A Fővárosi Közgyűlés következő ülésén hivatalosan is csatlakozik a kormány kötelező uniós betelepítési kvótát elutasító álláspontjához – jelentette be Tarlós István főpolgármester szombaton Budapesten, A magyar önkormányzatok a betelepítési kvóta ellen című konferencián.

A városvezető a Megyei Jogú Városok Szövetsége által rendezett tanácskozáson felszólalva úgy fogalmazott, bár budapesti kérdésekben korábban volt vitája a Fidesszel, most "megerősíti hitében a kormányt, amely (...) a népe javát akarja".

"Most mi nem reklámkampányt folytatunk" – mondta, furcsa felfogásnak nevezve, hogy egyesek uszításnak állítják be az önvédelmet.

Tarlós István hangsúlyozta, hogy a rászorult menekülteket saját lakóhelyükön kell segíteni. "Nem akarjuk veszélybe sodorni, feladni a magunkét" – közölte, megjegyezve, hogy Angela Merkel német kancellárnak éppen annyi joga van eldönteni, kiket fogad be, mint bármely magyarországi településnek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Tőle lenne jó valahogy megvédeni a Fővárost, mert lassan végleg elesik. Százezer menekült nem csinálna annyi kárt mint ő.
amaramaistanna
Érdekes nép vagyunk, "beszopjuk" a "migráns veszélyt" és közben európainak érezzük magunkat. Semmi kétség, nálunk lehet legjobban eladni a "fából készült vaskarikát".
Felmérés ,hogy mennyire tartjuk magunkat európainak:
ec.europa.eu/hungary/news/2016/20160309_eurobarometerreport_hu.htm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.