A Sport TV elhatárolódott Csapó Gábortól, aki a csatorna műsorában a Kiss László-ügyről mondta, illetve mutogatta el a véleményét, meglehetősen vállalhatatlan módon.

Mint ismert, Csapó szerint 55 év távlatából nevetséges felmelegíteni a történetet. A jogi tanulmányait felidézve, egy pohárral magyarázta el a nemi erőszakot. A jelenetsor elég kínos volt és még a műsorvezető, Ágai Kis András is felháborodott.

A Sport TV elhatárolódik Csapó Gábornak a Heti helyzet című műsorban elhangzott véleményétől, csakúgy, mint ahogyan ezt az adásban Ágai Kis András műsorvezető is megtette.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Nincs mese, ki kell tüntetni valami "Nemzeti Erőszakolásoktatási Vitéz" címmel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Megpróbált jó pofizni. Nem kellett volna.
egyvandor
Ennyire szeretnek jó pofizni, hogy már gondolkodni is képtelenek? Az empátiáról már ne is beszéljünk.
Ha őt lefogná két háromszor akkora bika, vagy a nyakához szorítanának egy kést, kíváncsi lennék hova rángatná a poharat.
teuton
@egyvandor: Nem is kene lefogni. Olyan dagadt diszno, hogyha a hatara forditod, csak kapalozni tudna mint a felborult teknösbeka, de semmit nem tudna a kiabalason kivül tenni...
Makausz Rudolf
@pbalage: kerlek,ne adj otleteket,mert elfogadhatjak!
egyvandor
Aki meg az agyból elvonuló vértolulás miatt olyan likba dugja a kukit amelyiknek a gazdája erőszakkal vádol, az talán meg is érdemel egy kis hercehurcát. Miért csak a tisztességes vállalkozásnak kell kockázatot viselnie?
christike
Vele kivételeznek? Más a megnyilvánulása miatt repült egy napilaptól!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.