A nemrég még az Interpol körözési listáján szereplő Hernádinak munkája elismeréseként és a város iránti elkötelezettségéért díszpolgári címet ítélte oda Százhalombatta önkormányzatának képviselő-testülete.

A képviselő-testület indoklása szerint a Mol elnök-vezérigazgatója szakmai tudásával, szemléletével, nemzetközi tapasztalatával hozzájárult a város fejlődéséhez, országos, nemzetközi ismertségéhez. Példamutató a város és az üzemegység kapcsolata, együttműködése.

Hernádi Zsolt a közlemény szerint elmondta: az elismerés azokat a dolgozókat is illeti, akik az elmúlt ötven évben minden nap azon fáradoztak, hogy a Dunai Finomító mára európai szinten is kimagasló energetikai létesítmény legyen. Az ő odaadó munkájuknak köszönhető, hogy a Mol és Százhalombatta története egy igazi sikertörténet – tette hozzá.

A Mol az elmúlt tíz évben mintegy 200 milliárd forintot ruházott be a városban található finomító fejlesztésébe, amely jelenleg az európai finomító ipar élvonalába tartozik. Magyarország legjelentősebb ilyen jellegű termelő létesítménye ma 1100 embernek ad munkát és 50 éves története során már 300 millió tonna kőolajat dolgoztak itt fel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ugyan már, emberek, ha a mexiókói dorgkartell vezéréből - kilőtték azóta ! - rövid ideig mexikói parlamenti képviselő lehetett, akkor egy gecisztáni maffiásból miért ne lehetne, "díszpinty" ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: Rengeteg pénzt bukott az ország a mol részvényeken, igaz pontos számot most se tudni, de az biztos hogy több száz milliárd lehet,ennek a herénak meg ,,díszpolgári,, címet adományoznak, inkább olcsó kötelet kellett volna!!!
nyanya001
@papa.49: " könyörgöm akasszuk fel " bye " Valahol Európában "
Toby
Ugyan már, emberek, ha a mexiókói dorgkartell vezéréből - kilőtték azóta ! - rövid ideig mexikói parlamenti képviselő lehetett, akkor egy gecisztáni maffiásból miért ne lehetne, "díszpinty" ?
namihami
Tessék mondani: Ez a kitünti feljogosítja az országhatár átlépésére is vagy csak határainkon belül érvényes? Esetleg kizárólag csak Százhalombatta területén érvényes?
És a aduász kérdésem: Mennyi lóvéval jár ez a plecsni? Mennyibe fáj ez Százhalombattán keresztül nekünk, adófizetőknek? Mert ez a lényeg.
papa.49
@namihami: Nem véletlenül nem mer sehová menni csak ha kap diplomata útlevelet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.