Elmentünk egy bajnoki fordulóra, és megszámoltuk az összes magyar nézőt. Van, ahol a behazudott szám fele sincs ott a stadionban. Évek, talán évtizedek óta téma, hogy a magyar stadionokba nem annyian járnak focimeccsre, amennyi a hivatalos statisztikákban megjelenik. Az egyes klubok és az MLSZ által közölt számok sokszor egészen hihetetlennek tűnnek mindenkinek, aki maga is jár magyar meccsre, esetleg a tévé segítségével kínozza magát ilyesmivel. Amióta kiemelt jelentőségű állami program lett a fociba öntött közpénzmilliárdokból, különösen fontos lenne tudni, hogy valójában hány embert érdekel ez az egész. Március első napjaiban derült ki, hogy még Kozármisleny is kap 440 millió forintot egy 2000 fős arénára, pedig ott még jobb napokon sincs több 200 nézőnél.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Igen. Hazudnak ezekben a számokban IS és hazudnak az oktatásról, egészségügyről. Azért valljuk be tettek olyan lépéseket, hogy ne kelljen hazudniuk. Ezért titkosítanak mostanában mindent. Mert ha nem kell a Post vagy az MNB alapítványainak pénzügyeiről beszélni, akkor ugye ne is tudnak hazudni. Legfeljebb azt hazudják, hogy a mi érdekünkben titkolóznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.