A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint szó nincs arról, hogy a Belügyminisztérium az okostelefonok betiltására vagy használatának korlátozására készülne a terrorizmus elleni intézkedéscsomag részeként.

Szó nincs arról, hogy a Belügyminisztérium az okostelefonok betiltására vagy használatának korlátozására készülne a terrorizmus elleni intézkedéscsomag címén

– mondta az Indexnek Gulyás Gergely.

Leszögezte: a tiltás egyedül a telefonokon ingyen telepíthető titkosító appokra vonatkozik majd.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Ez csak attól függ, hogy ki használja. Aki akarja, az meg is teszi, nincs ellenszer - egyenlőre.
Ajánlanám a sok okoskodó figyelmébe, hogy a "bűnüldözés" nem preventív tevékenység, mindig le van maradva egy jelentős lépéssel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
"Ez utóbbival kapcsolatban írtuk mi is, hogy elvileg az összes okostelefonra vonatkozhat. Gulyás szerint a belügynek a telefonok – bíró engedéllyel történő – lehallgatása nem jelent akadályt."

Mese ! Mármint a bírói engedély ! Mindenféle szarházi kis magánnyomozó irodácska hogy a fenébe hallgathatja le mások telefonforgalmát, ráadásul még a lehallgatás alkalmazásával is hirdetik magukat ?

@papa.49:- a nem okostelókat is simán lehallgatják, csak a kapcsolási számukat kell megszerezni, azt pedig úgy tudják megtenni, ha névre/címre kérdeznek rá a szolgáltatónál ( persze nem így van, hisz ott vannak a szolgáltatókban is a "szakik" ) vagy olyan kulcsszavakat használsz, amelyre azonnal ráugrik a számítógépes figyelés és a kapcsolási számoddal együtt rögzíti a tartalmat, amelyet éppen elcsípett.
nezelodo
Nosza fijjuk, fussatok a Nobel bizottsághoz megigényelni a Béke Nobel Díjat megigényelni a Kegyelmes Úrnak, amiért eltekint a belengetett intézkedésétől!
papa.49
@Toby: Az én telom feltöltő kártyás, és ráadásul nem is az én nevemen van a kártya, így azért sokkalta nehezebb rám találni, nem beszélve arról hogy a telefonon, soha nem használok ilyen szavakat, amire figyelnek...
cs.n.
És a Signal alkalmazás, Edward Snowden "ajánlásával"? Az amerikai titkosszolgálatok se sokat tudnak kezdeni vele, de Pintér Sanyáék biztos
jól keresztbe tesznek majd neki. :) Ja, és a tenoristák biztos saját telefonszámról kommunikálnak, és kizárólag csak hanghívással, mert szöveges üzenet nem is létezik, és annak a titkosítására sincsenek appok, nyilván. A francia titkosszolgálatot is kijátszották az eldobható telefonokkal, az ilyen lehallgatások nem érnek semmit, esetleg ha síkhülyék akarnak robbantani, aztán eltrécselnek róla a saját telefonjukon.
Jozefina
Ha Gulyás mondja, akkor biztos be fogják tiltani. Jöhet a második hatalmas tüntetés, mint az internet adó hírére kezdeményeztek!!!
justhpeter
Gulyás Úr ! A próbalufi kidurrant, ne a telefonomat nyaljátok ki, van nekem seggem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.