A Nemzet Színésze még évekkel ezelőtt vásárolt egy autót svájci frank alapú hitelből – írja a Ripost. A kocsi ára nyolcmillió forint volt, de a bank tizennégymilliót követelt vissza tőle. Bodrogi Gyula teljesen kikészült a hitelcsapda miatt, de végül szerencsésen ki tudott jönni belőle.

A környezetében viszont látja, sajnos nem mindenkinek sikerül rendeznie hatalmas tartozását.

Bodrogi Gyula üzeni, mindenki olvassa el az apró betűs részt

Most üzen azoknak, akik kölcsönt vennének fel.

Azt kérem mindenkitől, aki most akar felvenni kölcsönt, hogy olvassa el az apró betűs részeket is a szerződésben, lehetőleg az ügyvédje jelenlétében. Gondolják át többször is, hogy biztosan belevágnak-e ebbe a tortúrába! És természetesen csak forint alapú hitelbe menjenek bele.

Miután már megtörtént a baj, szerintem semmi értelme csatlakozni pertársaságokhoz. Engem nagyon megviselt a hitelcsapda, de kívánom mindenkinek, hogy legyen képes törleszteni

- mondta megtörten Bodrogi.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Elég lett volna ha fiával újra elénekli "miért szavazok a Fideszre" nótát mivel az apróbetünél nem szerepelt, hogy Matolcsy így gyengíti a Forintot hogy nyerészkedjen rajta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
szerintem most következik az igazi rendszerváltás, mert már azokat is szarba nézzük, akiknek valami köze volt valaha is a fideszes maffia pereputtyhoz.
Cicamama55
Nem tudom miért, de én soha nem kedveltem őt. Ő valóban színész. Soha nem feledtetni velem, hogy az általa alakított személy "csak" színészi alakítás. A gyógygomba reklámozásában annyira hiteltelennek érzem a szeretet, melyet közvetít a szavaival, hogy mindig arra gondolok, miért nem egy valóban szerető-szerethető személyt választottak ki erre a feladatra.
Dr plágium
A cikk ferdít, nem omlott össze, csak megszívta Ő is...mint sokan mások.
verőce21
@Cicamama55: (12:13) Csatlakozom ehhez a véleményedhez. Én is így vagyok ezzel, vagy negyven éve.
wagabund
@Cicamama55: annyira silány az a reklám, hogy már nézhetetlen ...Bodrogi ha ezt vállalta, akkor nagyon lecsúszott...
ez már szégyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.