Az MSZP már 2007-ben tömeges betelepítéseket szervezett. Az akkori kormány előterjesztést a népesedési és munkaerő piaci problémákkal indokolta. Tudva való, hogy a németek már megtapasztalták, hogy a muszlim népvándorlók a bal oldalt támogatják.   Németh Szilárd kormánypárti politikus sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Gyurcsány Ferenc kilenc évvel ez előtt ázsiai és afrikai emberek betelepítéséről tárgyalt nem nyilvános kormány előterjesztésben. Gyurcsányék így akarták megoldani a demográfiai és munkaerő piaci problémákat. 1 millió bevándorló Magyarországra Az MSZP 2007-ben arról tárgyalt, hogy a bevándorlók befogadását ütemessé kell tenni, továbbá a már illegálisan itt tartózkodók helyzetét is legalizálni kell. Terveik szerint a befogadott migránsok száma meg kellett, hogy haladja Magyarország lakosságának 10 százalékát. Ez azt jelentette volna, hogy 1 millió embert telepítettek volna be, akik teljesen más kultúrában élnek, mint a magyarok. Németh felhívta a figyelmet

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@nyanya001: Szilárd csak arról tud, amiről a Nokiája akarja! =))
karma1
2000-ben Gyurcsany volt kormanyon? Tenyleg?Es szemely szerint O akarta oket behozni? Nem veletlenul Nyanyanknak van igaza a fent idezett cikkel?
Huuu, de csusztatunk...
nyanya001
@RonaGyuri: Ha róluk van szó, akkor amnéziába szenvednek.
nyanya001
@karma1: Nyikhajok gyülekezete Fidesz a neved !
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Rosszul tudják ,úgy hallottam 100 milliót akartak,csak 10% maradhatott volna magyar.
coni
Orbán 2001-ben 4Millió külföldit akart betelepíteni, hogy megoldja a magyarok kihalását. Minden fórumon idézik a szavait, csak Szilárdnak fülelnie kellene.
eugen4402
Csak hálával tartozunk ennek a hihetetlenül bölcs embernek, hogy lerántotta a leplet a gaz Gy.F. galád terveiről. Most az egész világ megtudhatta, hogy Közel-Keleten Gyurcsány szítja kezdettől az ellentéteket, így kényszeríti szerencsétlen arabokat a permanens menekülésre.
A fotón sajnos a rezsibiztos szemei furcsán kitágultak és enyhén pörögnek. Volt egy macskánk, amelyik ugyanígy nézett, miközben nagydolgozott, ám ő dolga-végeztével igyekezett bekaparni a "produktumát".
1magyar
Egyszerűen normális ember számára felfoghatatlan, hogy itt Európában az a rengeteg munkanélküli uniós állampolgár, nem kevés a fiatal, akik a drogba,alkoholba menekülnek mert nincs munkalehetőségük, megélhetési problémáik vannak, lopnak rabolnak és az idióta vezetőink muszlimokat hoznak a nyakunkra. Szó szerint. Keresztények kiirtását tervezik már évtizedek óta?
1magyar
Franciaországban az újszülöttek 69%-nak arab vagy vmilyen afrikai származású az apja. Amíg 25 évvel ezelőtt egy 35 fős ált. iskolai osztályból 5 volt a nem fehér tanuló addig most a 35-ből 25 arab vagy fekete bőrszínű. Hozzáteszem ide jósolják az első komolyabb etnikai konfliktusokat is a jövőben.
Ezt találtam valahol egy kommentben, így járunk, így jártunk!!!
Peller Anikó
@nyanya: annyit azért hozzátennék nyanya, hogy a zorbáni idézet amely szerint "..szükséges élénkíteni az országba gazdasági céllal, keresőtevékenység folytatásával, valamint tudásalapú migráció érdekében beutazók körét és számát" nem azt jelenti, hogy a NEM keresőtevékenység folytatására valamint NEM tudásalapú migráció érdekében érkező horda számolatlanul betörhet hazánkba és Európába.

Ennyit hozzá kell tenni, mert értelmes embereket akik dolgozni akarnak és nem válogatás nélkül robbantani vagy kiirtani a fehérnek még a fajtáját is, azokat gondolom szívesen látjuk.

Csakhogy ez az újkori honfoglalás ennek a néhány apróságnak tűnő követelménynek semmiben sem felel meg.
verőce21
a FRONTEX nem védi Európát hanem "segíti bejutni az illegális migránst"
Ilyen nem lesz...írták korábban a rózsaszín...simogatók...
human
„Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, jelentette ki Orbán Viktor.”
nepszava.tumblr.com/post/143226879684/az-elk%C3%B6vetkezend%C5%91-%C3%B6t-%C3%A9vben-magyarorsz%C3%A1gnak-a
papa.49
@human: Itt van feketén, fehéren csak a rizsaszeműrezsiszilárd NEM TUD MÉG OLVASNI SE, Ő VOLT A JÁRŐR PÁROS ÍRNI TUDÓ TAGJA, ÉS MOST NINCS VELE A JÁRŐR TÁRS SE MEG AZ ÉSZ SEM A KUTYA)))))))))))))))))
human
@papa.49: Arra épít Orbán, hogy az emberek pár hónapnál tovább nem emlékeznek az elhangzottakra. Úgy változtatja a véleményét ahogy a népszerűsége megkívánja.
verőce21
A törökök már azzal vannak elfoglalva, hogy összeállítsák az EU-ba küldendő kontingenst, amelybe mozgássérülteket és analfabétákat válogatnak. Az egyik skandináv országba küldendő emberek 70 százaléka mozgássérült.
Egy másik államba 98 százalékban analfabétákat irányítanak. "Rendkívül komoly szükség lesz rájuk Európában” – vélik.
De nem rokkanthegyekre van szüksége pl. Svédországnak, mert a törökök úgy gondolják.

A zágrábi menekültközpontban szír, iraki, afganisztáni és iráni bevándorlók várják menekültkérelmük elbírálását. Nemrég tüntetést is szerveztek: nem megfelelő életkörülményeikre, valamint kilátástalan jövőjükre panaszkodtak.
pbalage
@verőce21: Igen. És? Ettől hogy ezt tudjuk, a cigányokra fogsz szavazni, akik simán belesz@rnak a palacsintád közepébe?
Itt kétfrontos harc megy, ha nem vetted volna még észre.
verőce21
@pbalage: (17:12) Még cigányokra nem szavaztam. (kétsz@ros palacsinta között vagyunk?)

Viszont leírtam máshol egy vonzó alternatívát, neked is szólhat! (16:41)-nél.
propeller.hu/itthon/3216105-orban-arra-ker-felhatalmazast-hogy-kivezesse-magyarorszagot-eu#v1602529
Nil
Hol tart az állampolgárság árusítás? 600 ezer vagy több?
pbalage
@verőce21: ja ha te LMP-s vagy akkor ezt mi a f@szér' nem lehet bevallani?
Szégyen?
Az LMP szerintem nem nem szégyen.
pbalage
@verőce21: illetőleg akkor lehet esetleg szégyen, ha eredetileg fideszes voltál
(ez nekem a gyanús történet)
pbalage
@Nil: forintban, vagy darabban?
aki fizet az nem terrorista, aki meg nem fizet, az terrorista.
pénz beszél, maffiafőnök ugat.
Toby
A rezsikócsag elfelejtette ecsetelni, hogy a letelepedési kötvények révén, hány árja magyarral bővültünk, no és melyik alapítványban porosodik ( vagy nem ! ) a lé !
papa.49
@human: Vannak olyanok is sokan de vagyunk mink is akik kicsit messzebb is látunk az orrunknál...
Na miránk nincs igazán szüksége a dádénak, akinek fajtájából adódóan folyton hazudnia kell)))))))
1magyar
Kína évi 30-ról 100 ezerre emeli az ipari robotok gyártását. Még nekünk sincs munkánk, nemhogy idetelepítik ezeket a barmokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.