"A kormány összeállította a 2014-15. évi tanuszoda- és tanterem-építési programot. A program eredményeképpen néhány év múlva minden járásközpontban lesz legalább egy uszoda, és ez legalább 32 új uszoda megépítését jelenti. " Ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta a 2014-es választási kampányban. Ha mindenképpen milliárdokat akarnak sportlétesítményekre költeni, akkor valószínűleg sokkal jobb, ha focistadionok, 50 milliárdos megauszodák helyett közepes méretű települések iskolában építenek uszodát, ahol a gyerekek megtanulhatnak úszni. Persze erre, mármint a sulik uszodáira, összességében is sokkal kevesebb pénzt terveztek, mint az óriásberuházásokra, de így is a jobb ötletek egyikének tűnt. A program szimbolikus pillanata 2014. őszén jött el, akkor Balog Zoltán emberminiszter rakta le egy ilyen tanuszoda alapkövét Putnokon. Ez azért volt emlékezetes, mert az eseményen zuhogott az eső, de a gyerekek így is lenyomták az emberminiszternek a műsort szabadtéren, és közben...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Emlékeztek még a veszprémi választásokra, mikor a fidesz elvesztette a 2/3-ot? Veszprémnek a kampányban egy új fürdőt ígértek. Na ez is ment a padlásra.
papa.49
@human: A többi ,,nagy ívű hazugságukkal,, egyetemben...
A kisbence kénytelen beismerte semmi nem történt ez ügyben, na de majd most ,,megmutatjuk elvtársak,, hát megmutatták, hogy csak a hazudozást tudják FELSŐFOKON MŰVELNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.