A Sport 1 Heti Helyzet című műsorában Kiss László ügye volt a téma. Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó és Gyenesei Leila világbajnok öttusázó vitatkoztak. 

Csapó szerint 55 év távlatából nevetséges felmelegíteni a történetet. A jogi tanulmányait felidézve, egy pohárral magyarázta el a nemi erőszakot – vette észre a 444.hu. A jelenetsor elég kínos volt és még a műsorvezető, Ágai Kis András is felháborodott.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pistapapa
Csapót fogja le három kigyúrt kopasz és azt a poharat dugja fel neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@Horizont: Én ugyan nem a jogin végeztem, de hallottam ennél keményebb példálózásról is a jogival kapcsolatban, amikor a törvényszöveg értelmezését, magyarázatát, kommentárjait adták elő.
Számomra nem egyértelműen az következett, ami neked, Csapó előadásából.
Manhattan
Szégyen, hogy Kissre fiatal és gyermekkorú lányok voltak rábízva az amnesztiával való szabadulása után! Fürdőruhás,úszódresszes lányok... Egy olyan emberre, aki az ÖNURALOM nevű dolgot nem ismeri! Kicsit olyan, mintha bizonyítottan pedofilt neveznének ki egy árvaház élére.
percsi
Hahaha, halálian vicces és aranyos történet, játszatnék vele is egy hasonlót.
Jóval erősebb fickókkal lefogatnám, a harmadiknak az lenne a dolga, hogy …. és így sorba mind a hárman végigmennének rajta. Ha nem tudja elhúzni a fenekét, akkor őt ültetném le 3 évre. Szégyellheti magát, aki ilyennel viccelődik, az nem különb Kiss-nél. Ez csak ilyen vadbarmoknak vicces. Hárman megtámadunk egy embert, fájdalmat okozunk neki, jót nevetünk rajta, majd nekünk áll feljebb, mert a bírósághoz fordult.
Egy férfi segítség nélkül is simán megtud erőszakolni egy nőt, csak egy kicsivel több idő kell hozzá. Sajnos nem kevés esetről hallani, és nem hallani, mert nem történik feljelentés, és vígan éli az életét a mocskos gazember.
KERKA
@Manhattan: 21.19. Jujjjjj, de tetszik:))
prime777
Szegény Csapó úgy néz már ki mint egy elhízott daduska néni az oviból.
micfild
@Cicamama55: egyetértek... ami történt megtörtént nem tudunk már változtatni rajta.
de a megszólalások és illusztrációk helyett jobb lenne ha befognák a szájukat egyesek meg kettesek is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.