno, nem valamelyik Fideszest akarták az EP.-ben ür ügyi biztosnak kinevezni??
Nem hiszem, hogy lecsaphatod a kezéről, elkéstél!-:)) Vagy, álruhában Te vagy az?-:)))
Slade
@Horizont: nem lenne egyszerű benevezni őket az első tízbe, de valahogy megoldanánk. Van néhány delikvens aki semmiképpen nem maradna ki belőle. "Tuggyuk kik."
Hellcat
@zöldszem: Afene...Á ha fideszes nyerne bármit is űrkutatással kapcsolatban akkor idehaza már épülne a kilövőállomás a szokásos túlárazott összegért :D
zöldszem
@Hellcat: Hát már elvetették azt a projektet? Nem úgy volt, hogy Felcsúton építik az űrállomást?
Most nem lesz nyugodt éjszakám, "téleg" nem lesz űrállomás???
zöldszem
@zöldszem: Tessék mondom én, Navracsics!!-:))))))))))))))))))))))))9
"Juncker a bejelentéssel egyidejűleg bizalmáról biztosította Navracsics Tibort, aki - mint mondta – nagyszerűen teljesített a parlamenti szakbizottsági meghallgatásán, és „erős európai elkötelezettséget mutatott”, ami alkalmassá teszi őt az EU-biztosi tisztség ellátására.

Az egyes portfóliók felelősségi területeit illetően három további kisebb módosítás is történt. Egyfelől a fenntartható növekedés ügye Miguel Arias Canete spanyol biztos éghajlat- és energiapolitikai portfóliójából átkerül Frans Timmermans holland első alelnök felelősségi területei közé. Másodsorban az űrkutatás, amely eredetileg a közlekedéssel közös portfólióban szerepelt,
justhpeter
Nem csoda, hogy Kubatov is alelnök, hiszen egy határozott jellem ! Bármely régi kocsmában az első mondata után elindulna az automata bicska.
Szókrakész
@zöldszem: Azért még lesz űr Felcsút felett?
Hellcat
@zöldszem: Lehet hogy úgy volt aztán azóta ellopták a rászánt pénzt...aztán azt is amit arra szántak, hogy kivizsgálják, hova tűnt a rászánt pénz.
Desischado
Komolyan, ha döntenem kéne, melyikük az aljasabb, bajban lennék, kit tegyek az első helyre. Ez a kubatov is ritka egy aljadék. Még hogy sajnálja nvi-nél történteket, na persze! Körülbelül annyira sajnálja, mint amennyire én vagyok a római pápa!
kkalman
Vajon mi méltatlan Kubatov számára? Az, hogy ott voltak a verőlegényei, akik megakadályozták az MSZP-s képviselőt, hogy leadhassa elsőnek a kérdést? Vagy az méltatlan, hogy az MSZP még mindig nem nyugodott bele az idióta, vasárnapi boltbezárásba?
pan
Kubatov nem ember.
Kubatov csak egy embernek látszó tárgy... trágya.

Mit mond Kubatov?
A f@szomat sem érdekli!

Már ácsolják a vádlottak nagggyon hosszú padját, amin Kubatov csak egy lesz a sok közül, akiket elítélnek népirtásért való közreműködésben.

A kérdés: Kubatov ennyire hülye, vagy ennyire gonosz?
Én mindkettőre tippelek: Ennyire hülye, és ennyire gonosz.
Az ítélet: ...
Nemzetgyilkosoknak mi is jár?
Én nem tudom, de sok jogász fogja tudni, amikor eljön az idő - MERT ELJÖN AZ IDŐ, amikor kidobjuk a szemetet, hogy ne bűzölögjön tovább!!!
zöldszem
@Szókrakész: Űr!! az van volt lesz! Felcsúton is és máshol is néhány ember fejében!
zöldszem
@Hellcat: De ugye lesz még "folytatás"?
Kutyuska
@kkalman: szerintem arra gondol, hogy az egyik húgyagyú az átlátszó dossziéval próbálta a kamerát kitakarni az ajtónál és amiatt le tudták fotózni, hogy ennek a drága, jó ügyet szolgáló nemzeti néninek az aláírása szerepel a dossziéban lévő íven.
Tehát, a húgyagyú méltatlan arra, hogy máskor is megbízást kapjon Kubatovéktól.
Maximum autók gyújtogatására és emberek agyonverésére vetik majd be, ahhoz nem kell gondolkodni.
Levendula
fidesz-alelnök... ilyenek igazgatják az országunkat... vicc... sicc...
Bercifiu
@kkalman: Az a gond, hogy mindenből pártpolitikát csinálnak. Teljesen mindegy nemre, korra, politikai hozzáállásra tekintet nélkül, senkinek nem korlátoztatják magánemberek az alapvető jogot. Pálfi, mint a hivatal vezetője, amint észlelte a törvénytelenséget, kötelessége lett volna intézkedni a törvény betartása érdekében. Nem tett semmit, tehát alkalmatlan a feladat ellátására. A bizottság tagjai nem tudom mit képzelnek magukról, hogy törvénytelen szavazatot hoznak.
Hol van a FŐ!!! ügyész??? meg a többi felelős rendfenntartó erők vezetője. Alkalmatlanok a megbízatásukra.
preparátor
Szerintem a cinizmus számlálót azok a "civilek" akasztották ki, akik az oktatási kerekasztal szakembereit dilettánsnak tartják és ők az igazi szakértők. Bravó! Két könyvelő és egy klíma szerelő majd elmondja, milyen legyen a jövő iskolája. Igazgató, egyetemi docens, pedagógiai szakértő az csak dilettáns lehet.
Ezek amúgy mit képzelnek magukról és ki az orvosuk?
kkalman
@Bercifiu: ma, 16:06 Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy a felsoroltak alkalmatlanok a megbízatásukra. Az, hogy szakmailag mindegyik egy nagy nulla, nem jelent hátrányt nekik, mert a párthűségük annál nagyobb, a nyelvükről nem is beszélve. E két utóbbi tulajdonságuk teszi őket alkalmassá arra a pozícióra, amit betöltenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.