A Mashua Bluu nevű 99 láb (30 méter) hosszú, 55 tonnás katamarán az a hajó, ami miatt Csányi Sándor bankár családja offshore céget alapított – jutott tudomására a 444.hu-nak.

Akinek van rá pénze, kis bérelheti a három kabinból és egy nagy lakosztályból álló, a négytagú legénység mellett legfeljebb 8 utas szállítására alkalmas luxuskatamaránt.

A bérleti díj ára előszezonban heti 55 ezer euró (17 millió 200 ezer forint), a nyári csúcsidőszakban 65 ezer euró, vagyis 20 millió 300 ezer forint.

Ezért a szuperjachtért alapított Csányi Sándor offshore cégetA hajóbérlő oldalak "szuperjacht"-ként és "luxus charterjacht"-ként említik a megrendelő igényei szerint 2009-ben épített, majd 2011-ben és idén is felújított járművet.

 A légkondicionált hajú általában a Földközi tenger nyugati részén, a Baleár-szigetek környékén cirkál.

Ezért a szuperjachtért alapított Csányi Sándor offshore céget

Csányi luxushajójáról először a Direkt36 számolt be, a kiszivárogtatott Panama-iratokból kiderül, az OTP-vezér felesége nevére alapítottak egy Durion Services nevű offshore céget, azért, hogy ez legyen a munkáltatója a hajón dolgozó személyzetnek.

Csányi az offshore cég létét megerősítette, és azzal magyarázta, hogy

ez egy bevált gyakorlat abban az esetben, ha a személyzetnek EU-n kívüli országokból is vannak tagjai, illetve a hajó uniós vizeken kívül is mozog.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Csodálkoztok? Ez a rühes tolvaj sem becsületes úton gazdagodott meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Horizont: Ha van otp-s hitelkártyád esetleg deviza kölcsönöd, akkor lehet, hogy Csányi vendége lehetsz, akár 4 hétre.
percsi
@SemmiCicooo..wazzee: Most örömtáncot jársz, vagy elgurult a gyógyszered?
Yoda69
orban geci, most miert nem offshore lovagozol?
alterego56
Csak Simor András offshore cége volt szálka orbánék szemében. A fidesz offshore az baráti offshore.
nezelodo
@alterego56: A tizenkét köddé vált Állami gazdaságról is csak akkor derült hogy kik lopták el, amikor kilövellt egy kis ivarsejt sugár a Simlicska szájából, meg amikor strómant váltottak Herceghalom és Csákvár környékén a nagy gazdaságok élén.
Jozefina
Csányi egy elég érdekes személyiség!!! Jó érzéke van a nyaláshoz. Ezt tette az átkosban és ezt teszi ma is. Ő a nagy túlélő!!! Vajon meddig??? Kiderül-e valaha, hogy mikor mennyit nyúlt le a rábízott magánszemélyek pénzeiből és a köz pénzéből? Remélhetőleg egyszer neki is számot kell adnia milliárdos vagyona megszerzésének körülményeiről!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.