Negyven éve lépte át először a Magyar Televízió kapuját, de évek óta rendezvényre sem hívják műsorvezetésre a közismert médiást, aki nem bánta meg a politikai állásfoglalást – írja a Blikk.

A nyugdíjon kívül nincs más bevételem, és ez a tartalék természetesen fogy. Szoktam is kérdezni a feleségemet, hogy: „A következő hónapban is lesz még reggelink?” De legutóbb is azt mondta, hogy lesz. Nyilván a mostani autóm az utolsó, amelyet újonnan vettem, de nem aggódom, mert világéletemben ügyesen osztottam be a pénzt, legendák is keringenek e téren körülöttem 

– mondta a lapnak és elárulta, a DK-nál a párt média-munkacsoportjának a vezetőjeként is csupán csak a benzinköltségét térítik.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
@RonaGyuri: Legalább anyagi gondoktól mentes volt az eddigi élete. Azok jobban jártak, akik egész életükben minden apró megkeresett fillér után fizették az adókat és járulékokat mégis nyomorúságos nyugdíjjal kell számolniuk, ha egyáltalán megérik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@eszegfu: Mivel politikáról volt szó így ... A döntés nem kell hogy diktatórikus legyen egy családban . Pont Te írtad hogy mindenki elmondja a véleményét és így közös lehet a döntés mert az élet kompromisszumokon alapul, de ha valaki meghallgatja a véleményed de akkor is az ő akarata érvényesül , ő dönt az számomra diktatúra. A liberalizmusban is kell hogy legyenek törvények , szabályok és egy családban is amit közösen hoznak meg és tartanak be. ha nem így van akkor káosz van.
Nálunk is elmondhatják a véleményüket csak épp a hatalom dönt a maga szájíze szerint amit törvényekkel támaszt alá utólag, hogy az legyen amit akar.
eszegfu
@Mobil123: Igaz, amit irsz... nekem ugy 30 évvel ezelőtti családi emlékeim jöttek elő, amikor lehettek a gyerekek 10-14 évesek... igazi demokrácia volt, de bizony nem 1x kellett mondanom: most van vége ennek és én döntök diktatórikusan. Nem mondom, hogy helyes volt, de egész egyszerüen már nem volt semmilyen "taktikám" a helyes utra tereléshez!
Mobil123
@eszegfu: na jó a kamaszok más tészta !! :-)) Hozzájuk muszáj néha a diktatórikus fegyelmet tartani : :-)
emerencia
@Mobil123: "A liberalizmusban is kell hogy legyenek törvények , szabályok és egy családban is amit közösen hoznak meg és tartanak be. ha nem így van akkor káosz van."
emerencia
@Mobil123: Bocsánat, az idézet mellől lemaradt hogy: Itt a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.