A pedofíliával, konkrétan Szepesi Nikolett úszónő molesztálásával megvádolt Kicsi bácsi (Bacsa István) is kiállt Kiss László mellett.

A jelenleg kórházi kezelés alatt álló egykori masszőr a Borsnak úgy vélekedett Kissék ügyéről:

Megcsinálták, megbűnhődtek érte, kész. Laci egyedül képtelen lett volna erre. Véletlenül mentek fel, belecseppentek.

Az úszókapitányt nem úgy ismerte, mint aki folyton a szoknyák után rohangál.

Évtizedekig dolgoztam vele, soha nem tapasztaltam sem itthon, sem külföldön, hogy csajok után rohangált volna. Soha! Talpig úriember.

Kiss Lászlóról múlt héten a privatkopo.hu internetes portál írta meg, hogy 1961-ben, 21 éves korában két másik úszóval megerőszakolt egy fiatal lányt, amiért három év börtönre ítélték. A 75 éves szakember csütörtökön a magyar sport érdekeire, valamint a személyét ért támadás folytán megrendült egészségi állapotára hivatkozva lemondott tisztségéről. Egyben jelezte, hogy az "ítéletben foglaltak valótlanságának bizonyítása érdekében" megtette a szükséges lépéseket.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Senki nem is állítja, hogy csajok után rohangált. Ha kellett, elkapták és kész.
A szexuális aberráltak összetartanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Na kérem megszólalt egy talpig"uriember"akit pedofiliával vádolnak!!!Hát kérem! a zsák meg a foltja!!!Ez is jobban tenné ha a száját kussba tartaná!!!
Aki Én
Senki nem is állítja, hogy csajok után rohangált. Ha kellett, elkapták és kész.
A szexuális aberráltak összetartanak.
rapier
@Aki Én: Csúnya dolog ám prejudikálni! A gyanúsítás nem ítélet így a két sportembert aberráltnak nevezni felháborító!
karma1
@dr. prédikátor: Esetleg nala is talalnak valami "csoportossagot"!?
Aki Én
@rapier: Hát háborodj fel. Legalább látom, hogy van ami nálad is kiveri a biztosítékot. Ez is valami, ha már vak vagy. Talán egyszer fényt kapsz, és te is felháborodsz majd a lényeges dolgokon. Addig védd tovább a bűnözőket.
rapier
@Aki Én: Kiss letöltött büntetéssel 55 évvel az eset után nem bűnöző. A masszőr pedig addig nem az, amíg el nem ítélik.
Tudom, hogy a jog kedvéért nem fogod mérsékelni az indulataidat, de legyen már valaki, aki rámutat, ezt nevezzük gyűlöletkeltésnek!
Aki Én
@rapier: Kérdezd a közvélemény ez ügyben. Kisst ítélik el jobban azért ami tett, vagy engem amiért kimondom amit Kiss tett?
Hallottad már a kifejezést, ,,büntetett előéletű"? Szép is lenne ha valaki leüli a büntetése egy részét, majd úgy teszünk, mintha nem is tette volna meg.
Akkor itt az ideje vállon veregetni a ,,skálás" gyilkost, hiszen hamarosan szabadul.
rapier
@Aki Én: Ismét ki kell javítsalak! A letöltött büntetés után x évvel elvesz a bűntetett előélet, magyarán az illető mentesül a joghátrány alól. Kiss esetében az 55 évbe ez bőven belefér. Amúgy pedig te közvélemény kutató vagy, hogy ilyen pontosan tudod a közvélemény ítéletét?
eszegfu
@karma1: Amikor Szepesi "bulvárkönyve" megjelent 2013-ban, akkor kikelt magából Bacsa István is és becsületsértés miatt fel akarta jelenteni a könyv iróját. Egy ügyvéd elmagyarázta a masszőrnek, hogy mivel nem név szerint tesz róla emlitést, semmi esélye sincs. Azért az érdekes, hogy magára ismert (?!) és még az unoka huga is ellene nyilatkozott, vagyis megerősitette a könyvben leirtakat.
verum
Lehet, hogy Kiss talpig úriember, de afelett egy gazember.
karma1
@eszegfu: Kepzeld, mi lett volna, ha nem fogadja meg az ugyved tanacsat, es beperli a konyv irojat?...:o))))
1magyar
Na ez egy igazi kupleráj! Csak az a baj,hogy gyerekeket kényszerítenek ilyen aljasságokra, bár a kupi tisztességesebb mert oda önként,tudatosan mennek a nők.
Ide meg szegény gyerekek sportolni indulnak.
karma1
Erre az alkeszra valaki ra meri bizni a kisgyereket biztonsaggal? A kutyamat nem adnam a gondozasa ala, mert felnek, hogy amig bemegy a kocsmaba, addig a kutyat elkoti valaki...:o(((
eszegfu
@karma1: És Rapier még mindig ott tart, hogy a masszőr addig nem bünöző, amig el nem itélik... talán fogalma sincs az egésznek a körülményeiről, de csakazértis védi...
eszegfu
@Aki Én: 11:18 Én ezeket a cselekményeket (akár a szexuális erőszak, akár "simogatással" járó inzultusok) az emberek ellen elkövetett "bünök" közé sorolom, ami u.ugy nem évülhet el. Az, hogy a börtönévek után kaphat erkölcsi bizonyitványt és ezzel mentesülni látszik...nem tartom jónak. Sőt, ahogy egy orvost el lehet tiltani a foglakozásától, ugy a hasonló elkövetőket is el lehetne tiltani a foglalkozásuktól. Ahogy a "Viszkis", a bankrabló sem mehet el egy bankba dolgozni!
Aki Én
@eszegfu: Ezt úgyis a társadalom dönti el, nem a hatóság. A jelek szerint a társadalom nem bocsájtotta meg, és szerintem így is van rendjén. Az érintett hölgy és családja biztos sosem tette túl magát rajta. Ha a szülök ismerték volna a múltját, biztos sokan tiltakoztak volna, nem vitték volna a gyerekeiket. Ettől lehet valaki jó szakember, de emberileg nincs rendben a dolog.
Dr plágium
@Aki Én: Az áldozat biztosan nem tette túl magát rajta, annál is inkább mert teherbe esett.
Milyen megalázó lehetett neki, hogy három féreg megerőszakolja és utána 100 ft-ot kínálnak neki.
Aztán Aczél is elmehet a pi..csába. Ha igaz lenne is hogy szeretett "kefélni" nem jogosítja fel a másik nemet az erőszakra. Pláne csoportosan!
karma1
@eszegfu: Engem borzasztoan emlekeztet Erikssonra: o ugyanezt mondta, hogy a buncselekmeny csak akkor szamit buncselekmenynek, ha rajonnek... Ekkor lehidaltam, majd egyszeru peldaval megkerdeztem tole, hogy igy gondolja-e, es azt mondta , IGEN!
(Kerdeztem, ha en megolom a ferjemet es elasom a kertben, akkor a rendorseg esetleg kijon nyomozni, es sirdogalok, hogy milyen jo ember volt, de valaki megolte, a rendorseg beken hagy a gyaszomban, de a szomszed blokije 3 ev mulva kiassa a kertembol a ferjemet, rendorseg megint kijon, jobban korbenez, mert m,ar megvan a holttest, akkor ez mi??? Mire o azt mondta, hogy azert, mert a kutya kiasta a tetemet, es en gyanu ala estem, meg ram is bizonyitottak, hogy a palacsintasutovel en kolintottam fejbe, na, attol kezdve vagyok bunos, de addig NEM!!! Kepzeld, ilyen erkolcsi erzekkel irogatja ide a hsz-eit! Persze, fidesz-szinekben...!)
Dr plágium
Kicsi bácsiról pedig csak annyit, hogy azért nem emeltek vádat ellene, mert elévült az ügy. Pedig az ilyen esetekben bizony jó lenne ha soha nem úszhatná meg a tettes.
karma1
@Aki Én: Pont ezert volt aljas dolog elhallgatni! Hadd dontse el az a szulo, hogy teljesen naivan kire bizza a gyereket? (Vagy a serdulo lanyat? 17 evesen valoban nem volt gyerek, de ha valaki ezt csinalta volna az en lanyommal, mar farok nelkul szaladgalna allasert egy torok haremben...)
sokanvagyunk
@eszegfu: (11:59) @karma1: (12:39) Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de ez van...
"A jogban az ártatlanság vélelme alkotmányos alapelv, amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg. Az ártatlanság vélelme a bűnösség vélelmének tilalma."
eszegfu
@sokanvagyunk: Neked ebben teljesen igazad van! Jogilag nem is lehet kifogásunk és nincs is...csakhogy én inkább az erkölcsi oldaláról gondolom azt, amiket irtam. Nekem kisértetiesen hasonlit a jelenlegi kormányzás alatti dolgokra (trafik, kaszinó, EU-s pályázatok, TAO pénzek...)... törvényes, de tisztességtelen és erkölcstelen...
sokanvagyunk
@eszegfu: Nekem is sokszor azzal van bajom, amikor tisztességtelen, erkölcstelen dolgokat törvénnyel palástolják (bár lehet, engem neveltek anno rosszul).
eszegfu
@sokanvagyunk: Azt hiszem nemcsak ketten vagyunk olyanok, akik ennyire "rossz" nevelést kaptak!:))
eszegfu
@karma1: 12:53 Én egyedül neveltem a fiu gyerekeimet, de a kamaszkor körül "tájékoztattam" őket: ha bármelyikükről megtudom (pl. a haverjaiktól, mert rendszeresen nálunk voltak, egyben ez rohadt "kényelmes" állapot volt nekem, mert tudtam hol vannak és mit csinálnak), hogy csak a kezüket is felemelik egy lányra én verem agyon őket. Tudom, hogy nehéz elhinni, de én jobban féltettem a lányokat, mint a saját szüleik... Megértem a lányos szülők "morbid" gondolatait is, ha hasonló történne a gyerekükkel.
1magyar
@eszegfu: Én is ezt szoktam mondani a fiamnak.
eszegfu
@1magyar: Kösz. a megerősitést, hogy nemcsak én gondolom ezt igy!
vukkocska
Kiss László pedig azt nyilatkozta, ez a pedofil masszőr pedig "egy talpig úri ember" :) Mind a kettő egy rohadék.
Mangu
@sokanvagyunk: A jogban, na és a gyakorlatban?
papa.49
Ez a két hányadék pacák már ki kéne innen szórni őket, unalmas az egymás mentegetése!!!
wagabund
na, ennek a faszinak sem kellett volna megszólalni...csak árt Kissnek...pláne, ha Szepesi előkerül, és kirukkol valami meghökkentővel...

ezek az öregek nagyon vékony jégen ugrálnak..
micfild
@eszegfu: én is igy gondolom...
és én is közöltem a fiammal amikor kamasz volt.
wagabund
@Mangu: ez a megállapítás pont a hírhez passzol...a számból vetted ki a mondást.
Pestilence
@rapier: Te vagy a felháboritó, ahogy véded a szexuális zaklatókat.
karma1
@Dr plágium: Normalis tarsadalmakban a szexualis buntenyre NINCS elevules... (Ugy altalaban a BUNCSELEKMENYEKRE nincs elevules. Lasd Roman Polanskit, a letartoztatasi parancs meg mindig ervenyben van ellene a kiskoru megrontasaert, amit vagy 40 eve kovetett el. Hiaba nagymama azota a lany, akkor is.)
Macskaszem
Bokától talpig úriemberek kiállnak egymás mellett.
wagabund
fullank.com/index.php/a-vilag/3968-szepesi-nikolett-boven-van-meg-mit-elmeselnem

...ajaj...előkerült Szepesi Nikolett...

(Salamon Bélabácsinak volt egy paródiája: ha én egyszer kinyitom a számat...)
Tádé
Ez a pedofil gazember nagy "jót" tett a mocskos csődörnek.
Várom további nyilatkozatait!
Hajrá szarházi pedofil!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.