Tállai András, a NAV-ot államtitkári rangban vezető politikus a Magyar Televízió 1-es csatornáján bejelentette, hogy fizetésemelést kapnak a NAV dolgozói. Három lépésben, 2018-ig összesen 50 százalékos béremelés várható. Ez 21. 320 dolgozót érint. Életpályamodell is lesz, ami további béremelésekbe torkollhat. Ugyanakkor a NAV létszámát tovább csökkentik majd.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Gratulálok! Sok olyan dolgozik ott, akinek még érettségije sincs. Tudok mondani neveket is, nem a levegőbe beszélek.
human
Na ugye, hogy a kormány tudja, hol van szükség segítségre. No nem az oktatásban, nem az orvoslásban, hanem a NAV-nál. Remélem az USA-ból kitiltottak is megkapják az 50%-ot, mert megérdemlik. Főleg azért jogos a fizetésemelés, mert az idén mindössze egyetlen vagyonosodási vizsgálat indult. Ez ám a teljesítmény. Majd megszakadhattak, hogy ne legyen több. Várom, hogy az ügyészség mikor jelenti be a szintén 50%-os béremelést.
Peller Anikó
"..a NAV létszámát tovább csökkentik majd."

Akkor növelik.
human
@Peller Anikó: Kirúgnak 1000 alkalmazottat és felvesznek 50 fejest milliós fizetéssel. Így megvolt a létszámcsökkentés és a béremelés is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.