Megvétózta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a török menekülttáborokból Európába történő direkt áttelepítési javaslatot, ezért megszakadt az uniós csúcstalálkozó, jelenleg külön egyeztetések folynak – értesült az MTI brüsszeli forrásokból hétfőn.

Az európai uniós és török vezetők brüsszeli rendkívüli csúcstalálkozójáról a kiszivárgott megállapodástervezet értelmében az EU megduplázná a Törökországnak az Európába irányuló menekülthullám kezeléséhez nyújtott támogatás jelenleg hárommilliárd eurós összegét, emellett a tervezettnél korábban – legkésőbb júliusig – eltörölné a vízumkötelezettséget a török állampolgárokkal szemben. Ankara ideiglenes jelleggel visszafogadná az országból illegálisan Görögországba érkező migránsok mindegyikét, ha azok nem kapnak az EU-ban menedékjogot, az EU-nak viszont minden visszafogadott szíriai állampolgár helyett be kellene fogadnia egy szíriai menekültet közvetlenül Törökországból. Az áttelepítések költségeit az EU fedezné.

A kiszivárgott tervezetből Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke annyit erősített meg, hogy Törökország további hárommilliárd eurót kért 2018 végéig az Európai Uniótól (EU) az országban tartózkodó szíriai menekültek ellátására.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Kibasznak bennünket az EU-ból rövidesen! Aztán jöhet a királyság, határok ismételt ellenőrzése, vámvizsgálat, és persze import vámok és adók. AUDI, OPEL, Mercedes kivonul, államcsőd, éhendöglés! Na nem nekik, nekünk! Köszönjük kedves vezető! a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3251/658/original.gif?w=600&h
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@zöldszem: Bocsánat a bizalmaskodásért--és nagyon köszönöm gáláns ajándékodat bizony finom is nevezett márka. jó rá gondolni, virtuálisan is: Dear to our health.,Gesundheit. és jó éjt.
Pestilence
@libellle: Köszi ezért az összesitésért, el is mentettem.
Furcsa, hogy wypm nem válaszolt :) Bár lehet, hogy Te is kaptál tőle egy kedves, inzultáló privát üzit, mint én.
zöldszem
@perfekt: Nincs miért, és nem is kell bocsánatot kérned! Elfér a Világ hálón. Amúgy is egy virtuális puszi nem jelent semmit! Max, ha angol nyelvet használnák!-:))) Csókoltatlak!-:))))
perfekt
@zöldszem: A virtuális kapcsolatok sokszor legalább olyan jelzéseket közvetítenek-mint a való világ, Sokan vannak, akik a gerilla akcióikat a világháló "jótékony" takarása. mögé bújva végzik.Vesztüket, pontosan a félelem nélküli magabiztosság okozza.A virtuális puszi nem ér semmit? valóban ,nem de ,később még érhet:) Egyet értek az angol nyelv használatával :-)) és csók a család:))
zöldszem
@perfekt: " de ,később még érhet:)"
Igen, igazad van! Abban az esetben, ha a világháló helyébe a valóvilág lép, tényleg érhet!
És, akkor már "nyelv" használat is lehetséges!-:)))sőt!
perfekt
@zöldszem: Ez az az írás aminek tartalma,értelme van-és teljes támogatásomat élvezi.:) Azért is, mert apolitikus:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.